Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .................................................. ....
    En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 01:16.

Yorum

• Herseyi göze alıp söyle bu aksam bir ses diyor ama bilmiyorum.

Yorum

• Trabzonspor...
        Gökteki yıldızlar ve ötesi...
        En son Sibel tarafından düzenlendi; 09.01.2013, 21:51.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herseyi göze alıp söyle bu aksam bir ses diyor ama bilmiyorum.
          Sen abayı yaktın birine ama hadi hayırlısı
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Abayı da yaktık kendimiz de yandık ama bu ateş karşıyı yaktı mı onu anlayamıyorum,emin olamıyorum Emirhan Belkide ısıtmamıştır bile o da olabilir. Volkan Konak ,sarkı, elma meselesi

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abayı da yaktık kendimiz de yandık ama bu ateş karşıyı yaktı mı onu anlayamıyorum,emin olamıyorum Emirhan Belkide ısıtmamıştır bile o da olabilir. Volkan Konak ,sarkı, elma meselesi
              Sana ne ya bir ateş varsa ateşi ona doğru yönelt, onun da yanmsını ne bekliyorsun, git yanıyorum de
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gerekirse derim ama o kadar kelam ettim bir cevap gelmedi.twitterda görüyorsun. illaki o iki kelimeyi mi demem lazım

Yorum

• Emirhan sen zahmet etme kardesim cevabını da kendim yazayım. Sahte sanıldık,anlasılamadık.Sahte olmadıgımızı o kisiyi yaratan iyi biliyor. Sol yanımdakini bir sandığa kilitleyip soguk bir mahzene attılar artık .kırılmıs ve dagınık vaziyette cunku. anahtarı yine kilitleyen kiside tabi. Benim gerceklerim lnsanlara hikaye geliyormus demekki.

Yorum

• Adaletin bu mu dünya ? Ne mal verdin ne yar dünya . Kötülerinsin sen , iyileri öldüren dünya .
                    En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 01:12.

Yorum

• Bu arada , unutmadan.. Çoğu insan yirmi yaşında ölür seksen yaşında gömülür demiş şair..

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada , unutmadan.. Çoğu insan yirmi yaşında ölür seksen yaşında gömülür demiş şair..
                        Zaten bir kadınlardan bir de şairlerden çekiyoruz . . .

Yorum

• Beni de erken aldı toprak. Yapack birsey yok .Elbet bu konuya yazacak asıklar bulunur ama bizimki olmadı.Nasip degilmis .

Yorum

• Hala görünce elim ayağımı dolanıyor . Başkası olduğunu bildiğim halde error veriyorum . Emerson gibi oluyorum . Neden bu kadar çarptı ki ?

Yorum

• Beyler yapmayın gözünüzü seveyim Ölüm toprak falan filan bunlar değil sonuç
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Karşılık alamayanlar üzülüyor da önce karşılık alıp sonra babayı alanlar da var. Halinize şükredin.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X