Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bes Kardes'i izleyen oldu mu?
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bes Kardes'i izleyen oldu mu?
      Pek sevemedim ama bir daha izleyeceğim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk bölüm için hiçte fena bir bölüm değildi. İki kardeş aynı kıza mı tutuluyor yoksa bana mı öyle geldi? (Turgut ve Orhan, Şarkıcı Şevval'den bahsediyorum.)

Yorum

• Trt kaliteli diziler yapıyor. Filinta, Diriliş-Ertuğrul, 7 Güzel Adam farklı türlerde ve başarılı diziler. Reytingi tek kıstas olarak dikkate almak yanıltıcı olabiliyor.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok beğendim. İki bölümü tek bölüm haline getirdiler. Son sahne LM oyuncularını aynı denizkenarında karşı karşıya bağırtmaları günün hareketiydi. Ayrıca Saitte İsmail Abi havası var. Huy, his, duruş, konuşma tarzı vs. ayyynıssı.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok beğendim. İki bölümü tek bölüm haline getirdiler. Son sahne LM oyuncularını aynı denizkenarında karşı karşıya bağırtmaları günün hareketiydi. Ayrıca Saitte İsmail Abi havası var. Huy, his, duruş, konuşma tarzı vs. ayyynıssı.
              Serkan Keskin artık öyle davranmasa da o rol onun üstüne yapıştı

O tipten çıkması çok zor
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan Keskin artık öyle davranmasa da o rol onun üstüne yapıştı

O tipten çıkması çok zor
                Ben de özledim dizisinde eser yoktu o halinden. Dizi de tutmadı tabi. İsmail abiye benzetseydiler onu ne anasının gözü dizi olurdu o varya.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de özledim dizisinde eser yoktu o halinden. Dizi de tutmadı tabi. İsmail abiye benzetseydiler onu ne anasının gözü dizi olurdu o varya.
                  Orada biraz gerçek hayata döndürelim dediler de bence yine vardı o haller

Hele Ali Atay'da daha fazla mevcuttu.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Two and a harf man bitti geçen hafta.

Izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 20 dakikalık her Bölümü'nde standartını koymuş ve korumuş bir dizi.

12 sene olmuş be. Ilk sezonlarından beri izlerim. Büyüdük beah yaşlanıyok

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Two and a harf man bitti geçen hafta.

Izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 20 dakikalık her Bölümü'nde standartını koymuş ve korumuş bir dizi.

12 sene olmuş be. Ilk sezonlarından beri izlerim. Büyüdük beah yaşlanıyok

yapma yaw. ne zaman görsem izlerdim ve hep aynı tadı verirdi, harbi yaşlandık.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• louie' yi izleyip beğenen adamla iyi arkadaş olurum

Yorum

• Bes Kardes Son Bölümü izler izlemez Kendimi Arabesk e Attim

Hem gülüp hem Aglayabiliyorum dizi izlerken uzun bir aradan Sonra
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yorum

• Breaking bad bitti.Gerçekten güzel bir diziydi.Aaron paul olmazsa izlenmezdi galiba

Yorum

• Vikings'in 3 sezonu başladı izleyen arkadaşlara duyurulur..izlemeyen arkadaşlarada tavsiyedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim