Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Polat'i sizce nasil kurtulacak ?

Birisi cekip disari cikarmistir kesin.
    kör sağır dilsiz birisi dışarı çıkartmıştır veya yıkıntıların arasında bulmuştur bi yere saklayıp bakmıştır herkes öldü sanmıştır. bi kaç bölüm sonra toparlanınca ona yardım eden adamla birlikte istanbula döner kesin.(belki hafızasını kaybeder vs aynı olaya bağlı olarak) klasik türk senaryo sistemi.

Yorum

• Leyla ile Mecnun'dan Apple'e gönderme

"Tuttugun Takim jeneriklik gol yesinde, her seyrettiginde kahrol emi Erdal"
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Mahir Ayten'e ayarı verdi sonunda.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Behzo'dan hiç yorum yazmıyorsunuz ya 81.bölüm neydi öyle

Karadayı yine kısık ateşte pişiyor, ama Mahir&Feride dizi tarihinin en gerçekçi aşkı olma yolunda hızla ilerliyor.

KVP, Polat ölüyor mu la temalı 23423525235235.bölümü izleyecez perşembe günü. Gerçi maç var izlemeyecez

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ya arkdas bu Ayten her bölüm aglicak mi? zirlamasini görmekten biktim yeminle Hos hatun ama yeter daaaa Bu arada ama Ayten'e söyledikleri cok güzeldi Mahir'in...Trabzonlu ailenin olusundan mi bilmiyorum ama Karadayi'yi Ezel'e tek gecerim (Ezel'in ilk bölümleri haric)
            Savci hayatinin hatasini yapti...yeni bölümü merakla bekliyorum
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ne Mahir Ne Kuzey Ne Guney Ccc Ismail Abi Ccc bize Yeter !
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya harbiden belki 100 kere yazilmistir bi yerlerde ama, polat alemdar efsanesi basladiginda ülkeyi kasip kavurdugunda necati sasmazin evlendigi kizin dünyadan haberi yoktu...

Kader arkadas. nerden bileceksinki kismetinin suanda ilk okul 1. sinifa gitmedigini...

Yorum

• Karadayi iyi guzel hos da kardesim her sahnesinden buram buram acitasyon dram fiskiriyor.

karar verdim, o kucuk nazifi bir daha zirlarken gorursem o anda izlemeyi birakacam hepimiz cocuk olduk gardasim , bu neduu yaav

Yorum

• o kuccuk nazife bide her gün değişiminde yazıyoo yazıyoo die bağıran hıyara küfrediyorum her çıktıklarında zaten

aytende aytenliği bırakıp antenlik yapıyor onada kıl oluyorum kaza kurşununa ölse gitsede rahatlasak

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kenan imirzalıoğlunada yazık ama cansu dere,berrak tüzünataçtan felan bergüzar korel e ...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kenan imirzalıoğlunada yazık ama cansu dere,berrak tüzünataçtan felan bergüzar korel e ...
                            Öpülmedik kız bırakmıcak heralde.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Vay anam vay neler dönüyor orada

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• filmi yöneten zaten polat ve abisi

polat ancak şöyle ölebilir
                                gerçek hayatta ya abisiyle ters düşer ayrılır
                                ya film gerçekten final ile biter
                                yada kıyamet kpoarsa polat ancak ölür

aksi takdirde filmin son final sahnesine polat ölmez
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim