Bes Kardes'i izleyen oldu mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Pek sevemedim ama bir daha izleyeceğim.İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBes Kardes'i izleyen oldu mu?
Yorum
-
İlk bölüm için hiçte fena bir bölüm değildi. İki kardeş aynı kıza mı tutuluyor yoksa bana mı öyle geldi? (Turgut ve Orhan, Şarkıcı Şevval'den bahsediyorum.)İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBes Kardes'i izleyen oldu mu?
Yorum
-
Çok beğendim. İki bölümü tek bölüm haline getirdiler. Son sahne LM oyuncularını aynı denizkenarında karşı karşıya bağırtmaları günün hareketiydi. Ayrıca Saitte İsmail Abi havası var. Huy, his, duruş, konuşma tarzı vs. ayyynıssı.İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBes Kardes'i izleyen oldu mu?
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Serkan Keskin artık öyle davranmasa da o rol onun üstüne yapıştıİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok beğendim. İki bölümü tek bölüm haline getirdiler. Son sahne LM oyuncularını aynı denizkenarında karşı karşıya bağırtmaları günün hareketiydi. Ayrıca Saitte İsmail Abi havası var. Huy, his, duruş, konuşma tarzı vs. ayyynıssı.

O tipten çıkması çok zor
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Ben de özledim dizisinde eser yoktu o halinden. Dizi de tutmadı tabi. İsmail abiye benzetseydiler onu ne anasının gözü dizi olurdu o varya.İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan Keskin artık öyle davranmasa da o rol onun üstüne yapıştı
O tipten çıkması çok zor
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Orada biraz gerçek hayata döndürelim dediler de bence yine vardı o hallerİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de özledim dizisinde eser yoktu o halinden. Dizi de tutmadı tabi. İsmail abiye benzetseydiler onu ne anasının gözü dizi olurdu o varya.

Hele Ali Atay'da daha fazla mevcuttu.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwo and a harf man bitti geçen hafta.
Izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 20 dakikalık her Bölümü'nde standartını koymuş ve korumuş bir dizi.
12 sene olmuş be. Ilk sezonlarından beri izlerim. Büyüdük beah yaşlanıyok

yapma yaw. ne zaman görsem izlerdim ve hep aynı tadı verirdi, harbi yaşlandık.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum