Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Blindspot daha pilot bölümünü yayınladı. Listede var bölümleri yayınlanınca bakacağım. Önermek için erken ama onu söyleyeyim.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yok eylül ortasında çıkıcaktı ilk bölümü sızdırmışlar o yüzden bu kadar aralık oldu ilk bölümü iyiydi yabancı dizilerin ileride çok saçmaladığını görmedim o yüzden söyledim

Sent from my iPhone using Tapatalk
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunları izlemiştir bence Müthiş diziler.
        İzlediyse başka önerilerimiz de var .d
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Mr. Robot, guzel basladi ama son bolumlerinde iyice bulandirdilar. Umarim yeni sezonda toparlarlar.
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı izleyen yok mu? Bence ilk bölüm için gayet iyiydi. Çakır'ın sempatik takılması güzel ama abartılırsa cıvık olmaya başlar. Ölçü iyi ayarlanmalı. Kadın meseleleri anlaşılan epey olacak dizi de, keşke olmasa. Diğer dizilerde ki kadar basit olmaz hikayeleri ama yine de insan full aksiyon full racon istiyor. Dizi de çok fazla karadeniz vardı bu arada, müzikler şiveler. Çakır'ın anası hiç beceremiyor ama. Dizi oyuncuları iyi ama daha iyi olabilirdi. Çakır'ın ailesi iyi seçilmiş, çok ünlü olmayan ama çok iyi olan oyuncular var. Ama Ünal'ın masadaki oyuncular baştan savma seçilmiş gibiydi.

Dizi silah üzerinden başladı ama bence silah üzerinden gitmeyecek. Konu ilerleyen bölümler de biraz daha değişecektir.

Fragman da Çakır, MİT'in adamını öldürecek gibi görünüyor ama bence öldürmeyecek. Devleti karşısına almaz büyük ihtimal. Devlet eliyle masanın başına geçip piyon olmak da istemez.

Bu arada Abdülhey ve Aslan Bey'de diziye katılacakmış.

Yorum

• [MENTION=46979]bordomavi1[/MENTION]
              Aslan bey kesin olarak katılacak mı diziye ?
              bu arada mesajına yüzde yüz katılıyorum.
              kadın işleri böyle bi dizide dizinin yarısını alacaksa olmaz, izlenmez yani.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslan bey kesin olarak katılacak mı diziye ?
                bu arada mesajına yüzde yüz katılıyorum.
                Resmi açıklama yok ama set fotoğrafları falan var. Abdülhey de Çakır'la mapusta tanışıp arkadaş olacakmış. Çakır mapustan çıkarken Abdülhey'i de dışarı çıkartacakmış. Saçları da kestirmiş bu arada.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resmi açıklama yok ama set fotoğrafları falan var. Abdülhey de Çakır'la mapusta tanışıp arkadaş olacakmış. Çakır mapustan çıkarken Abdülhey'i de dışarı çıkartacakmış. Saçları da kestirmiş bu arada.
                  hobaa müthiş olur o zaman.
                  abdülhey pek heyecanlandırmadı da aslan bey çakırın da akıl babası olarak herhalde

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hobaa müthiş olur o zaman.
                    abdülhey pek heyecanlandırmadı da aslan bey çakırın da akıl babası olarak herhalde
                    Ben Aslan Bey'in Mit'çi olmasını bekliyorum.

Abdülhey beni de pek heyecanlandırmıyor. Çakır'ın ailesinin durumuna göre Memati hamlesi de bekliyorum. İnşallah Memati reis de gelir.

Yorum

• Aslan Akbeyin aslinda ölmedigini ve yer altinda derin devleti yönettigini ögreniyormusuz, Ali Candan hic bir zaman estetetik ameliyati gecirip Polat Alemdar olmamis birden bire.

Simdi Raci Sasmaz ile Necati Sasmaz konusmuyorlar ya. Raci abisinden intikam almak icin Kurtlar Vadisi hikayesini böyle kökten bitirse ne olur acaba?
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tek beğendiğim Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar yayından kalkıyormuş. Belliydi böyle olacağı böyle kaliteli yapımlar bizim ülkeye fazla. Zengin kız fakir oğlan veya tersi, köşk, yalı, müştemilat, aşk, aldatma, kimin eli kimin cebinde, mafya, 30 yıl öncede kalmış çakma kabadayılar vs. Bizim ülkede bunlar iş yapıyor. Dizilerin hemen hepsinin konusu 3 aşağı 5 yukarı aynı, isimleri bile birbirine benzer. Çilek Kokusu-Kiraz Mevsimi, Aşk Yeniden, Acil Aşk Aranıyor-Kiralık Aşk-İnadına Aşk-İlişki Durumu Karışık vs. Hepsine sonradan başlayın konuyu 5 dakika içinde çözüyorsunuz. Tatlı Küçük Yalancıları da ilk izlediğimde şaşırdım, böyle bir diziyi bizimkiler akıl edememiştir dedim internetten baktım ki o da uyarlamaymış.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ramazan'da gösterilen Yunus Emre dizisi devam etse bari, çok güzel gidiyordu ve yarım kaldı.
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• En Son Dizi İzlediğimde Kurtlar Vadisi 61. Bölüm 61. Dakikada Bordo Mavi Balonlar Uçuyordu..

Unutmayalım Bize Her Yer TRABZON
                            Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

• Da vinci ne zaman başlıyor?
                              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Da vinci ne zaman başlıyor?
                                Uzun bir ara verdiler sürekli ertelendi ama 25 ekim kesin tarih.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim