Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sezonki bölümleri aç izle baştan pişman olmazsın.
    Sınavlardan zamanım olmuyor. Kaçırdığım bir sürü dizi var. Bari bu yükten kurtarsaydın beni yav.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu arada şu an TRT 1'de Kadir Çöpdemirin programında Erdal Baggal, İsmail abi, Hırsız Yavuz ve uzaktan kumandali Herem var...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Leyla ile Mecnun ne kadar talihsiz bir dizidir böyle. Üstündeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor.

Yorum

• Birisi çıkıp "deden keşmiş" dese insan üzülür lan
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ak sakallı dede yakıştı mı sana.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birisi çıkıp "deden keşmiş" dese insan üzülür lan
              okuduktan sonra bir gülme aldı beni

Leyla ile Mecnun ekibinin başına gelmeyen kalmadı, bakalım bundan sonra ne olacak
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                okuduktan sonra bir gülme aldı beni

Leyla ile Mecnun ekibinin başına gelmeyen kalmadı, bakalım bundan sonra ne olacak
                Ben hayatta her zaman yaşlı insanların sözlerine kulak verdim bu yaşıma kadar.Gönülden konuşan herkesin görüşleri farklı olsa bile farklı görüşle söyledikleri herşey aynıydı benim için.Çünkü gönül muhabbeti başkaydı.

Küçük yaştan beridir hep yaşlılığımı hayal ederim ve bugün yapacağım bir hamleyi o güne kadar yaşadıklarım dahilinde düşünürüm, 50 yıl sonra bana nasıl bir şey katıp-kaybettireceğini düşünürüm.

İster inanın, ister inanmayın, işin manevi boyutu da farklı ama sırf 50 yaşımdayken aşırı derecede iğrenç bir görüntü vereceğini düşündüğüm için dövme yaptırmaktan vazgeçmiş adamım ben

Hayatta yaşlıların yanlış bile söylüyor olsalar sözlerinde bir içten gelen gerçek bir anlam olduğuna inandığım için, hep saygı duyulması gerektiğini düşündüğüm için böyle haberleri ve hayatın bu tarz acı gerçeklerini görmek üzüyor beni. (Aziz Yıldırım) hariç
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Serkan Keskin ne utangaç adammış yahu canlı yayında renkten renge girdi adam Kadir Çöpdemir, strese girmesin diye onun her lafından sonra seyirciyi alkışlattırdı

Behzat Ç yine siyasi konulara girdi, Harun fena güldürdü, sonları da çok güzeldi bölümün.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Zürriyetsiz it oğlu

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zürriyetsiz it oğlu

Hahahaha yapma bunu yaa
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• K.V.P bu sezon gayet iyi gidiyor.

Kuzey Güney'de ki Taksici'nin hayranıyız bu arada.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          K.V.P bu sezon gayet iyi gidiyor.

Kuzey Güney'de ki Taksici'nin hayranıyız bu arada.
                          Bu kadar konuşur mu bir insan ya.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Leyla ile Mecnun ne kadar talihsiz bir dizidir böyle. Üstündeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor.
                            Dün akşam her kanalda dede yi gördükçe aynısını bende dedim,
                            tam rayına oturtup ivme yakalayacakken yeniden yara alıyor,yazık oluyor
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün akşam her kanalda dede yi gördükçe aynısını bende dedim,
                              tam rayına oturtup ivme yakalayacakken yeniden yara alıyor,yazık oluyor
                              Ben en çok Burak Aksak'a üzülüyorum abi. Her seferinde hikayesini değiştirmek zorunda kalıyor. Oyuncu çıkarsa bu sefer nasıl toparlayacak bakalım.
                              En son of_trabzonlu tarafından düzenlendi; 10.12.2012, 00:35.

Yorum

• İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben en çok Burak Aksak'a üzülüyorum abi. Her seferinde hikayesini değiştirmek zorunda kalıyor. Oyuncu çıkarsa bu sefer nasıl toparlayacak bakalım.
                                Mecbur çıkaracak,hem aile dizisi,çoluk çocuk genç yaşlı izliyor, hem bir de Trt olunca göstermelik te olsa daha hassas olmak zorundalar,mecbur çıkaracaklar dedeyi,ama dizinin çok komik olmasa da ana teması ak sakallı dede,yenisini monte edecekler heralde.
                                İşte monteler de aşı zor tutuyor,
                                mesela ben yanarım yanarım ilk Leyla ya yanarım,
                                hiç birisi onun yerini dolduramadı benim gözümde,
                                ayrıca gıcık Arda'da da mükemmel bir tiplemeydi,
                                neyse kalanların hatırına eklemelere çıkarmalara sabredeceğiz seviyoruz LM yi.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim