Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Unutamadığınız Türk Filmi Replikleri

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birkaç replik de benden:

1. Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardi
    2. Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla
    3. Size baba diyebilir miyim amca?
    4. Senin annen bir melekti yavrum.
    5. hayir aglamiyorum, gözüme bir sey kaçti...

Yorum

• sener sen--- süt oglan

kemal sunal --efemdim komutanim

sener sen -- babanida sevmezdim zaten
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi

Üstte Zerrin Egelilerogru söyle lütfen beni seviyo musuuun?

Altta Kazim Kartal hiç istifini bozmadan:Biz n'apiyoruz kizim ?
        [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• hababam sinifi askerde

ögrenciler asker elbiselerini giymislerdir

kenan(cengiz ayvazoglu):yaw bu sabit abi iyi birine benziyor

pshco(peker açikalin):imm takdir ettim manyagin teki[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Edited by: thepatfhinder
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Reca ederim bu bahsi kapatalim...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

Reca ederim bu bahsi kapatalim...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bugüne kadar hep ben kahrini çektim..biraznn da babannn çeksinnn.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

sevmiyorum seni iste..sevmiyorum[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

(yumurcak)[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• -hosgeldin babacigim

-nosbulduk yavrum

-adam da öldürürüm katilde olurum ama bana cinayet isletemezsiniz(father müslüm)
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• -aha kafasi yarildi

TrabZonguldaklı...

Yorum

• cem yilmaz askerlik anilarini anlatiyor

-ben böyle adamlarla askerlik yaptim yaa.. mesela topladilar bizi birgün sordular:

-kan grubunu bilen varmi?

aradan biri çikti:

-var kirmizi..![img]smileys/smiley36.gif[/img]

TrabZonguldaklı...

Yorum

• KADIR INANIREVMIYORUM

TÜRKAN SORAYEVIYORSUN

KADIR INANIREVMIYORUM

TÜRKAN SORAYEVIYORSUN

KADIR INANIREVMIYORUM

TÜRKAN SORAYEVIYORSUN

KADIR INANIREVMIYORUM SEVMIYORUM SEVMIYORUM
                      Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• arka sayfalarda varmidir bilmiyorum ama...olsada tekrar hatirlatiyim.çünkü en zevkli seyrettigim hababam sinifi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

hababam sinifi...

fb-TRABZONPOR maç dönüsü...

...ah fener ah yaktin bizi..

güdük:..saban.. mahmut hoca[img]smileys/smiley5.gif[/img]

saban:Biz zaten bu dünyada iki seyden çekiyoruz. Bi mahmut hoca bi TRABZONSPOR[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Vizontele 1

BelediyeReisinin oglu :Bir emrin var mi baba?

Reis ise yaramayan ogluna bozuk, cevap verir: Var ama sana verip zayi etmek istemiyorum!
                          Sadece Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

arka sayfalarda varmidir bilmiyorum ama...olsada tekrar hatirlatiyim.çünkü en zevkli seyrettigim hababam sinifi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

hababam sinifi...

saban:Biz zaten bu dünyada iki seyden çekiyoruz. Bi mahmut hoca bi TRABZONSPOR[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ben de bayilirim bu replige...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bir tane daha vardi. Yine K. Sunal, küçük bi kizla oynuyordu. Kiz GS'li ya da FB'li (ya da BJK'li[img]smileys/smiley1.gif[/img]). Normalde babasi kizi maça götürecek, ama bir sey oluyor, gidemiyorlar. Sonra kiz babasina (baska takimi tutuyor) laf atinca o da "hadi ordan, Trabzon bugün hamsi tava yapacak sizi" gibi birsey söylüyor...

Aksam aksam gaza geldim, bordooooooooooooo, maviiiiiiiiii, sampiyonnnn, Trabzoooonnnnn... [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Vizontele demisken ben de 2.sinden biseyler yaziyim.Yani Vizontele Tuuba...

Deli Emin harabe gibi bir yerin daminda.Kütüphane müdürü Güner Bey ve Reis bey ise asagida ona bakmaktadir.

Güner ve Reis bey buranin kütüphane için iyi bir yer olmadigini söylerken Emin damin üstünde ziplayarak ''En azindan dami saglamdir'' dedigi gibi küt asagiya düser.Bunlar da Emin'e bisey olup olmadigini ögrenmeye çalisirken Emin bu kez ''Ama zemin sahanedir'' der.Çok komik bi sahne sahsimca.
                              Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                                İlk olarak tselif tarafından gönderildi

arka sayfalarda varmidir bilmiyorum ama...olsada tekrar hatirlatiyim.çünkü en zevkli seyrettigim hababam sinifi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

hababam sinifi...

Ben de bayilirim bu replige...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bir tane daha vardi. Yine K. Sunal, küçük bi kizla oynuyordu. Kiz GS'li ya da FB'li (ya da BJK'li[img]smileys/smiley1.gif[/img]). Normalde babasi kizi maça götürecek, ama bir sey oluyor, gidemiyorlar. Sonra kiz babasina (baska takimi tutuyor) laf atinca o da "hadi ordan, Trabzon bugün hamsi tava yapacak sizi" gibi birsey söylüyor...

Aksam aksam gaza geldim, bordooooooooooooo, maviiiiiiiiii, sampiyonnnn, Trabzoooonnnnn... [img]smileys/smiley4.gif[/img]

hatirlamazmiyim ya...o filmde harikaydi..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

küçük kiz gs liydi emrah..gs - TRABZONSPOR maçi ..evet evet bende çok keyif almistim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X