Allah kabul etsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hatm-i Şerif
Daraltma
X
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah kabul etsin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskender Kardeş, durum nasıl?
Kalan kaç cüzümüz var?
Mümkünse ben bir kaç cüz daha alabilir miyim?
- Alıntı
Yorum
-
Çoktandır başlığa yazmak istemiştim. Gönlümden geçen de 1 cüz almaktı. Ancak ne yazık ki okumakta çok zorlanıyorum. Maalesef Kuran eğitimi boş zamanlarda yapılan bir şey olduğu için ben de birçok kişi gibi çocukken öğrenip sonradan geliştiremeyenlerdenim. Hani bir cüze şimdi başlasam Bayrama çıkar mı bilemem. Daha önemlisi hatalar ile hatmin güzelliğine gölge düşürmeyeyim.
Bu vesile ile bu geleneği başlatan sürdüren herkese teşekkür ediyorum. Bizlerin (kendi adıma) eksiklerini kapatıyorsunuz. İyi ki varsınız.
Allah kabul etsin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşta cüz varsa alalım..pm ile bilgilendirirseniz iyi olur.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıktan uzak kalarak çok şey kaçırmışım,
varsa bir cüzde ben alayım - ortak olmak lazım her hayırlı işe...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25. Cüz okunmuştur.
Talibi yoksa 26. Cüz'ü de alabilirim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20. Cüz sizindir. Allah kabul etsin. İsteğiniz üzere pm ile de bilgilendirme yapılmıştır.BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ
- Alıntı
Yorum
-
16.ve 17. cüzler okunmuştur Allah kabul etsin ...
- Alıntı
Yorum
Yorum