Yakışıklıda sahalara döndü..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Polat ölür dizi biter.
İnşallah.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolat ölür dizi biter.
İnşallah.
polatın ölmesi için necati şaşmazın ölmesi lazım...
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Dizi icabı diyoruz be Salihİlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
polatın ölmesi için necati şaşmazın ölmesi lazım...
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
benim hayalimdeki son ; herkes tek tek ölsün ... hani diyor ya polat herşeyimi feda ettim aynen öyle , bir tane sevdiği kalmasın dünyadaİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDizi icabı diyoruz be Salih
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İşte bunun için bir an önce bitmesi lazım şu vadinin. Az önce zaplarken denk geldim diye baktım son sahneye. Helal olsun Memati'ye. çççİlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde eski Vadi ya..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum