Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporlu senarist ve yapımcılar çalışıyor.kayıp şehir tutarsa eğer seveceğimiz bir dizi olacak belli

Yorum

• Bu konuda berkey'e katılıyorum, Uzunca yazılabilir bu konu hakkında, yıllardır tüm dizi ve filmlerin %90'ında istanbul takımları vurgulandı, toplamda takımımızın ve memleketimizin vurgulandığı yapımlar sinek kadardır.

Kayıp şehir dizisinden bahsetmek gerekirse, genel itibari ile saçma bir dizi ama böyle sahneleri için arada izlenir, yoksa konsept aynı fakir aile, yüzünden acı akan bir anne hayırsız bir adet çocuk, hayırlı bir adet çocuk bir adet kız bir adet duygu sömürüsü yapacak minik. Diğer olaylarda yasak aşk, hırsızlık, şanssızlık, fakirlik vesaire vesaire.

Atv'de ki mahsunun dizisinin bir başka versiyonu, öyle bir geçer zaman ki'ninde çakması, bunlar son çırpınışlar artık dizi kültürü değişecek, 10 sene içinde işler güçler, leyla ile mecnun konseptinde olacak tüm diziler. Komedi olarak değil tabi normal yapımlarda olacak ama kalite o olacak.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çocuklar Duymasın, Seksenler tarzı dizilerde 1 bölüm anca çıkıyor. Trabzonlu tiplemeleri çok oluyor evet. Ama benim bahsettiğim tam tersine Trabzonspor. Her dizide Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe bolca var. Hatta Gençlerbirliği bile var. Eee tabi Kayıp Şehir'in hikayesine göre Trabzon'dan buralara göç etmiş bir aile anlatılıyor.. Normaldir bu kadar Trabzonspor veya Trabzon yansıtılması.
        peki bu dizlerde trabzonlu tiplemesi varmı ???

kurtlar vadisi...belkide en az 10 kere trabzonspor geçti,,hiç gs fb duymadım
        seksenler
        çocuklar duymasında hami den öncede trabzonspor vardı

ve ne önemi var sonuçta bizi daha çok gösteriyorlar

ben hiç bir dizide fb gs bjk görmedim,gördüklerimde çok nadir

şimdi açın kanal d yi,,,çabuk
        En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 21.09.2012, 22:23.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kurtlar vadisi
          seksenler

UÇURUM'da sarı lacivert taksi vardı resmen nasıl görmedin abi.

Trabzonspor'u da kullanıyorlar diyebilirsin de İstanbul takımlarından daha çok kullanıyorlar demek yanlış olur.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            UÇURUM'da sarı lacivert taksi vardı resmen nasıl görmedin abi.

Trabzonspor'u da kullanıyorlar diyebilirsin de İstanbul takımlarından daha çok kullanıyorlar demek yanlış olur.
            o kadarda olsun

demek istediğim
            ist takımlarını nasıl kullanıyorlar bizi nasıl
            arada dağlar kadar fark var işte
            ist takımlarını duvarda bayrak,atkı gibi
            ama bizi,değişik senaryolar kullanarak

Yorum

kurtlar vadisi...belkide en az 10 kere trabzonspor geçti,,hiç gs fb duymadım
              seksenler

şimdi açın kanal d yi,,,çabuk
              Kurtlar vadisi fanatik gs'li adam o bölümde kahveyi taradıktan sonra polise "Ben fanatik Trabzonsporluyum amirim gol yedik kafam darlandı sardım mermiyi" dedirtmiş bir dizidir, o dönem çok sövülmüştü.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurtlar vadisi fanatik gs'li adam o bölümde kahveyi taradıktan sonra polise "Ben fanatik Trabzonsporluyum amirim gol yedik kafam darlandı sardım mermiyi" dedirtmiş bir dizidir, o dönem çok sövülmüştü.
                aynı kurtlar vadisi samsunla 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonrada duvara

55 çarpı üstüne 61 yapmıştı ama

emir benle atışma ,dizileri benden iyi bilemessin

Yorum

• Ayrıca 61.bölümdeki bordo mavi balon

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

aynı kurtlar vadisi samsunla 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonrada duvara

55 çarpı üstüne 61 yapmıştı ama

emir benle atışma ,dizileri benden iyi bilemessin
                    Sonradan toparladığına katılıyorum bunda da senarist ve yönetmenlerin değişimi vardır abi Ama öyle de bir şey oldu söyleyeyim dedim

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayrıca 61.bölümdeki bordo mavi balon
                      balonlar trabzonluydu ama

de da

Yorum

• Bu dizide Trabzonspor çok geçiyorya.. Yakın zamanda yayından kaldırılıp beğenilmedi damgasını vururlar.
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

Yalnız o sahne öyle değildi

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu dizide Trabzonspor çok geçiyorya.. Yakın zamanda yayından kaldırılıp beğenilmedi damgasını vururlar.
                            Benimde aklımdan bu geçiyor izlerken hep... İnşallah yapılmaz böyle bir şey.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız o sahne öyle değildi
                              Nasıldı

Yorum

Bu konuda berkey'e katılıyorum, Uzunca yazılabilir bu konu hakkında, yıllardır tüm dizi ve filmlerin %90'ında istanbul takımları vurgulandı, toplamda takımımızın ve memleketimizin vurgulandığı yapımlar sinek kadardır.

Kayıp şehir dizisinden bahsetmek gerekirse, genel itibari ile saçma bir dizi ama böyle sahneleri için arada izlenir, yoksa konsept aynı fakir aile, yüzünden acı akan bir anne hayırsız bir adet çocuk, hayırlı bir adet çocuk bir adet kız bir adet duygu sömürüsü yapacak minik. Diğer olaylarda yasak aşk, hırsızlık, şanssızlık, fakirlik vesaire vesaire.

.
                                Karakterlerde o kadar kesin çizgiler yok.Ve yüzler çoğunluk yeni, diziyi samimi yapıyor.Trabzonspor cabası
                                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim