Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla ben çok düzgünüm gerisi ilgilendirmez )
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onur sonuna kadar hakli. Ağzı farklı söyler kalbi farklı. Hakkaten benim durumun özeti..
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin kız şeytan çıktı diye , bizim kızı şeytan etmeyeydin panpa

Melek la benimki nazar değmesin oyy Bu işler böyle malesef , seveceksin ama fazla ciddiye almayacaksın . Hele bu kız benden ayrılamaz , bu kız beni çok seviyo falan gibi düşünceler hep boş gelir bana . 30 yıllık ilişkiler bitiyo bu mu bitmeyecek .

Ama bi kız için ne kızları şeytan yapmaya gerek var ne de tüm kızları Melek .

Biz erkekler çok mu düzgünüz ?

Yapmayın

Peki sevgilin Şikebahçeli olsa napardın Ahmet bey kardeşim ?
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bana sormadın ama balıklama atladım sadece şunu söyleyeyim, sevdiğim bir kız var ve yakında ona açılacağım. onun için fb forması giyer o armayı bile öperim, düşün artık halimi canberkciğim. bunu beşikdüzünde söylesem beni vururlar ama öyle, ne yapayım hayvanlar gibi seviyorum. aşk gözümü kör etmiş durumda...

sevdiğin kız fenerliymiş değilmiş, burda takanlar var mı bu olayı bilmem ama diyenede inanmam arkadaş, burda yazar çizer ama gerçekten vurulsun bir kıza iddaa ediyorum en fanatiğimiz bile yelkenleri suya indirir.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bana sormadın ama balıklama atladım sadece şunu söyleyeyim, sevdiğim bir kız var ve yakında ona açılacağım. onun için fb forması giyer o armayı bile öperim, düşün artık halimi canberkciğim. bunu beşikdüzünde söylesem beni vururlar ama öyle, ne yapayım hayvanlar gibi seviyorum. aşk gözümü kör etmiş durumda...

sevdiğin kız fenerliymiş değilmiş, burda takanlar var mı bu olayı bilmem ama diyenede inanmam arkadaş, burda yazar çizer ama gerçekten vurulsun bir kıza iddaa ediyorum en fanatiğimiz bile yelkenleri suya indirir.
            Pardon tanışıyor muyuz ? Siliyorum lan seni Beşikdüzü'nde de gözüme gözükme bağırırım bu bunları yazıyor diye
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Allah şaşırtmasın.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Pardon tanışıyor muyuz ? Siliyorum lan seni Beşikdüzü'nde de gözüme gözükme bağırırım bu bunları yazıyor diye

silme panpa

öyle böyle değil harbi büyüledi beni bu kız, gerçekten aşık ol o lafı sen bile söylersin canberk..... evet ban sebebidir BMN mahkemesi önüne çıkarın savunmamı vereyim gereğini yapın sallandırın gerekirse ama lafımın arkasındayım, yanıyorum Ts si fb si mi kalmış panpa
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu üyeye ceza verecek bir yönetici aranıyor . Ben raporlamadan silseler iyiydi mesajı
                  BordoMavi.Net

Yorum

• aşk.. lanet bişeydir bulaşmayın.
                    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Aşık oldum .

Yorum

• Hep gerçek aşkı istedim , gerçek aşkı bekledim. Uzun süre de kimseyle birlikte olmadım bu yüzden , velhasıl :
                        6 ay önce bir kızdan çok ağır şekilde hoşlandım . Aradan geçti 6 ay bir türlü konuşamadım .
                        En sonunda dayanamadım gittim konuştum ve yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz .
                        Kıza açıldım tabi , dayanamadım . Kız , yalnızken çok mutluyum ve birbirimizi kaldıramayız gibi 2 bahane ile reddetti beni kısacası .
                        Ama ben silip atamadım , hala konuşuyorum .
                        Gelgitler çok oluyor , bir iyi konuşuyoruz bir kötü .
                        Haftanın 5 günü görüyorum kızı , yüzüne bile bakamıyorum . Gördüğüm gibi nevrim dönüyor , elim ayağım titriyor .
                        Ne yapmalıyım ?
                        Nasıl davranmalıyım ?
                        Çok zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum.
                        En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 06:34.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hep gerçek aşkı istedim , gerçek aşkı bekledim. Uzun süre de kimseyle birlikte olmadım bu yüzden , velhasıl :
                          6 ay önce bir kızdan çok ağır şekilde hoşlandım . Aradan geçti 6 ay bir türlü konuşamadım .
                          En sonunda dayanamadım gittim konuştum ve yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz .
                          Kıza açıldım tabi , dayanamadım . Kız , yalnızken çok mutluyum ve birbirimizi kaldıramayız gibi 2 bahane ile reddetti beni kısacası .
                          Ama ben silip atamadım , hala konuşuyorum .
                          Gelgitler çok oluyor , bir iyi konuşuyoruz bir kötü .
                          Haftanın 5 günü görüyorum kızı , yüzüne bile bakamıyorum . Gördüğüm gibi nevrim dönüyor , elim ayağım titriyor .
                          Ne yapmalıyım ?
                          Nasıl davranmalıyım ?
                          Çok zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum.
                          O cevapları aldıysan
                          1- gerçektende reddedildin
                          2- yok öyle birşey,naz - ilgi falan istiyor

ona küçük sürprizler yap.

Yorum

Herkesin kendi tercihi derdim ne olacak olm ne olacak yani ne var lan noldu yani
                            Twitter Adresim

Yorum

• Arkadaşlar erkek yada kadın genelleme yapamk doğru değil fakat fıtrat gereği iki tarafta belirgin olumlu olumsuz özellikler var . Bunları bilerek saygılı ve sevgili olursak o zaman gerçek aşka ulaşırız diye düşünüyorum.Ben en azından öyle yapıyorum ve çok mutluyum allah hepinizi mutlu mesut etsin inşallah

Yorum

Bu mesajı yeni görüyorum ben .

Bir kız için değil takımımı , giydiğim çorabı değiştirmem . Sırf o istiyor diye . Teşbihte hata olmaz .

Unutma biri istiyor diye bir şeylerden taviz verdiğin an , o insan seninle değil hayalindeki sevgiliyle olmuş oluyor . Ne demek yahu takımımı değiştiririm ?

Haşa o zaman yarın daha beter aşık olalım dinimizi değiştirelim .Aşk sonuçta . Yine teşbihte hata olmaz .

Yapmayın yahu , aşk bu değil . Sevmek , onun için her şey yapmak da bu değil . Sevdiğim için her şeyi yaparım ama benim ben olmamı sağlayan hiç bir şeyi değil onun için anam - babam için bile değiştirmem .Çünkü ben buyum .

Evet sevgilim fenerli bunun dalgasını başta ben olmak üzere hep beraber geçiyoruz Trabzonsporlu olmasını istiyorum ama bu inatı da hoşuma gidiyor , ne kadar say desem Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunu sayamasa da , onu o yapan şeylerden bu kadar çabuk taviz vermemesi hoşuma gidiyor .

Bi gün biliyorum , o bordo mavi formayı , kendi isteyerek giyecek ve o gün beni dünyanın en gururlu erkeklerinden biri edecek .
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X