Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk-ı Memnu bu hafta güzele benziyor..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ezel başladı..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anlasilan sende benim takip ettigim yerden ediyorsun ezel yorumlarini

tiyolar falan tutuyor
        Ekşi sözlük ve özellikle İnci Sözlüke bakıyorum Şu Kenan'ı kim oynayacak meraktan çat diye çatlayacam.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bugünkü bölümde çok güzel sahneler vardı ama sona üzüldüm...

X:Zar mı tutuyosun sen?
          Cengiz:Evet ben zar tutuyorum da sen ne tutuyosun?

Koprum burda.ççççççççç
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• türk malı yine harikaydı...

Yorum

• bahara yazık oldu ya ezelde üzüldüm çok üzücüydü o sahne

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                türk malı yine harikaydı...
                Bende dalaman hava alanına inmek istiyorum dedi bittim
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bahara yazık oldu ya ezelde üzüldüm çok üzücüydü o sahne
                  Cidden 3ününde sevdiği tek kişiydi yalan oldu ayak üstü
                  aynen aynen

Yorum

• Ulan bula bula benim beğendiğim hatunu buldular vuracak.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Oh be Bahar öldü Bir tane köpek sesli çocuk vardı, Eren miydi neydi. Ondan sonra ölmesini istediğim ilk kişi Bahardı. Zaten hiç olmamıştı bence o karakter. Kötülükler arasında temiz, saf birini temsil ediyordu, herkes onunla kendini "iyi" hissediyordu. Ama ne bileyim gereksiz gibiydi sanki Zaten beyaz elbiseyle de görünce kesin öldü dedim. Gerçi o, sadece kelini kapatmak için şapka takan sözde karizma tetikçiye uyuz oluyorum, keşke o öldürmeseydi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yazık oldu öyle deme hep iyiler ölüyor eyşan ölseydi daha iyiydi

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oh be Bahar öldü Bir tane köpek sesli çocuk vardı, Eren miydi neydi. Ondan sonra ölmesini istediğim ilk kişi Bahardı. Zaten hiç olmamıştı bence o karakter. Kötülükler arasında temiz, saf birini temsil ediyordu, herkes onunla kendini "iyi" hissediyordu. Ama ne bileyim gereksiz gibiydi sanki Zaten beyaz elbiseyle de görünce kesin öldü dedim. Gerçi o, sadece kelini kapatmak için şapka takan sözde karizma tetikçiye uyuz oluyorum, keşke o öldürmeseydi.
                          Aynen, ben de ölmesini istiyordum.Dizide iki kişinin sahneleri canımı sıkıyor: biri Bahar'ın, diğeri de Eyşan'ın.Artık teke düştük bu iyi oldu.Yalnız eski bölüm yorumlarında ekşide Bahar'a yığınla eleştiri oluyordu ölünce kıymete bindi, çoğu kişi üzülmüş.

Hiç gözükmeyip en nefret edilen kişi haline gelen karakter ise Kenan oldu.Kimin oynayacağını merak ediyorum açıkçası, büyük bir beklenti oluştu bu konuda.Bir de yaveri tetikçi var.Adamın duyguları alınmış, isim, yer söyle anında işini bitirsin.

Artık haftaya sezon finali.Kenan'ı görsek harika olacak..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Cidden şu conversli adam da varya tam psikopat.ççç
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ben de şimdi baktım yorumlara, amma üzülmüşler Bahar'ın öldüğüne . Ben Sedef Avcı'nın oyunculuğunu da Bahar karakterini de sevmiyordum. Cansu Dere'nin oyunculuğu ona göre çok daha iyi. Ama Eyşan ve Bahar'ın sahneleri özellikle sadece ikisinin olduğu sahneler olunca kanalı değiştirmek istiyorum. Yiğit Özşener ve Barış Falay'ın muhteşem oyunculukları hakkında bir şey söylemeye gerek yok ama, Kenan İmirzalıoğlu gün geçtikçe coşuyor. Bildiğin "çok iyi oyuncu" oldu bence. Kabadayı falan derken iyice aştı kendini. Kenan'ı kim oynayacak ben de çok merak ediyorum valla.

Yorum

• Yaw ezeli seyrederken, bilgisayarla cengizin yanina gelen adami (Levent Can), sadece ben Kenan karakteri sandim... Sonra Bahar i oldurtunce, ona facebook dan mesaj attim (benim ilkokuldan arkadasim), ulan niye oldurttun bahari diye
                                Levent de cevap yazmis... " Emir buyuk yerden, bizde emir kuluyuz" diye
                                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim