İlk olarak peker61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hatm-i Şerif
Daraltma
X
-
İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle16. cüze yazarsınız arkadaşlar..
Sizin için uygunsa sıradaki 18. Cüz sizindir. Allah kabul etsin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRabbim (Celle Celaluhu) okuyacağınız Hatm-i Şerif'inizi kabul buyursun inşAllah.. Ben başka bir Hatimde bulunduğum için burdan alamıyorum, görev icabı onu zor yetiştiriyorum, imkanım olsaydı sizden de alırdım.. Dualarınızda bizleri de anın inşAllah..
Rabbim kabul eylesin..
Allah bizlerin, sizlerin, kısaca tüm Müslümanların okuduğu hatm-i şerifleri makbul eylesin inşallah. (Amin)
- Alıntı
Yorum
-
Maşallah bugün epey bi hareketlendi burası. 10 cüz verdik bugün. Kaldı 5 cüz. Allah okuduğumuz kur'an-ı kerimleri, yapmış olduğumuz hatm-i şerifi, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, yaptığımız bütün ibadetleri Ramazan-ı Şerif hürmetine, peygamberimizin yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah. (Amin)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaşallah bugün epey bi hareketlendi burası. 10 cüz verdik bugün. Kaldı 5 cüz. Allah okuduğumuz kur'an-ı kerimleri, yapmış olduğumuz hatm-i şerifi, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, yaptığımız bütün ibadetleri Ramazan-ı Şerif hürmetine, peygamberimizin yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah. (Amin)
Bugünki Mac icin´de Dualarimizi esirgemeyelim Renkdaslar*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15. Cüzü alabilirim.....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
- Alıntı
Yorum
-
Öncelikle hatim-i şerifimizin kabul olmasını tüm kalbimle Cenab-ı Haktan diler, hatime vesile olan ve işirak eden arkadaşlarımızı da tebrik ederim.
Böylesine öneme haiz ve senenin belirli dönemlerinde yapılan bu kutsal değerimizin daha fazla ilgi çekebilmesi adına yöneticilerimizden başlığı sabilemelerini rica etsek bu ricamızı kırmazlar öyle sanıyorum ki. İskender abi, bu konuda bir girişimde bulundunuz mu bilmiyorum ama yapılırsa daha güzel olur inşallah.
Allah kabul etsin.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle hatim-i şerifimizin kabul olmasını tüm kalbimle Cenab-ı Haktan diler, hatime vesile olan ve işirak eden arkadaşlarımızı da tebrik ederim.
Böylesine öneme haiz ve senenin belirli dönemlerinde yapılan bu kutsal değerimizin daha fazla ilgi çekebilmesi adına yöneticilerimizden başlığı sabilemelerini rica etsek bu ricamızı kırmazlar öyle sanıyorum ki. İskender abi, bu konuda bir girişimde bulundunuz mu bilmiyorum ama yapılırsa daha güzel olur inşallah.
Allah kabul etsin.Bu konuda karar yöneticilerimizindir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24. Cüz okunmuştur.
- Alıntı
Yorum
-
Ramazani yariladik sayilir hâlâ 4 cüz eksik.
Talep olmazsa okuyabilecegimi tekrardan hatirlatayim.
Hatme istirak eden tüm kardeslerimizde Allah razi olsun.
Mevlam okudugumuz Kur´anlari tuttugumuz oruclari, yaptigimiz ibadetleri kabul eylesin(Amin)
- Alıntı
Yorum
-
Evet muhterem müslümanlar...
Safları sıklaştıralım.
Musafları rahlelere açalım.
İslam'ın ilk emri OKU!
Unutmayalım...
Unutturmayalım....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
- Alıntı
Yorum
Yorum