Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acıdan besleniyorum diosan öyle mutluysan zaten öyle olmalısın yapcak bişi yok

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acıdan besleniyorum diosan öyle mutluysan zaten öyle olmalısın yapcak bişi yok
      Öyleyim Öyle
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• "Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabîb, kılma derman kim helakim zehr-i dermanındadır... "
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabîb, kılma derman kim helakim zehr-i dermanındadır... "

yani ''seviyorsan git konuş bence'' diyor şair, dimi ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani ''seviyorsan git konuş bence'' diyor şair, dimi ?
            Anlamı aşağıda Fuzulinin sözüdür yukarıdaki söz

Ey tabib! Aşk derdiyle başım hoş benim; yaramdan el çek sen. Bana derman hazırlama ki senin merhemlerin benim ölümüm sayılır.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Eved Ayşem..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eved Ayşem..
                Hey gidi asker ...

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Telefonumu bulamadım bi çaldırırmısın?"
                Sana hiç yakıştıra madım . Bu nasıl taktik .

Bu işte dendiği gibi güven çok önemli eğer güveni kazanmışsan naber ? desen alırsın aga numarayı Siz burada kasılıyorsunuz ama kızlar da olayın farkında rahat olun hiç öyle basit numaralara gerek yok . Eğer zamanı geldiyse direk sorsan da dolaylı yollardan sorsan da farketmez alırsın numarayı .

Kısaca Adem abimizin yöntemleri iyidir ama çok klasikleşti artık . Birde bende sms yok sen arkadaşıma mesaj atar mısın diyip kendi numaranı da verebilirsin de kız bazen babasının numarasından mesaj atabiliyor(tecrübeyle sabittir tavsiye etmem ççç)
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• O kız buraya gelecek !

Yorum

• Kaptirdim onu... Benim sucum yoktu vallahi.. Fotograf bile cekilmisler birbiriyle, insana pis koyuyor... Cok kötüyüm beyler
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ben seni severim aslında da; düzenim bozulur diye korkuyorum..durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar..sinemaya gitmeye, ele ele tutuşmaya falan kalkarız..işin yoksa; saçına bak, parfüm sık..küsmesi, barışması, ayılması, bayılması.ona baktın, bunu süzdün tafraları..hatta; eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması..
                      Bu kadar ceremeye ne gerek var." Uzaktan seveyim seni uzaktan...
                      CAN YÜCEL

Doğru söze ne denir
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• En büyük hatayı açılmakla yaptım . Uzaktan , içimden sevecektim aslında .

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaptirdim onu... Benim sucum yoktu vallahi.. Fotograf bile cekilmisler birbiriyle, insana pis koyuyor... Cok kötüyüm beyler
                          Takma kafana usta ya Hollanda kiz kayniyor kaparsin bir sarisin

Yorum

• Arkadaşlar kapıldım dediğiniz insanlar bir süre sora önemsiz olmaya başlıyor.Benim nacizane tavsiyem hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin en sağlıklı ilişki o şekilde oluyor.Aşkımı içimde yaşıyım demekle olmaz kendini yer bitirirsin başka bir faydası olmaz.. Aşkın için savaşacaksın ama olmuyorsa olmuyordur birazda kadere bırakmak lazım..

Yorum

• Benim size tavsiyem eski usul görücü usulu diyorlar ya onun biraz daha modern versiyonu
                              6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 Nisan'dan beri konuşuyoruz . Kız niyetimi biliyor ama arkadaş olmanın daha iyi olacağını söylüyor . Ben daha yakından tanımak istiyorum kızı . Telefon numarasını almam lazım . Nasıl istesem vermek zorunda kalabilir ?
                                Telefon numaranı verirmisin ? Verirse Hayırlı olsun Vermezse daha isteme zaten..
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X