Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Mükemmel... Cok Duygulandim Bee...İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!
Yorum
-
afedersiniz belki çok agır bir tabir olucak ama o sahneden sonra ben kıçı toparlayamadım be...Agladım resmen ve gözlerim hala sulu....devamı için...İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshowdaki güneydoğundan hıkayler dizisinde sehıt olan askerlerin üstündeki esyalar teslım alınırken. ilk çıkan sey Trabzonspor anahtarlıgı bi kötü oldum sanki
volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Bu nedir ya..Ağlattı beni bu saatteİlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
lanet olası şerefsiz adi it face kaldırmış videoyu...bu ne demek yaİlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamını eklemiştim kesintisiz linki yeniledim..
Çok feci ağladım öyle böyle değil..volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Misafir
Bende şimdi fark ettim.Hangi sebebe dayanarak bu videoyu kaldırmışlar merak ediyorum.Şerefsizler...İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelanet olası şerefsiz adi it face kaldırmış videoyu...bu ne demek ya
Yorum
-
Facebook kaldırmadı yahu
Ben sildim yenisini yüklediğim için arkadaşlar
Ne olsa facebooktan bilicez
Yenisi burda:
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
bu nası bi sahnedir Allah'ım.. :'(İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
MARMARA UNI-TS
Yorum
-
Bulut..: Memati biz nereliyiz..
Memati..: Karadenizli..
Bulut..:Bize ne derler..
Memati..: Lazuşağı..
Bulut..: Bizim neyimiz meşhur..
Memati..: Hamsiniz..
Bulut..: Başka..
Memati..: Fındığınız..
Memati..: Çayınız..
Memati..:Hah Trabzonsporunuz..
Memati..: Beni yarışma programına sokma bulut..
Bulut..: Bizim İnatçılığımız meşhur inatçılığımız..En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 22:06.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum