Aşk-ı Memnu bu hafta güzele benziyor..
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 79 90

Şu Kenan'ı kim oynayacak meraktan çat diye çatlayacam.
Bir tane köpek sesli çocuk vardı, Eren miydi neydi. Ondan sonra ölmesini istediğim ilk kişi Bahardı. Zaten hiç olmamıştı bence o karakter. Kötülükler arasında temiz, saf birini temsil ediyordu, herkes onunla kendini "iyi" hissediyordu. Ama ne bileyim gereksiz gibiydi sanki
Zaten beyaz elbiseyle de görünce kesin öldü dedim. Gerçi o, sadece kelini kapatmak için şapka takan sözde karizma tetikçiye uyuz oluyorum, keşke o öldürmeseydi.
Bir tane köpek sesli çocuk vardı, Eren miydi neydi. Ondan sonra ölmesini istediğim ilk kişi Bahardı. Zaten hiç olmamıştı bence o karakter. Kötülükler arasında temiz, saf birini temsil ediyordu, herkes onunla kendini "iyi" hissediyordu. Ama ne bileyim gereksiz gibiydi sanki
Zaten beyaz elbiseyle de görünce kesin öldü dedim. Gerçi o, sadece kelini kapatmak için şapka takan sözde karizma tetikçiye uyuz oluyorum, keşke o öldürmeseydi.

. Ben Sedef Avcı'nın oyunculuğunu da Bahar karakterini de sevmiyordum. Cansu Dere'nin oyunculuğu ona göre çok daha iyi. Ama Eyşan ve Bahar'ın sahneleri özellikle sadece ikisinin olduğu sahneler olunca kanalı değiştirmek istiyorum. Yiğit Özşener ve Barış Falay'ın muhteşem oyunculukları hakkında bir şey söylemeye gerek yok ama, Kenan İmirzalıoğlu gün geçtikçe coşuyor. Bildiğin "çok iyi oyuncu" oldu bence. Kabadayı falan derken iyice aştı kendini. Kenan'ı kim oynayacak ben de çok merak ediyorum valla.

bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum