Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Unutamadığınız Türk Filmi Replikleri

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1-)cüneyt arkin herkesin korktugu ünlü adamlardan biridir ve öldürülmeye çalisilir film boyunca... üstü çiplak ve altinda sadece bir adet havlu bulunan cüneyt'e bir kadin masaj yapmaktadir ve kadin bunun üstüne biçakla saldirir. cüneyt kadini iki tokatla yere indirir masaya tekrar yatar ve su sözler agzindan dökülür:

-ovalaleyn !

2-)sanirim filmin adisekerpareydi. sener sen'in kizkurusu kizkardesi erkeksizlikten kirilmakta iken bir gece sener sen eve baygin haldeki ilyas salman'i getirir.kapiyi acan kizkardesle aralarinda gecen dialog:

kizkardes: erkek mi erkek mi???
    senersen: irkek irkek, tut ucundan goturek!

Yorum

sutkardesler:
      - bihter hanim
      - efendim saban bey?
      - bihter haniiimm
      - e efendim saban bey?
      - hani böyle bulutlar çarpisinca bisey olur ya
      - evet simsek çakar
      - hah iste simdi bende size karsi böyle bir simsek aski baslamis bulunuyor...

Yorum

Imparatorun bi filminde çocugun biri sokaktaki çocuklar tarafindan dislanir bunu goren ibo yanina gider

ibo: ewladim niye agliorsun sen?
        çocuk: benim babam yok diye bana piç diorlar
        ibo: üzülme ewladim, benimde babam hiç olmadi
        çocuk: amca sendemi piçsin?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        ibo: hi?

sasirdi birden beklemiodu anlasilan[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Agantha bu mütisti yaa..gece gece beni güldürdün,Allah da seni güldürsün[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yillarin, Acilarin cocuugu Emrah abimizden bazi film replikleri:

Anne dedigin sever! anne dedigin oksar! ama seeen...
          o....pusuuuun

sema biz eskiden cok fakirdik.dedem öldü bi helva bile kavuramadik iki yumurta kirdik komsulara dagittik..

anamiz o...spu oldu gulcan

Emrah:-amaa, amaa nuri amca ben seni baba bilmistim."
          Nuri alco:-iste simdi gerçekten baban oldum."

Emrah ve bir arkadasi alaturka seklinde bir genelevin karsisinda cokmuslerdir ve iceri giren cikan kadinlara bakmaktadirlar.
          Emrahin kankasi: off su yavrulara bak ya...
          Emrah: oyle deme... benim annemde onlardandi, oda onlar gibi calisti
          Emrahin kankasi bir an dumur olmustur toparlama ugruna ee sey abi pardon
          abi diye kivirmaya calismaktadir.
          Emrah: onemli degil, onemli degil dostum...
          [ordan bir yasli adam gecmektedir ve gecerken emraha bakar]
          Emrah: n'oldu amca... hicmi o...Ç.. gormedin?

emrah çalistigi torna atölyesinden dönmektedir, mahallenin esnafi alacaklarini tahsil edemedikleri için emrah'in dönüsünü beklemektedirler.sokagin basindaki manav emrah'i görür ve olaylar gelisir:
          -borcumu ödeyecem demistin?
          - ödüyceem
          - çok sIkIsIksan..anan ödesin
          - hüleaaaan

bu kizlarin hepsi sana hasta emrah
          - öyle deme cem
          -nasil diyim emrah.

küçük emrah kahvede oturmaktadir. kahveye bir eleman dalar,bagirir:
          -emrah yetis anneni goturuyorlar...!
          - genemi yaaa......[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Edited by: Berat Tekke
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Biraz da Cüneyt Arkindan alintilar buldum;

• .-beni seviyor musun sahin?
              -nevet.
              -peki sonsuza kadar mesut olabilecek miyiz?
              -nayir. once gorevim gelir. (görev askina bak[img]smileys/smiley36.gif[/img])

• .-dünyada en çok neyi özledim biliyomusun?
              -neyi?
              -anamin tarhana çorbasini

• kör olan cüneyt arkin habire daha incesini istedigi seyleri kiliciyla ortadan ikiye ayirirken,sorar:
              -ndaha incee,daha ince bisey getirin
              -daha ince bisey kalmadi
              -nsaççininn telidemi yokk

• askerlerinle fahiselerin yerini degistir öküzbas alyon, boynuzlu oldugundan sana fahise kumandanligi yarasir

• cüneyt yine kördür. 300 metre ötede kosarak kaçan düsmaninin ayak seslerini dinler ve salar oku tam topuguna
              -fuyiiittt
              -ahhhhh!!!!
              -bagirmayacaktin köpek, artik agzinin yerini de biliyorum...
              -fuyiitttt[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            • [/list]

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Aksam seyrettigim Kemal SUNAL filminde geçiyor....Hüsnü Maligin evine PILAV ve ARMUT yemege gidiyor[img]smileys/smiley36.gif[/img]...Ama Armutta BOMBA var...Bomba Maligin elinde patliyor ve Ertesi gün Mahalle kahvesinde bir laf...

DUYDUNUZ MU?...HÜSNÜ MALIGIN ELINDE PATLATMIS...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

amca sen de olmasan biz napardik

baba yarisiyiz(nuri alço)

ayrilamam ayrilamam sen olmazsan yasayamam[img]smileys/smiley36.gif[/img](emrah[img]smileys/smiley19.gif[/img])

Yorum

Kemal Sunal'dan baslayalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Salako
                  -eminee su isi bitirseydiiiik
                  -hangi isi??
                  -yav hani ben gaçirdim ya seni, yavuklumsun ya, gerdege girecez yaaaaa
                  -olmaaaaaz bugün saliii bilmiyomusuuuun?
                  -noolmus saliya??
                  -sali sallaniiirr! soora irkekligin baglanir, bi daha heç sey yapamazsin yaaaa

Kapicilar Krali
                  Bakkal -senin apartmana yeni gelenler kim seyit. adam neci?
                  Seyit -sölemedi. gizli.
                  B- pezevenk mi?
                  S- lan bu devirde pezevenklik gizli mi yapiliyo lan?[img]smileys/smiley18.gif[/img]

seyit 3.çocuga hamile kalan karisina ;
                  - ulan kari, üzerine ceket düsse hamile kaliyon ...

filmin bir sahnesinde seyit meyve suyuna votka karistirmaktadir. ders calisan ogluna seslenir,
                  -ibraam, siseleri sarhosa gotur oglum
                  -yaa buba ders calisiyom
                  -sicarim dersine, sanki apartman yoneticisi olacaksin pezevenk[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Davaro

sülo - üle bu porayla da bir laghmacun firini acarigh.
                  memo - ben dönerburger firini açacam oglum.
                  sülo - lo o neki?
                  memo - dönerin alamanya görmisidir. yov sülo hem hiyarsin hem de cahal. bi bok bilmiysen.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

Küçük Emrah birazda..

emrah annesine silahi dogrultur:
                    annesiglum!yapma..katil diyecekler sana..
                    emrah...pu çocugu diyorlar ama!!![img]smileys/smiley1.gif[/img]

- bugün pek durgunsun biseye mi canin sikkin emrah?
                    -annem...
                    -nesi var, hasta mi?
                    -(içini çeker)hayir o...pu.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

Final Sener Sen'den

Neseli Günler

Sener Sen, Televizyonda Charlie'nin Melekleri dizisini yegenleriyle izlerken, çocuklardan biri "amca nasil kadinlar ama, fistik gibi diimi" diye sorar.. Ve amca Sener Sen baslar atmaya[img]smileys/smiley36.gif[/img]

amca: hiçbiri bes para etmez.
                      çocuk: farah'i da mi begenmiyosun?
                      amca: farah hangisi? su dislek olan mi?
                      çocuk: evet
                      amca: en koftisi o be. bakin çocuklar ben amerika'dayken
                      kazim efendi (Münir Özkul): nerdeyken, nerdeyken?
                      amca: amerika'dayken
                      kazim efendi: haa, amerika'dayken
                      amca: evet, amerika'dayken... arkadaslar bi parti veriyolardi saolsunlar beni de çagirdilar. bu farah midir nedir iste o da ordaydi. o zamanlar figürandi tabii. çok asildi bana ama yüz vermedim kariya.
                      çocuk: farah mi asildi?
                      amca: evet... böyle karilara fazla yüz vermeye gelmez.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ayni filmde amca Sener Sen, yegenlerine Almanya maceralarini anlatirken (atarken yani) Munir Özkul araya girer..

çocuklardan biri: amca anlatsana almanya'da neler yaptin?
                      amca: almanya'da arkadaslarla aslan avina çiktik
                      kazim: ziya almanya'da aslanin ne isi var ulan
                      amca: olmaz olur mu abi? alman aslani bu
                      (çocuklara dönerek) ha nerde kalmistim. jipten indik, etrafa dagildik... elimde tüfek agir agir ilerliyorum. bi ses duydum, arkama döndüm onu gördüm...bi de ne göriim boyu on metre
                      kazim: ziyaaa
                      amca: on metre yoksa da 5 metre var
                      kazim: ziyaaaaaa
                      amca: iste aslan kadar aslan, çektim tüfegi bastim... tik... tüfekte kursun yok. çikardim çakiyi açtim, atladim aslanin üstüne. karnina böyle tak tak tak
                      kazim: çakiyla aslan mi öldürdün?
                      amca: öldürdüm, öldürdüm abi ya
                      kazim: yeter ulan palavralarinla sabahtan beri çocuklarin kafasini karistirip duruyosun.

Sener Sen, siyasete atilacagi müjdesini yegenlerine anlatirken..

-hangi partidensin amca?
                      -daha karar vermedim...bir yandan demirel öbür yandan ecevit; yalvarip duruyorlar, "partime gel" diye, sasirdim kaldim yav.
                      -milletvekiligi de veriyorlar mi?
                      -tihi! tihi! (gülme efekti) ne milletvekilligi, bakanlik veriyorlar.
                      -ne bakanligi amca?
                      -(kazim efendi) ne bakanligi olucak, palavra bakanligi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Sener Sen, itfaiyecilik mesleginden neden ayrildigini anlatiyor..

dombili - amcaa, izne mi geldin?
                      ziya - eh onun gibi bisey. izmir itfaiyesi benimle ne kadar gurur duysa azdir
                      münir özkul - lafi geveleme de çocugun sorusuna cevap ver. izinli misin?
                      ziya - yok, kovuldum. valla bu sefer benim bi kabaatim yok yaav...
                      münir özkul - e be ziya. bu kaçinci be oolum. gene naaptin?
                      ziya - bi yangina gittik, baktim yangin büyük. aldim bi varil su, bosalttim yanginin üstüne. baaaauuuvrrr! meger varildeki benzinmis. simdi burda benim kabaatim var mi abi allaani seversen...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Sener Sen, jilet tanitimi yaparken adamin birinin yüzünü parçaliyinca, yüzü parçalanan adam karakola sikayette bulunur.. Münir Özkul, çagirilir ve sayesinde Sener Sen karakoldan çikar.. Karakol çikisi...

ziya: sen niye zahmet ettin abi, ben kendim cikardim karakoldan ya, ihih..
                      kazim efendi: allah cezani versin, hala konusuyor, ulan adam affetmeseydi bu gece icerdeydin!
                      ziya: yok canim, icisleri bakani arkadasimdir, cok sikisirsam ona telefon ederdim, nihi, ihi..
                      kazim efendi: bana bak herif, bogarim ulan seni, bogarim ulan, bogarim..!

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

www.fikirbahcesi.net

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

yaf gece gece yine guldum warsa daha ekleyin arkadaslar geceleri zaman geçmiyor baska turlu[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ZIYAAAAAAAAAAAA[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Aman ALLAHIM Galiba Kör Oldum..
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Üstte Zerrin Egelilerogru söyle lütfen beni seviyo musuuun?

Altta Kazim Kartal hiç istifini bozmadan:Biz n'apiyoruz kizim ?
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Yasli Adam : Cengiz o senin annen oglum

C.Kurtoglu: NHAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

C.Arkin : Kirk bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim

C.Arkin : Alçak Polemon sen ordundaki askerlerle ülkendeki fahiselerin yerlerini degistir,sana fahise komutanligi daha çok yakisiyor!!

Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X