Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu İskender bile yapmazdı be

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 18:10.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O sahne hiç olmadı bence. Bebeği öldürecekse başka türlü öldürmeliydi. Ne bileyim zehirleyerek falan. Silahla vurulmasını göstermediysen, kanların akışını da gösterme. Ali Memati büyümeye başladıkça sıkıntı olacaktı herhalde ondan öldürüldü, senaryo açısından. Eski günlerine falan da dönmez bence 250 kere söyledik olmadı, yine olmayacak. Haziranda bitiyorsa kendileri için de bizim için de hayırlısı olur. Doğru dürüst bir senaryo ile yeni bir proje yapsınlar mümkünse. Güncel haberlere dayalı, karakterlerin günlük yaşamını izlemeyiz inşallah. Yani, sıfırdan baronluğa kadar giden çok sağlam bir senaryoda yapıldığı gibi iyi bir şey olsun

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Abdül söylemişti zaten İskender'in bir ahlakı var bu adamda oda yok diye.

Yorum

• Kizim Nerede 2. Bölüm oynuyor suan da...

ATV kafayi yedi galiba

30 dakika oldu daha 1 tane raklam vermediler
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ezel tabiki, on numara bence, sürekli düsünmen gerek yoksa neyin ne oldugunu anlamiyorsun, ben böyle kafa yorucu dizileri cok seviyorum...

Tabi gülmek icinde Cocuklar Duymasin...
            En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 23:46.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Cevo: Ulvi , seni uzaylılar kaçırsa incelese sana yemin ediyorum dünyamıza acır, ödenek ayırır

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gözlerim doldu, kötü bir sahneydi gerçekten ama diziye hareket gelecektir diye düşünüyorum, şu senaryoyu biraz canlandırsınlar diyordum bi kıpraşma var bakalım devamı gelecek mi..

bu arada, haftaya katliam olabilir.. bi tahmin yapayım, bu ulubey denen herif bence polat ın ailesini katledecek, ömer baba yı felan.. memati yi yaktı sıra polat ta, gerçi bu olay hepsini çıldırtacak ama bakalım neler olacak haftaya.
                Polatın ailesini deli Hikmet hariç katletsin bence hiç mahsuru yok
                ayak bağı ve luzumsuz sahnelerden başka bişi değiller,hele hele annesi.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ulu bey iskenderi arattı...Ne olursa olsun İskender Büyük delikanlı adamdı

Yorum

• Bu adam neyiyle İskender'i arattı anlamıyorum. İskender değil mi Polat'ın karısıyla kızını havaya uçuran. Tamam kızı ölmedi ama İskender öldürmek istedi Polat öldü biliyor.

Yorum

• Şu an NTV Spor'da Spor aşkı programı var. Çocuklar Duymasın dizisinin senaristi Birol Güven konuk. 5 Ocak'ta Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümünden de bir kesit yayınladılar. Alex'in daha önce korsan bordo mavi formalı bir sahnesi vardı. Çok daha güzeli geliyor. Bordo mavi bile çekmiş. Kaçırmayın.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• KVP 106. Bölüm Fragmanı.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Behzat Ç. her bölümde daha da güzelleşiyor.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            KVP 106. Bölüm Fragmanı.

http://www.yazete.com/video.asp?vid=7400
                            Uzun zamandan sonra Vadiyi bekler oldum
                            İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Behzat Ç. her bölümde daha da güzelleşiyor.
                            Aynen bencede şuandaki en güzel dizi Yahşi Cazibeyle beraber .
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Türkiye'nin açık ara en iyi senaryosu ve oyuncu performansına EZEL sahip şu anda.

Yorum

• Behzat Ç.'yi oğlum sürekli izliyor. Bende merak edip baştan sona baktım Pazar günü. İlginç bir dizi. Hoşuma gitti. Lakin Ankara polisinin sürekli kaba ve küfürlü konuşması hoş değil. Hadi onu geçtim ellerinde sürekli şaraplarla gezmeleri Ankara polisinin şarapçı olduğu izlenimini veriyor. Bunlara rağmen dizi izleniyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim