Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• starda dila hanım var

şiddetle tavsiye ederim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• "İyi dizi" algımızın seviyesi düşmesin, yükseltelim. Sahneye bak. Sonunda dayı böğrümüze su aygırı oturtuyor resmen. Bazen bu seviyeyi unutup saçma sapan dizileri beğeniyorum, izliyorum.

"Jilet Ahmet sevdiğimiz bi abimizdi. Janti adamdı. Adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. Mesela ben bilmem..."

Dayı'nın düşürülmeye çalışıldığı günler. Dayı sandalyede, karşıda Amir sorguluyor.

-Arkadaşlar size içecek bir şey ikram ettiler mi? Saygıda kusur ettiler mi? Dayı?

-Biz ne yaptık ki amir bey, saygıda kusur etsinler.

-Ama şimdi yapmayın siz de Dayı. Demindir inceliyorum. 30 yıl... Tamamı hapiste geçmiş. Eee, siz de bir şey yapmış olmalısınız şimdi değil mi?

-30 yıl hapis. 30 yıl... Ne yaptıysak ödemiş olmalıyız amir bey, değil mi?

-Ama bakın...Dimdik, maşallah, ayaktasınız da.

-Daha ayağa kalkmadık amir bey, oturuyoruz.
      En son Erbay tarafından düzenlendi; 16.09.2012, 04:15.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Suskunları izlememe kararı aldım, Emirhan abinin de dediği gibi dizi ilk sezon bitti.
        Tekrar KVP'yi izlemeye başlıyacağım, açıkçası ilk bölüm bence çok iyiydi.
        Olmadı "Zengin Kız Fakir Oğlan" var ona da bakarım ara sıra

PZT: Karadayı, Leyla ile Mecnun
        SALI: Seksenler
        Çarşamba: İşler Güçler
        Perşembe: KVP, Zengin K. Fakir O.
        Cuma: ?
        Cumartesi: ?
        Pazar: ?

cumaya behzat ç. yi tavsiye ederim ilk bölümünden yeniden başlasam büyük bi heyecanla yeniden izleyebileceğim bi dizi. benim için efsanedir. ezel de özellikle ilk sezonuyla ve ramiz dayı(hem genç hem yaşlı) karakteriyle efsanelerim arasında. şuan izlediğim efsanlerimse behzat ç. ile beraber leyla ile mecnun ve işler güçler ikisine de başka gülüyorum ya. hele leyla ile mecnun. adamlar espri yapmasalar da sadece tiplere bakıp gülebilirim, ya da saflıklarına gülümseyebilirim. kuzey güneyi de başlarda çok izlememe rağmen sonradan bozdular pek takip edesim gelmiyo artık.

kurtlar vadisinden bahsetmemişim. bizim yaşlarımızdaki her Türk genci kurtlar vadisini bi dönem de olsa izlemiştir. o dönemlerin hatırına vadi de efsanelerdendir, keşke bu kadar uzatıp gözümüzde düşürmeselerdi ama yine de efsanedir vadi.
        En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 16.09.2012, 04:49.
        TRABZON SPOR

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Takım elbise giyin öyle dinleyin.

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Suskunları izlememe kararı aldım, Emirhan abinin de dediği gibi dizi ilk sezon bitti.
              Tekrar KVP'yi izlemeye başlıyacağım, açıkçası ilk bölüm bence çok iyiydi.
              Olmadı "Zengin Kız Fakir Oğlan" var ona da bakarım ara sıra

PZT: Karadayı, Leyla ile Mecnun
              SALI: Seksenler
              Çarşamba: İşler Güçler
              Perşembe: KVP, Zengin K. Fakir O.
              Cuma: ?
              Cumartesi: ?
              Pazar: ?

Dizi sayısı yederli, KVP'yu izle haber izleme işte dizinin senaryosunu iktidar partisi yazacak artık tamda kanalını buldular Bu arada bir bilgi vereyim Polat Alemdar = Hakan Fidan bu bilgi ile dizi izlenirse daha mantıklı olabilir, dizinin sonunu keşfettikten sonra bıraktım izlememeyi siyasi olaylarda açıp bakıyorum arada devlet dizi üzerinden mesaj veriyor çünkü Mematinin öleceği falan da sürpriz değildi zaten polatın tek kalacağını devletin adamı olduğundan beri biliyorduk biz eski kvp'cular Neyse o iş öyle.

Cuma cumartesi ve pazar geceleri, sokağa çık gecelere ak o geceler evde oturmak için icat edilmedi
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• akliniz varsa boardwalk empire dizini izleyin derm..sopranos dan sonraki en buyuk dizi..bugun 3. sezonu basliyor

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  akliniz varsa boardwalk empire dizini izleyin derm..sopranos dan sonraki en buyuk dizi..bugun 3. sezonu basliyor
                  Ben izliyorum valla Vay be ne ara o kadar zaman geçti de başlıyor. İkinci sezon sonlara doğru uçuşa geçmişti. Bi göz atmak lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben izliyorum valla Vay be ne ara o kadar zaman geçti de başlıyor. İkinci sezon sonlara doğru uçuşa geçmişti. Bi göz atmak lazım.
                    aynen jimmysiz baslamasi filmin buyuklugunden midir nedir yoks boyle bi karakter harcayabilecek baska bi dizi bulamayiz gibi geibime geliyor.

nerden izliyorsun atsana bana link aksama hazir gireyim biraz

steve buscemi fena oyuncu lakin jimmy konusunda beni hayal kirikligin ugratsalarda oyuncular film oyunculari cok cok iyiler..

Yorum

• Ben indiriyorum ama pert olan laptopumda kaldı dizimag iyidir daha denemedim ama oradan izlenir

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben indiriyorum ama pert olan laptopumda kaldı dizimag iyidir daha denemedim ama oradan izlenir
                        ya burada indirmeye kalktigimizda direkt FBI yazi gonderiyo valla cezayi yapistiryorlar riskli anlayacagin

dizimag de acilmiyo maalesef buradan .skinti buyuk mecburen satin alcaz internet..

Yorum

• Oooo senin işin zormuş aman dur beni de yakalatma

Yorum

• #hooooop dedik.. Yine bir Leyla ile Mecnun akşamı sona erdi.

Yorum

• Noldu şimdi gerçek değilmiydi o sahne yani.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Holosko+bir miktar para

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim