Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün twitterdaki yorumlar hep Kuzey Güney ile ilgiliydi. Sanırım dizi takip etmeyen nadir insanlardan biri de benim.
    Okudukça şaşırıyorum açıkçası.

Yorum

• Cengizmi Han'im?
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Suskunlar Filmi Dikkat Çekici..
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Suskunları fragmanından çok beğenmiştim ama şuan izlemiyorum ilk bölümünü, daha sonra netten izlemeyi düşünüyorum.

Yorum

• Suskunları beğendim.Ezel havası var ama onun kadar olur mu bilemem .
            En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 01.03.2012, 21:33.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Suskunlar iyiydi.

Yorum

• Çocuk öldü mü şimdi ben anlamadım ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çocuk öldü mü şimdi ben anlamadım ?
                  ya yok suyu çıktı artık eski vadiyi izliyecem yeniden yeter ya.....amca dedi abi dediği adama aşık olur...yegenim dedigi kıza yazılır ayıp da
                  !

Yorum

• Suskunların ilk bölümünü izleyenler varsa sorayım dizi bir kadının üzerine kurulu değil dimi yani ihanet, ihtiras, tecavüz, taciz, kız kaçırma gibi aktiviteler üzerine kin besleme iç güdüsü ile ilgili bir film değilse böyle olaylar olaylar üzerine bir film ise izleyeyim bu gece.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• O degilde bu Suskunlar dizisindeki adam su Samanyolundaki dinibütün komiser degilmi ya??

Komiseri kokainci olur, en iyi adami zengin sapik olur, örgüt kacagi Shiwani mafya olur... Ben bisey anlamadim bu kanaldan...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hüsnü : Efendim İnci Hanım Bayıldı,Düşerken dikişleri patladı

Polat : Neden kaldırıyorsunuz ayağa

Hüsnü : Efendim motivasyon için bebeğinin videosunu seyrettirdim,sanırım motivasyon fazla geldi
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Üşüyoruz reyizz ..

Yorum

• Normalde o bebeğin ölmesi lazım ama normalde..

Yorum

• Suskunlar dizisinin ilk bölümüyle ilgili birkaç şey yazayım

Sorgulama odasında konuşulmayacak şeyler konuştular (avukatın katilden, adamı vurduğunu söylememesini istemesi gibi, sonra intikamın devam etmesi gibi konuşulan konular), bildiğim kadarıyla aynadan mutlaka bir memur izler onları burada hata yaptılar bence...

Çocukların hapise girme olayında direk baklava çalmaktan dolayı olsaydı daha iyi olurdu gibi ki bu ülkede örneklerini gördük, mesaj verilmiş olurdu...

Her dizide olduğu gibi yine karmaşık aşk hikayesi barındırıyor dizimiz

Çocuk oyuncular 10 numara oynuyorlar, nereden bulmuşlarsa...

Sarp Akkaya Türkiye'nin en psikopat oyuncu adayı olmak için ilk bölümde elinden geleni yaptı...

Asıl konusu İNTİKAM, ben beğendim ve ben izlemenizi öneririm...
                              En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 02.03.2012, 02:18.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar soğuk bir karakter yarattılar ki, Mecnun bu kızı ekip, reddedip, darmadağın ettiği sahnelerde üzülemiyoruz bile...Sedefe en ufak bir öküzlük yaptığında Mecnuna sövesim geliyor, o kızın hissettiklerini anlayabiliyoruz, ama Şirin karakterinin bozulması hoşumuza bile gidiyor.
                                Güzel bir tespit.

Suna bakiyorum:

Resmen icim gidiyor Mecnun'a tekme tokat dalasim geliyor.

Suna bakiyorum:

Hic birsey olmuyor valla
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim