Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Her Canlı Allah'ı (C.C.) Zikreder...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote=TÖ61;1957296]Her canlı Allah’ı tesbih etmektedir” sözü Prof. Dr. Galin Biserof Asenof’u araştırmaya iter. Kur’an-ı Kerim’i incelediğinde Bakara Suresi 26. ayette geçen sivrisinekleri araştırmaya başlar.
    Sivrisineğin kanat sesini önce lazerli bir mikrafon yardımı ile kaydeder sonra sesi yavaşlatarak insan kulağının algılama ve konuşma ritmine indirir ve kulaklarına inanamaz…

sen inandın mı buna...feyk bu arkadaşım...
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Adam ve araştırmasına, Doğruluğuna gerek yok. G.W dediği gibi feyk olma ihtimali çok yüksek. Ayet yeterlidir. Fakat iman gerek. Bu tür araştırmalar. En çok batı için iyi oluyor. Örnekler verilebilir.
      Şafak olmuş comolokko

Yorum

Ayrıca google arama moturu Bahsedilen şahsın biyografisine dair bir bulgu bulamadı
        Şafak olmuş comolokko

Yorum

fake oğlu fake neyk ? fake ula fake

ya böyle sallamalar dinimizi yüceltmekten çok safsatralarla doldurmaya yönelik çalışmalar oluyor.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Sivri sineğin allahı zikretmesi güzel bir olay.....Ama ben ondan değil kurani kerimden feyz alırım ......ALLAH vardır birdir eşi ve benzeri ortağı yoktur. Doğmamış doğulmamış yaratıklarından hiç birine benzemez....
            TRABZONSPOR

Yorum

Aslolan Allah isminin zikredilmesi ise nefes alıp veren her canlının onun adını zikrettiği şüphe götürmez..
              Müellifi unuttum, metni tam ezberimde değil ama zamanında bununla ilgili bir yazı okumuştum..
              Allah'ın isminin (Elif-Lam-He) He'üzerinde bina edildiği (kökün He olduğu da diyebiliriz) hakkında.. Dolayısı ile nefes alıp veren her varlık Hu der ve istese de istemese de rabbini zikreder..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Feyk de olsa ara pası çalımda olsa Boşuna Dünya inananlar ve İnanmayanlar olarak ayrılmamış en başta... Ben inandım inanıyorum etkilendim amaç da zaten inanmayanları inandırmak.. Sinek Allah diyor sen yani ben yani hepimiz. gunde kaç kere allah diyoruz.. o sorgulayalım... Bence doğru yada yanlış tartışmak hepten yanlış Allah'tan biriniz çıkıp hurafe bu hurafe demedi..
                En son TAHSİN 61 tarafından düzenlendi; 11.02.2009, 23:00.
                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fake oğlu fake neyk ? fake ula fake

ya böyle sallamalar dinimizi yüceltmekten çok safsatralarla doldurmaya yönelik çalışmalar oluyor.
                  Ne alakası var arkadaşım.
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

sa. sevgili renkdaşlarım dünya hayatında her canlı allahı zikreder ama insan hariç..

kendime hep şunu sormuşumdur beni yoktan vareden yani hiç birşeyken yaratan ve yaşatan bana dünyada, el, ayak ,konuşma, duyma, görme, gibi nimetler veren yücelerin yücesi olan allaha kulluk yapmaktan ona yaklaşmak ve kalbimde Ona özel bir yer açamamaktan beni alıkoyan nedir ..

sevgili kardeşlerim şunu bilinki dünya hayatı fanidir bunun en büyük delilide kabristanlıklardır şimdi..

beni en güzel nimetlerle donatan yücelerin yücesi olan allah, cc. bakidir yani ezelidir hiç ölmez kendi varlığının içinde bir varlıktır..

bize bu nimetleri veren yüce allaha teşekkür sizce nasıl olmalı..

ben rabbimi gönülden seviyorum,, herkesinde yani ona inanaların birinci önceliğinin bu olmasını isterim.
                    inanın bunu kalben söylüyorum biz ahirettede birlikte olacağız ama ahiret yurduna samimi inaanlar için bayram yeridir, mü,minler için buluşma yeridir allah,cc,ne buyuruyor {mü,minler ancak kardeştir .hucurat.10. } allah bizi birbirimize kardeş yapmışken siz kardeşlerimi sevmek banada farzdır.

onun içindirki ben burada siz müslüman kardeşlerime kalbimden geçenleri acizane yazmaya çalıştım bu yorumda bilmeyerek hata yapmışsam siz kardeşlerim lütfen beni affedinzi hepinize selam ediyorum...
                    ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

etkileyici bir ses ama fake olma ihtimalide fazla. fake olsa bile bu bize sivri sinegin Allahi zikretmedigi fikrini vermez.

cok dolasiyor bu ara piyasada dini kullanarak yapilan fake resimler videolar. bunlar zaten inancsizlar tarafindan yapilyior.
                      kafa karistirmak icin. cok gerceki yapiyorlar sonra ortaya fake diye haber yapiyorlar.

inanc icimizde olduktan sonra ispata mucizeye hicbirseye ihtiyacimiz yok.
                      Trabzonspor

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her canlı Allah'ı (c.c.) zikreder, doğru.

Ama yukarıdaki adamın ve araştırmasının doğru olduğuna inanmıyorum.
                        her canlı allahı zikreder bizim için yeterli bir sebep araştırıp bulduysa onu takdir ederim inanın araştıranlar daha karlı ..
                        iki denizin birleştiği yerri kaptan kusta bilmiyordu araştırarak bulş yaptım sandı ama kuranda var denilince ayeti gördüğünde büyük bir hayretle iman etmiştir kendisi müslüman olarak öldü.selamlar.
                        ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          etkileyici bir ses ama fake olma ihtimalide fazla. fake olsa bile bu bize sivri sinegin Allahi zikretmedigi fikrini vermez.

cok dolasiyor bu ara piyasada dini kullanarak yapilan fake resimler videolar. bunlar zaten inancsizlar tarafindan yapilyior.
                          kafa karistirmak icin. cok gerceki yapiyorlar sonra ortaya fake diye haber yapiyorlar.

inanc icimizde olduktan sonra ispata mucizeye hicbirseye ihtiyacimiz yok.
                          olsun fake olsun . bizim için şu ayet yeterli deyilmi .

Her canlı Allah'ı (c.c.) zikreder,
                          ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

gercekten ilginç yani dogruysa vay beee diyorum
                            u will need justice at the end..

Yorum

Bu gece biraz rahatsızım, grip olmuşum, siteye göz gezdirdikten sonra yatacaktım,

Bu başlığı görünce, rahatsızda olsam konuyu inceleme ihtiyacı duydum, evet sivrisineğin kanatçığı C.C. Allahü Tealanın ismini zikrediyor. Bilim zaten Din'in içinden çıkıyor, her şeyin caresi Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimde mevcut, ancak arayıp bulunması lazım.

Şimdi her canlı C.C. Allahu Tealayı zikreder, Hatta bu aciz sivrisineğin mevzularının daha değişikleri Kur'an meallerinde mevcuttur.

Üsdat Bediüzzaman Saidi Nursi Risale-i Nur'larda ise bir kediciğin mırıldanmasının "Ya Rahim, Ya Rahim," olduğunu belirtmiştir. Bir ineğin, bir köpeğin, veya diğerlerinin her özel halleri C.C. Allahu Tealayı zikreder.

Sivrisinek Risale-i Nur'da ibadetini yapmayanlar insanları koca kafalı diye evliya ile konuştuğunu belirtmiştir.

Hatta, Yunus ne diyordu; Sordum Sarı Çiçeğe, Annen baban varmıdır, Çiçek de ona karşılık verir, Süleyman A.S. bütün bitkilerle, bitkilerin lisani dili ile konuşur da, hangi bitkide ne şifa olduğunu yine bitkiden öğrenirdi. İşte onlar, bitkiler, hayvanlar, denizler, rüzgarlar, şimşekler, yağmurlar, karlar, hepsi fıtratı gereği zikir halindedir.

Nasılki bir kedi insanlık alemini siyah beyaz görür de diğer renklerden haberi yoktur, bizlerde aynen onlar gibi, onların alemindeki sesleri, hav hav, miyav, gibi algılasakta manai değereni verebilmek için ilim gerekmektedir.

İmani hakikatlerin bilimle ispat edilmesi konuları Risale-i Nurlarda açık açık mevcuttur. Bu konular hakkında binlerce örnekler vardır, esasen Ganita Harici sadece o eserlerin çizgilerini aşmamak şartıyla her kardeşimizin bir fazlası eksik olan kardeşimizi tamamlar, işte bunun için ayrı bir bölüm olsa orada açıkca, aleni şekilde bu konulara en ince ayrıntılarına kadar inebiliriz.

Sadece imani meselelerde Kur'an tefsiri Risale-i Nur'ların çağımızın tefsiri olduğunu açıkça ve kesin olarak yazabilirim, isteyen arkadaşlarımız alıp okur ve öğrenebilirler.

Başlığı açan arkadaşıma çok teşekkür ederim. Çok güzel, mükemmel bir başlık olmuş.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

birde bu Allah diyen sivrisinekler Allah Allah deyip bizi sokuyo hiç acımıyorlar
                                u will need justice at the end..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X