Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hafta içi gece Doludizgin Yılları izleyen var mı ?
    Acayip sardı beni yav
    Hafta içi saat 3'de TV karşısındayım.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşk-ı Memnu da bitti ne izlicez arkadaş.
      Küçük Sırlar'ı izleyeceksin
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ATV rayting rekorlarına doğru koşar bu sezon.

EZEL,Kurtlar Vadisi Pusu.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ATV rayting rekorlarına doğru koşar bu sezon.

EZEL,Kurtlar Vadisi Pusu.
          bide cocuklar duymasinda basliyor zaten...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bide cocuklar duymasinda basliyor zaten...
            Onun izleyici kitlesi farklı.Ama baya izlenir o da.

Yorum

• Şukufe gitti...

Rojda geldi..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Offf ben bu kızdan nefret ediyordum ya vay arkadaş

Bunun oynadığı rollerde birbirinin hep aynısı durmadan laf sokan , erkek düşmanı bir karakter oynuyor hep.

Daha alengelli bir oyuncu lazımdı ya , neyse sağlık olsun , beni diziyi Ulvi Sevo ve Bilal için izliyorum zaten.

Yorum

• Emirhan yeni sezonda Bihter Fatmagül olacak onu izlicem..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emirhan yeni sezonda Bihter Fatmagül olacak onu izlicem..
                    Ayşegül demek istedin sanırım ;

Yeni Dizimizin ilk 11'i Şöyle

Yorum

• Lan bunların okudukları liseyse bizim okduğumuz neydi?

Herkesin altında son model otomobil okula geliyorlar.Ferrariler, Poschelar, BMWler havada uçuşuyor.Sanki Cenevre Otomobil Fuarı'ndayız.Aynı şekilde cep telefonları da öyle.Elamanlar zaten 30 yaşında ama hala lisedeler.

Okul kıyafetlerine zaten deyinmek istemiyorum.Okula değil sanki podyuma çıkıyorlar.Birinin elinde bile ders kitabı veya defter görmedim.Ayrıca bu okulda hiç hoca falan yok mu ders işleniyor mu sorularının yanıtını henüz bulamadım.

Aşk-ı Memnu'ya zamanında söylenenler buna ne diyecek merak ediyorum.Yağmurdan kaçarken doluya tutuldular.

Özenti gençliğimize yakışır bir dizi olduğu düşüncesindeyim ayrıca.Bu dizi tutar, hatta reytingleri de alt üst eder.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Şiüüü Berk beni tenzih et özenti değil saf anadolu çocuğuyum

Ama bu dizi tutar aga , arka sıradakilerin lüks versiyonu

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şiüüü Berk beni tenzih et özenti değil saf anadolu çocuğuyum

Ama bu dizi tutar aga , arka sıradakilerin lüks versiyonu
                          Onu söylerken sen aklımdan bile geçmedin Emirhan.Benim sözünü ettiğim kesim belli zaten..

Bu arada kadroya bir iki yeni isim daha eklense daha iyi olur.Benim adayım Ömer Üründül.Çoraplar ile etek arasındaki bağlantı sağlanamamış, fiziği çok iyi bi kız, yakışıklı çocuk ama son vuruşlarda çok zayıf, oooouuuuvuvvvuvvvvvv öpüştüler, aşk çok enteresan gibi yorumlarıyla diziye renk katacaktır.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Duyduğuma göre yabancı bir dizi Gossip Girl müdür nedir onun çakmasıymış bu dizi Özentilik fışkırıyor zaten diziden İkinci resimde en solda alttaki kızın duruşu nedir öyle ya ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Lise lise değil güzellik yarışmasına geliyolar sanki.

O rujlar filan bu kadar da abartı olmaz.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lan bunların okudukları liseyse bizim okduğumuz neydi?
                                Anaokulu Desek Bize =)
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim