Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mete kabadayı olmaya yakın
    En son Paksoy tarafından düzenlendi; 26.10.2010, 22:53.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efe kabadayı olmaya yakın
      Efe değil Mete

Coştu valla şimdi de amcasını dövdü. Ben Soner'i çok sevdim hemen hallediyo sorunları.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efe değil Mete

Coştu valla şimdi de amcasını dövdü. Ben Soner'i çok sevdim hemen hallediyo sorunları.
        pardon dalgınlığıma gelmiş

Yorum

• İzleyemedim bu bölümü ya Mete de herkesi dövüyor mübarek, gerçekte rüzgar çıksa havaya uçar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ezel'de bu Cengiz'e kıl oluyorum arkadaş ya zaten nerde böyle uyuz uyuz tiplemeler var hep o adama veriyorlar..
            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 18:30.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu akşam Komedi Dükkanı var.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• dün öyle bir gecer zaman ki yi izledim...

güzel bir dizimis gercekden.. kücük cocuga bayiliyorum cok sirin tatli birsey bir deri bi kemik

mete midir nedir o benim elime gececekdi var ya ... off.. bi cakdimmi birde yer cakardi.. o derece yani ççç tvyi her acdigimda cocugun bir tarafi kaniyor ççç

O rolü yönetmenler felan cok abartmis. o kadarda degil yani.. amcayi dövüyor felan..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yoo, çok vasattı ya hiçbir şey olmadı. Olan şeyler de hoşuma gitmedil

Haklısın renktaş Ben son bölüme kadar yeni sezondan memnun sayılırdım ama son bölümde baya bir gözümden düştü. Hele son sahne de Ezel'in Kenan'a "Erkeksen in lan aşağı" demesi sonra da Eyşan'a "Seni almaya gelicem" demesi Ezel kalitesine yakışmadı. Aklıma hemen Acı Hayat geldi valla, o sahne Acı Hayat'a benziyordu Bir de en heyecanlı yerlerde çalan bir müzik çaldı o sahnede ey Allah'ım

Geçen sezon son 5-6 bölümle beklentiler çok yükseldi, belki geçen sezon ilk bölümler de böyledi bilmiyorum. Ama dizinin acilen kendini toparlaması lazım. Tamam kolay değil, Ezel'in hikayesi tamamen bitti. Herkese Ömer olduğunu söyledi. Diğer diziler bu hikayeyi 3-4 sezona sığdırabilirdi. İşte her şey bitince de işin büyüsü kaçtı. Bu sezon da Ramiz Karaeski pasif kalınca, ki bu sezonun temelini Ramiz-Kenan intikamı oluşturuyor, güzel bölümler ortaya çıkmıyor. Daha çok bölüm olacak sezon finaline kadar, inşallah güzel bölümler izleriz.

Ramiz Dayı felçli olmasından dolayı pasif anlıyoruz da çok pasif kaldı yahu. Ezel'in sokak teranelerini dinlemek hiç hoşuma gitmiyor. Ramiz Dayı acilen sahalara dönmeli.

Her karakter kendi içinde git geller yaşıyor. Kenan Birkan, Ramiz Karaeski'ye sonsuz saygı duyuyor. Ramiz Karaeski, onun yükselmesini sağlayan kişi, hata hayatını kurtaran kişi. Ama bir yandan da sevgilisini elinden alan adam olarak görüyor. İntikamını alırsa yaşama sebebinin kaybolacağını düşünüyor. "Yaptığım her şey nasıl yalan biliyor musun? O gülmeler, kırılmalar... Hayattan tat almalar... Nasıl yalan biliyor musun? ....Hepsi rol" demişti ya hastanede yatan Ramiz Dayı'ya Kenan Birkan 8'e "Senden başka ailem yok" demişti. Aslında Ramiz Dayı'dan başka ailesi yok. Hayatta tek sevdiği, değer verdiği insan Ramiz Karaeski belki de. İntikamı kendisi için uzatıyor bence. Eyşan'a bu kadar güvenmesine ben de anlam veremiyorum. Belki güvenmiyor biz öyle sanıyoruz orası ayrı.

Bu bölümde en çok dikkatimi çeken sahne, Ezel-Cengiz sahnesiydi. Cengiz, gerekirse Ömer'in yanına gömerim seni dedi Yani...

Ramiz-Selma-Kenan ----> Ezel-Eyşan-Cengiz

bu arada renktas, ramiz dayi okadar iyilik yapti kenan birkana, ama bu ne intikamdiki herif ramiz dayinin cocuklarini öldürüyor, torununu ona karsi kiskirtim bicaklatiyor, herseyini elinden aliyor, yinede bitmiyor bu intikam...

bu yüzden intikamin asil nedeni eger selmayi almasiysa ramiz dayinin, gercekten cok ama cok abartilmistir bu kenan birkanin intikami...

eger tatmin etmek istiyorlarsa herkesi, en azindan selmayi almanin yaninda bide kenanin ailesinden birkac kisiyi öldürmüs olsa bari... ozaman anlarim

yani ramiz dayi-kenan birkan ikilisi öne cikmasi gerekiyor artik

Yorum

• Komadi dükkanı başladı

Yorum

• Sakarya Firat'ta guzel dizi, takip eden varmi ?
                      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• showdaki güneydoğundan hıkayler dizisinde sehıt olan askerlerin üstündeki esyalar teslım alınırken. ilk çıkan sey Trabzonspor anahtarlıgı bi kötü oldum sanki
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          showdaki güneydoğundan hıkayler dizisinde sehıt olan askerlerin üstündeki esyalar teslım alınırken. ilk çıkan sey Trabzonspor anahtarlıgı bi kötü oldum sanki
                          Ağladım..

Anlatılmaz..
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            showdaki güneydoğundan hıkayler dizisinde sehıt olan askerlerin üstündeki esyalar teslım alınırken. ilk çıkan sey Trabzonspor anahtarlıgı bi kötü oldum sanki
                            O sahneyi görmek isterim. İnterntten buluruz diziyi sanırım, Dizinin başlarında mıydı sonunda mı?
                            Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakarya Firat'ta guzel dizi, takip eden varmi ?

evet gerçekten müthiş bir dizi.. asıl izlenmesi, izletilmesi gereken dizilerden birisi.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bende izliyorum sakarya fıratı bende size katılıyorum güzel bir dizi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim