Trabzonsporlu senarist ve yapımcılar çalışıyor.kayıp şehir tutarsa eğer seveceğimiz bir dizi olacak belli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Bu konuda berkey'e katılıyorum, Uzunca yazılabilir bu konu hakkında, yıllardır tüm dizi ve filmlerin %90'ında istanbul takımları vurgulandı, toplamda takımımızın ve memleketimizin vurgulandığı yapımlar sinek kadardır.
Kayıp şehir dizisinden bahsetmek gerekirse, genel itibari ile saçma bir dizi ama böyle sahneleri için arada izlenir, yoksa konsept aynı fakir aile, yüzünden acı akan bir anne hayırsız bir adet çocuk, hayırlı bir adet çocuk bir adet kız bir adet duygu sömürüsü yapacak minik. Diğer olaylarda yasak aşk, hırsızlık, şanssızlık, fakirlik vesaire vesaire.
Atv'de ki mahsunun dizisinin bir başka versiyonu, öyle bir geçer zaman ki'ninde çakması, bunlar son çırpınışlar artık dizi kültürü değişecek, 10 sene içinde işler güçler, leyla ile mecnun konseptinde olacak tüm diziler. Komedi olarak değil tabi normal yapımlarda olacak ama kalite o olacak.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
peki bu dizlerde trabzonlu tiplemesi varmı ???İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuklar Duymasın, Seksenler tarzı dizilerde 1 bölüm anca çıkıyor. Trabzonlu tiplemeleri çok oluyor evet. Ama benim bahsettiğim tam tersine Trabzonspor. Her dizide Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe bolca var. Hatta Gençlerbirliği bile var. Eee tabi Kayıp Şehir'in hikayesine göre Trabzon'dan buralara göç etmiş bir aile anlatılıyor.. Normaldir bu kadar Trabzonspor veya Trabzon yansıtılması.
kurtlar vadisi...belkide en az 10 kere trabzonspor geçti,,hiç gs fb duymadım
seksenler
çocuklar duymasında hami den öncede trabzonspor vardı
ve ne önemi var sonuçta bizi daha çok gösteriyorlar
ben hiç bir dizide fb gs bjk görmedim,gördüklerimde çok nadir
şimdi açın kanal d yi,,,çabukEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 21.09.2012, 22:23.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
UÇURUM'da sarı lacivert taksi vardı resmen nasıl görmedin abi.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu dizlerde trabzonlu tiplemesi varmı ???
kurtlar vadisi
seksenler
Trabzonspor'u da kullanıyorlar diyebilirsin de İstanbul takımlarından daha çok kullanıyorlar demek yanlış olur.
Yorum
-
o kadarda olsunİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUÇURUM'da sarı lacivert taksi vardı resmen nasıl görmedin abi.
Trabzonspor'u da kullanıyorlar diyebilirsin de İstanbul takımlarından daha çok kullanıyorlar demek yanlış olur.
demek istediğim
ist takımlarını nasıl kullanıyorlar bizi nasıl
arada dağlar kadar fark var işte
ist takımlarını duvarda bayrak,atkı gibi
ama bizi,değişik senaryolar kullanarakNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Yorum
-
Kurtlar vadisi fanatik gs'li adam o bölümde kahveyi taradıktan sonra polise "Ben fanatik Trabzonsporluyum amirim gol yedik kafam darlandı sardım mermiyi" dedirtmiş bir dizidir, o dönem çok sövülmüştü.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu dizlerde trabzonlu tiplemesi varmı ???
kurtlar vadisi...belkide en az 10 kere trabzonspor geçti,,hiç gs fb duymadım
seksenler
şimdi açın kanal d yi,,,çabukTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
aynı kurtlar vadisi samsunla 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonrada duvaraİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtlar vadisi fanatik gs'li adam o bölümde kahveyi taradıktan sonra polise "Ben fanatik Trabzonsporluyum amirim gol yedik kafam darlandı sardım mermiyi" dedirtmiş bir dizidir, o dönem çok sövülmüştü.
55 çarpı üstüne 61 yapmıştı
ama
emir benle atışma ,dizileri benden iyi bilemessin
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Yorum
-
Ayrıca 61.bölümdeki bordo mavi balon
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sonradan toparladığına katılıyorum bunda da senarist ve yönetmenlerin değişimi vardır abiİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı kurtlar vadisi samsunla 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonrada duvara
55 çarpı üstüne 61 yapmıştı
ama
emir benle atışma ,dizileri benden iyi bilemessin
Ama öyle de bir şey oldu söyleyeyim dedim
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
balonlar trabzonluydu amaİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca 61.bölümdeki bordo mavi balon

de da
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Yorum
-
Yalnız o sahne öyle değildiİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtlar vadisi fanatik gs'li adam o bölümde kahveyi taradıktan sonra polise "Ben fanatik Trabzonsporluyum amirim gol yedik kafam darlandı sardım mermiyi" dedirtmiş bir dizidir, o dönem çok sövülmüştü.
Yorum
-
Benimde aklımdan bu geçiyor izlerken hep... İnşallah yapılmaz böyle bir şey.İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dizide Trabzonspor çok geçiyorya.. Yakın zamanda yayından kaldırılıp beğenilmedi damgasını vururlar.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Nasıldıİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız o sahne öyle değildi
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Karakterlerde o kadar kesin çizgiler yok.Ve yüzler çoğunluk yeni, diziyi samimi yapıyor.Trabzonspor cabasıİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda berkey'e katılıyorum, Uzunca yazılabilir bu konu hakkında, yıllardır tüm dizi ve filmlerin %90'ında istanbul takımları vurgulandı, toplamda takımımızın ve memleketimizin vurgulandığı yapımlar sinek kadardır.
Kayıp şehir dizisinden bahsetmek gerekirse, genel itibari ile saçma bir dizi ama böyle sahneleri için arada izlenir, yoksa konsept aynı fakir aile, yüzünden acı akan bir anne hayırsız bir adet çocuk, hayırlı bir adet çocuk bir adet kız bir adet duygu sömürüsü yapacak minik. Diğer olaylarda yasak aşk, hırsızlık, şanssızlık, fakirlik vesaire vesaire.
.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum