Absürd komedi dediğin zaman Kaygısızlar'ı tek geçerim efsaneydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
Bu forumda adı geçen yabancı dizilerin hemen hemen hepsini izledim hatta fazlasını. Genelde her akşam yabancı dizi izlerim yıllardır bu değişmedi. En son Fargo'yu izledim. Filmini izleyenler bilir yine aynı atmosfer var karlı bir Minnesota'da geçiyor olaylar. Ayrıca Lorne Malvo gibi mükemmel bir karakter var. İzleyin derim.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
benide ekle listeyeİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu kardeş payı na gülemeyen tek kişi benim galiba
Daha önce söylediğim gibi bu düdüklere hiç gülemiyorum. Bunları izlerken sanki güliyim diye beni dövüyorlarmış gibi hissediyorum.
Ahh leyla ile mecnun ahh

hahaha çocukluğumun efsanesi yaİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbsürd komedi dediğin zaman Kaygısızlar'ı tek geçerim efsaneydi.

ulan neler vardı ya
En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 00:16.
Yorum
-
O dizinin atası Friends'dir. Tavsiye ederim. Pek komedi ile aram yoktur ama Friends'in yeri ayrı.İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHow I Met Your Mother'ı sıfırdan başlayıp bitirdim. Daha önce hiç yabancı dizi izlememiştim. Bu ilk oldu.
7. sezonu ve finali hariç harika bir dizi. Komedi izlemek isteyenlere öneririm.
How I Met Your Mother kalitesinde komedi önerilerinizi de bekliyorum.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
onu da izlemeye niyetim var ama baya eski bir dizi olduğu için biraz çekiniyorum.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO dizinin atası Friends'dir. Tavsiye ederim. Pek komedi ile aram yoktur ama Friends'in yeri ayrı.
Yorum
-
AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Abi sonu nasıl oldu o dizinin anlatabilirmisin kısa kısa?İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHow I Met Your Mother'ı sıfırdan başlayıp bitirdim. Daha önce hiç yabancı dizi izlememiştim. Bu ilk oldu.
7. sezonu ve finali hariç harika bir dizi. Komedi izlemek isteyenlere öneririm.
How I Met Your Mother kalitesinde komedi önerilerinizi de bekliyorum.

Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
9 sezon boyunca anlattığı anne 5-6 sene sonra ölüyor bizim başrol dizinin en başında aşık olduğu kıza koşuyor. Meğerse 9 sezon bütün hikayeyi çocuklarına robini alıştırmak için anlatıyormuşİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sonu nasıl oldu o dizinin anlatabilirmisin kısa kısa?
Gesendet.

Yorum
-
özel mesajdan gönderdim gelmedi. mesaj kutun dolmuş galiba. boşalt, göndereyim. biraz daha ayrıntılı yazdımİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sonu nasıl oldu o dizinin anlatabilirmisin kısa kısa?
Gesendet.
Yorum
-
alternatif final çekilmiş galiba. tüm bölümlerin yer alacağı dvd'de bulunacakmış. bari o güzel olsa
finali izlerken aklıma direk kuzey güney gelmişti. ordada cemre bi güney'e bi kuzey'e kayıyordu. burda da öyle oldu. robin bi barney'e bi ted'e kaydı.
5 ana karakter de çok iyiydi. barney'i son sezonlar da çok bozdular. gitti nora'ya ve quinn'e aşık oldu. bence barney, robin'den başka kimseye aşık olmamalıydı. barney'in havasını çok bozdular
Yorum
-
AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Tabiki sevecekler o kadar anlattı durdu herif.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildiasıl i.... çocukları

Robin teyzeyi seviyoruz biz koş git felan diyorlar 
Ama robin canım ya
hiç sevmemiştim anneyi o yüzden sinirlenmedim ben sonuna 

Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
mesaj geldi di mi?İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki sevecekler o kadar anlattı durdu herif.
Gesendet.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum