Ben söz verdiğim ilk üç süreyi hafta sonu itibarıyla tamamladım.Allah kabul etsin.Yanlız bu sene Hatm-ı şerif başlığı gereken ilgiyi göremiyor gibi bir endişem var.Normalde bu günlerde bütün cüzlerin dağıtımı yapılırdı diye düşünüyorum.Eğer bu sene katılım böyle devam ederse diğer cüzlerede talip olacağımı bildiririm.Allah imandan Kur'andan ayırmasın.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hatm-i Şerif
Daraltma
X
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen söz verdiğim ilk üç süreyi hafta sonu itibarıyla tamamladım.Allah kabul etsin.Yanlız bu sene Hatm-ı şerif başlığı gereken ilgiyi göremiyor gibi bir endişem var.Normalde bu günlerde bütün cüzlerin dağıtımı yapılırdı diye düşünüyorum.Eğer bu sene katılım böyle devam ederse diğer cüzlerede talip olacağımı bildiririm.Allah imandan Kur'andan ayırmasın.....
Sanırım yaz aylarına denk gelmesi ve Trabzonsporun kötü olması üyelerimizin bir kısmını etkiledi sanırım. Bir kısmı forumlara bile uğramıyor. Hem tatilde olan üyelerimiz hemde son haftalardaki peşpeşe yenilgiler yüzünden morali bozulup forumlara girmeyen üyelerimiz var.
Ben hafta sonundan itibaren bayram bitene kadar yıllık iznimi kullanacam. Cüzlerin hepsi kalsa ve kimse almasa bile hergün en az bir cüz okuyarak genede hatmi bitiririm inşallahAma tabiki bu işten başka arkadaşlarımızda nasiplensin diye bekliyoruz. Yinede cüzler kalırsa okumak isteyenler arasında paylaşırız inşalah.
- Alıntı
Yorum
-
16.ve 17. cüzleri bana yazarmısın abi Allah niyetinizi kabul etsin inşallah...
- Alıntı
Yorum
-
Rabbim (Celle Celaluhu) okuyacağınız Hatm-i Şerif'inizi kabul buyursun inşAllah.. Ben başka bir Hatimde bulunduğum için burdan alamıyorum, görev icabı onu zor yetiştiriyorum, imkanım olsaydı sizden de alırdım.. Dualarınızda bizleri de anın inşAllah..
Rabbim kabul eylesin..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27. ve 28. Cüz´ü alayim Renkdas...
Allah Kabul Etsin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle23. Cüz de okunmuştur arkadaşlar.
24. Cüz boş görünüyor, devam ediyorum.
23. Cüze okundu notunu düşüyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiskender abi ben de alabilirim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkızı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebnd alabilirim..ama özel msj olarak yollarsanız sevinirim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15. Cüzü alabilirim.....
- Alıntı
Yorum
Yorum