Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Memati : Kazım kırıyormusun bunların bacaklarını yoksa ben mi senin bacaklarını kırayım.
    Kazım : Tuncay Bey beni zor durumda bırakıyorsunuz. Şimdi bacaklarınızı nasıl kırayım.
    Tuncay : Kır kardeşim kır. Benim kalbim kırılmış , bir bacağın ne önemi var..

Yorum

• keşke ezel perşembe gününe alınsaydı. kurtlar vadisi daha güzel olurdu o zaman.. adamlar perşembe gününü kapatıyor resmen.. önlerinde iyi bir senaryo yazmak için sıkıştırcak birşey yok. ağır ağır gidiyor..
      Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İskender yine kurdu tezgahı

(UEFA)

Yorum

• Abdül'ün de hafızası geri gelir artık..

Yorum

• Bu ne ya isyan edelim böyle dizi mi olur. Kurtlar Vadisi Pusuymuş. Kurtlar Vadisi Pisi Pisi oldu artık. Dizi tıkanmış, ilerlemiyor. Polat acemi zamanında 30 kişilik eve dalar 2 dkda çıkardı. Şimdi giymiş sözde bir giysi, yürüyor yav. Elinde de bir tabanca. Yürüyor evet. O arada da meydan muharebesinde çalacak müzik çalıyor. Adam yürüyor be. Lanet olsun var ya harbi uyuz oldum çok fena Operasyonda ya yavaş yürü temkinli ol. Ya da hızlı hızlı git. Sonu da iğrençti. Polat gel beni bıçakla dedi resmen. Utanmasalar şöyle yapacaklar:

-Gel Abdülhey, sarılayım.

-Niye abi tanımıyorum seni.

-Gel oğlum bıçaklayacaksın işte, senaryo öyle.

-Geliyorum, al sana...

Eski günleri hatırlayalım biraz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• eskisiyle kıyaslanamaz tabi hep diyorum keşke eskisini izlememiş olsam da otursam izlesem diye.
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• .............

Yorum

• İnşallah ikiside ölür de dizi biter.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ölmezler .boşuna beklemeyin...

Yorum

• Akşam (tamamen tesadüf) Polat ve arkadaşlarına denk geldim TV de..

Keleşlerle tarayanlar ve Polat ekibi karşı karşıya..

Çöp tenekelerinin arkasından ateş edip, açıkta folloş gibi duran sanırım kötü insanları tek tek vurmak suretiyle ülke kurtuluyordu..

Keleşlerde mermi yağdı Polatgillere ama değil Polata, çöplere bile isabet kaydedilemedi kötülerce..

Sonra kapadım tabi.. Anında...

Ama aklıma geldi, plastik mermimiymiş kötülerinki, yada kuru ve sıkı olanlardan mı?

İzleyenler var, bilgilendirsinler lütfen...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah ikiside ölür de dizi biter.
                        Memati iki tanede Polat'ın kafaya sıkar. Sonra döner Kazım'a sıkar. Sonra çıkar o dayıya sıkar. Sonra kendi kafasına sıkar. Sonra gelir Erhan bunları hastahaneye kaldırır yine ölmezler.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Doğru, şimdi 3-4 bölüm de hastanede geçer. Polat, bana bir şey olmaz diyerek ayağa kalkar hemen. Ölmek mi, adamda jeton çok oyun bitmiyor

Olcay abi, en kötü bölümün en kötü sahnesine denk gelmişsin. Polat'ın 3 saniyede bir kafayı kaldırıp ateş edişi muazzamdı. O nasıl bir taktiktir? Nasıl olsa isabet etmiyor, hiç eğme kafanı. Bahçe suluyor sanki. Counter mı oynuyoruz yahu bu ne? Hem Counter oynuyorsak, keleşle tek tek basılır, headshot Hiç affetmezdim Polatı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• çatışma sahneleri berbat kvpde bide deli hüsnüyle gülendam sahneleri hiç yakışmıyor abdülde ya iyileşsin yada ölsün iyice uzadı son olarak senaryoyu yazanlar artık o onun adamı bu bunun adamı bıraksınlar yakında polat ta fellerin adamı çıkacak böyle giderse

Yorum

• Kurtlar vadisinde polatın kardeşi vardı , safiye ... ona nolduğunu bilen var mı
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Yolda yürürken uçak çarpmış.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim