Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Unutamadığınız Türk Filmi Replikleri

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tselif;

Hamsiye'yi esim yaziyordu. Yani Trabzonspor'un Istanbul ve Türk televizyonlari temsilcisi

Buraya alindigini görmek sevindirici Edited by: Gülsen
    Sadece Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi

tselif;

Hamsiye'yi esim yaziyordu. Yani Trabzonspor'un Istanbul ve Türk televizyonlari temsilcisi

Uyy o tursun itini vurmadan baga trabizonsiporun sampiyonlugunu görmek nasip olmasun daaa[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Tam olarak böylemiydi bilmiyorum ama hala TGRT deki tekrarlarini büyük bir keyifle seyrediyorum. Esinin kalemine ve yüregine saglik.

Yorum

• Reis bey bir insani suçsuz yere idam kararina çaptirdiktan sonra masum oldugunu ogrenince vicdan azabindan ölen kisinin mezarina gidiyor, oradayken ölen kisinin dadisi geliyor ve aralarindaki sohbet çok mükemmel, (Necip Fazil Kisakurek eseri)fficeffice" />

Dadi: Sen burada ha, nezamandir seni bulmak, yüzüne tükürmek geçiyordu içimden.

Reis bey: Neden tükürmüyorsun? Geldigine iyi ettin dadi, bende seni ariyordum.

Dadi, ne yapacaktin?

Reis Bey: Beni affetmeni istiyecektim

Dadi: Eger ben seni affedersem, yeryüzünde suçu bagislanmadik insan kalmaz

Reis bey: yeryüzünde suçu bagislanmadik insan kalmamasi için beni affet

Dadi: Aman Allahim sen o reismisin?

Reis bey: O adamim ama o reis degilim

Dadi: Yoksa buda kendini kurtarman için bir numarami?

Reis bey: Eger varsa öyle bir numara ögrette kurtulayim

Dadi: Allaha basvur, bende öyle bir kuvvet yok

Reis bey: Sen affet ki, Allahta affetsin

Yorum

• ...
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• -Allah buyuk!

-Allah buyuk ama tekne kucuk

Yorum

• Zügürt Aga filminde Sener Sen, elindeki biçagi cinnet geçirerek kendi karnina saplamaya çalismis ancak ancak biçak sans eseri kemerin tokasini gelip egilmistir. Bunu gören Sener Sen'in sözü de unutulmazlar arasindadir bence:

"Bu büyük sehrin biçagi bile adam öldürmüyor."

Yorum

• saban gidiyor calismaya sehire

ve gunlugunu alacak ve adam orda sabana az para veriyor saban soruyor neden benimki az adam da o sendikali o da bende harranliyim [img]smileys/smiley36.gif[/img]

orda cok ince bir espiri var
                OLUMUNE TRABZON
                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• cuneyt arkin in bizans kargasi polemonda burdaymis
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• sener sen almanya diye istanbula götürüyo ya adamlari iste orda güya bulgar sinirindan geçerken "aha bu garpuz, trunken sapur supur "diyo , birde "yaptim ama sor bakalim niye yaptim" diyo[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• "Senin annen bir melekti yavrum"[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

"Reca ederim bu bahsi kapatalim zira çalismam lazim"[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• k.i:ben kadir..

telefondaki ses: hangi kadir ( heralde böyle soruyor)

k.i : deli kadir uleeeynnnnnnnnnnn....

hastayim buna
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• TARKAN

atil kurt
                          Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• "Bana kursun sikacak eli ikinci bogaz köprüsü diye dikerler..."

Kemal Sunal (Karabela Kazim) / Korkusuz Korkak

Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• hele simdi eline tutsam iste böyle, kudurmus danaya döner (Emine'nin babasindan söz ediyo). Emine elin ne güzel kiz pamuk gibi, emine bu ne bicim el kiz deve tabani gibi[img]smileys/smiley36.gif[/img]sonra rahmetli emine'ye dogru döner ve babasini görür[img]smileys/smiley36.gif[/img]

yanlis hatirlamiyorsam tokatci'da oluyo bu sahne
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi

hele simdi eline tutsam iste böyle, kudurmus danaya döner (Emine'nin babasindan söz ediyo). Emine elin ne güzel kiz pamuk gibi, emine bu ne bicim el kiz deve tabani gibi[img]smileys/smiley36.gif[/img]sonra rahmetli emine'ye dogru döner ve babasini görür[img]smileys/smiley36.gif[/img]

yanlis hatirlamiyorsam tokatci'da oluyo bu sahne

Devami daha komik ,kizin yerine yanlislikla babasini kaçirdigini anlayinca:

-Senin ne isin var burda?..Neyse,iyi ki yüzünü gösterdin,yoksa halin dumandi haa...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X