Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düz mantıkla bakarsak Selim, bütün diziler finale ulaşmak için önceki bölümleri çekiyorlar zaten.

Bir gariplik yok. Efektler için konuşursak var tabi...
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu 99.Bölüm Fragmanı

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ezel berbattı ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ulan Abdül gene vuruluyor.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ezel berbattı ya.
            Şaka mı yaptın ?

Yorum

• ezelden ilk sezondaki tadi alamiyorum. iyi güzel bölümler ama sanki yeni bir hava girmesi lazim artik diziye...

mesela kenan birkanin sezon basi girisini sekiz karakteriyle kivanc tatlitug baya süslemisti. ilk ezondaki tadi hala devam ediyordu...

ama suanda senaryoda bazi tuhafliklar var. ezel kenani gercekten ramiz dayi icinmi yenmek istiyor yoksa eysan icinmi? eysani gercekten oglu can icinmi istiyor yoksa hala öyle bir seytani sevdigi icinmi? kenan birkan hala ramizi öldürmek istiyormu, eger istiyorsa niye 2 bölümdür dogru dürüst bu meseleyle ugrasmiyor? senaristler ramiz dayiyi dizide niye rolanti role soktular 2 bölümdür? vs... bunlar ali, cengizle uzar gider...

ramiz dayi-kenan birkan kapismasinda ilerki bölümlerde kalite artisi bekliyorum. ramiz dayiya yakisir sekilde...

eysanin elini kolunu salliyarak kenan birkanin evine gidip kalici olmasi, hatta kararlar verme asamasina gelmesi dizinin mantiksizliklarindan birtanesi.

bilmiyorum benim gibi düsünen vami, yada yanlismiyim düsüncelerimde...

birazda ezeli tartisalim yaa

Yorum

• KURTLAR VADİSİ PUSU 99.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 99. bölüm, 28 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.

Abdülhey ve Cahit, Şahmaran’ın baskını karşısında ne yapacaklar? Baran’ı ve ajanı Şahmaran’dan koruyabilecekler mi? Çıkan çatışmada neler olacak? Polat ve Memati zamanında yetişmeyi başaracaklar mı?

Baskının ardından Şahmaran’ın peşine düşen Polat Alemdar, ona ulaşmak için kimi kullanacak?

Memati, Zaza ve Zülfikar arasında kurduğu ortaklığın bozulmaması için kimden yardım isteyecek? Memati’yi bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 99. bölümü, 28 Ekim akşamında ATV ekranlarında olacak …

Yorum

• Özete bakılırsa Memati'ye bişey olucak fragmanın son sahnesinde Polat'ın dumur olmasıda onunla ilgili.

Nostalji olsun Vadi'den güzel bir sahne.
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 26.10.2010, 16:55.

Yorum

• Yok artık ya

Photoshop falan değil gerçek arkadaşlar.

Yorum

• Yaprak Dökümü'nde yapılan hata pes dedirtti!

Yaprak Dökümü'nde Leyla, kardeşi Necla evlenmeden önce hamile kalmıştı. Hatta geçmiş bölümlerin birinde kanama geçirdiğinde, annesi "Ayy, ne yapacağız, daha çok erkeeen" diye dövünüp durmuştu. Ama gelin görün ki, Necla ile eşi son bölümde 'birinci evlilik yıldönümlerini' kutladılar. Bu durumda bizim Leyla, hamileliğinde 14'üncü aya filan girmiş oluyor!

Olan Ali Rıza Bey'e olduçççççç

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şaka mı yaptın ?
                        Yoo, çok vasattı ya hiçbir şey olmadı. Olan şeyler de hoşuma gitmedil

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ezelden ilk sezondaki tadi alamiyorum. iyi güzel bölümler ama sanki yeni bir hava girmesi lazim artik diziye...

mesela kenan birkanin sezon basi girisini sekiz karakteriyle kivanc tatlitug baya süslemisti. ilk ezondaki tadi hala devam ediyordu...

ama suanda senaryoda bazi tuhafliklar var. ezel kenani gercekten ramiz dayi icinmi yenmek istiyor yoksa eysan icinmi? eysani gercekten oglu can icinmi istiyor yoksa hala öyle bir seytani sevdigi icinmi? kenan birkan hala ramizi öldürmek istiyormu, eger istiyorsa niye 2 bölümdür dogru dürüst bu meseleyle ugrasmiyor? senaristler ramiz dayiyi dizide niye rolanti role soktular 2 bölümdür? vs... bunlar ali, cengizle uzar gider...

ramiz dayi-kenan birkan kapismasinda ilerki bölümlerde kalite artisi bekliyorum. ramiz dayiya yakisir sekilde...

eysanin elini kolunu salliyarak kenan birkanin evine gidip kalici olmasi, hatta kararlar verme asamasina gelmesi dizinin mantiksizliklarindan birtanesi.

bilmiyorum benim gibi düsünen vami, yada yanlismiyim düsüncelerimde...

birazda ezeli tartisalim yaa
                        Haklısın renktaş Ben son bölüme kadar yeni sezondan memnun sayılırdım ama son bölümde baya bir gözümden düştü. Hele son sahne de Ezel'in Kenan'a "Erkeksen in lan aşağı" demesi sonra da Eyşan'a "Seni almaya gelicem" demesi Ezel kalitesine yakışmadı. Aklıma hemen Acı Hayat geldi valla, o sahne Acı Hayat'a benziyordu Bir de en heyecanlı yerlerde çalan bir müzik çaldı o sahnede ey Allah'ım

Geçen sezon son 5-6 bölümle beklentiler çok yükseldi, belki geçen sezon ilk bölümler de böyledi bilmiyorum. Ama dizinin acilen kendini toparlaması lazım. Tamam kolay değil, Ezel'in hikayesi tamamen bitti. Herkese Ömer olduğunu söyledi. Diğer diziler bu hikayeyi 3-4 sezona sığdırabilirdi. İşte her şey bitince de işin büyüsü kaçtı. Bu sezon da Ramiz Karaeski pasif kalınca, ki bu sezonun temelini Ramiz-Kenan intikamı oluşturuyor, güzel bölümler ortaya çıkmıyor. Daha çok bölüm olacak sezon finaline kadar, inşallah güzel bölümler izleriz.

Ramiz Dayı felçli olmasından dolayı pasif anlıyoruz da çok pasif kaldı yahu. Ezel'in sokak teranelerini dinlemek hiç hoşuma gitmiyor. Ramiz Dayı acilen sahalara dönmeli.

Her karakter kendi içinde git geller yaşıyor. Kenan Birkan, Ramiz Karaeski'ye sonsuz saygı duyuyor. Ramiz Karaeski, onun yükselmesini sağlayan kişi, hata hayatını kurtaran kişi. Ama bir yandan da sevgilisini elinden alan adam olarak görüyor. İntikamını alırsa yaşama sebebinin kaybolacağını düşünüyor. "Yaptığım her şey nasıl yalan biliyor musun? O gülmeler, kırılmalar... Hayattan tat almalar... Nasıl yalan biliyor musun? ....Hepsi rol" demişti ya hastanede yatan Ramiz Dayı'ya Kenan Birkan 8'e "Senden başka ailem yok" demişti. Aslında Ramiz Dayı'dan başka ailesi yok. Hayatta tek sevdiği, değer verdiği insan Ramiz Karaeski belki de. İntikamı kendisi için uzatıyor bence. Eyşan'a bu kadar güvenmesine ben de anlam veremiyorum. Belki güvenmiyor biz öyle sanıyoruz orası ayrı.

Bu bölümde en çok dikkatimi çeken sahne, Ezel-Cengiz sahnesiydi. Cengiz, gerekirse Ömer'in yanına gömerim seni dedi Yani...

Ramiz-Selma-Kenan ----> Ezel-Eyşan-Cengiz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• [QUOTE=smart61;1917209238] Yoo, çok vasattı ya hiçbir şey olmadı. Olan şeyler de hoşuma gitmedil

Şaşırdım. Ezel bir tarafa diğer diziler bir tarafa demiştin çünkü.

Yorum

• Ben valla dün Ezel'i çok beğendim hele final sahnesi çok iyiydi.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• [QUOTE=yorumsuz6117;1917209252]
                              İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yoo, çok vasattı ya hiçbir şey olmadı. Olan şeyler de hoşuma gitmedil

Şaşırdım. Ezel bir tarafa diğer diziler bir tarafa demiştin çünkü.
                              Hâlâ öyle tabi bana göre Bölüm bölüm yorum yapıyorum yoksa Ezel'in yeri ayrı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim