Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaralı olduğum falan yok artık geçti sadece anlam veremiyorum o kadar.
    Başkası göze alıyorsa sende alacaksın. Hatta çok pişmanım ayrıldıktan sonra peşinden o kadar koştum köpek etmedim diye.

Zamane aşkları bu kadar. Bugün sana aşkım der 2 ay sonra başkasına. Bugün sana özledim yazar 3-4 ay sonra başkasına. Ama keşke bunu ananla babanla ben seni anamla babamla tanıştırmadan, beraber onca şey yapmadan, Istanbulda ve etrafındaki şehirleri karış karış gezip tatil yapmadan önce yapsaydı da hayallerim başkalarına kalsaydı. Bu denli yıpranmasaydım.

Bundan sonra bir kız ağzıyla timsah tutsun şu gökdelene örümcek gibi tırman derim. Onlar kaşındı. Güvenim çok pis sarsıldı öyle böyle değil.
    En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 04.05.2012, 23:46.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• bir kişi böyle diye, karşına çıkan tüm kadınların onun yaptıklrını yapacağını zannetmen ve öyle davranmak büyük yanlış olur....emin ol senin verdiğin değere karşılık vericek bir kadın çıkar karşına,işte o zaman her kadının aynı omadığını anlıcaksın

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kadın ilgiyi, sevgiyi, adam gibi adamı bulduğu zaman şımarır, istediğini elde eder ve gider. Kadınlar acı ister bu yüzden yüzlerine bakmayanlar, ağlatanlar, köpek edenlere aşık olur onları sever.
        Eylemleri ve söylemleri uyuşmuyor genelde. En azından benim gördüklerim böyle.

Erkeğin iyisi kadın için pek önemli değil. Kadın ne kadar çok acı çekerse, aşağılanır hor görülür, itilip kakılırsa erkeğine o kadar çok bağlanır.

Ben henüz çok iyi bir erkek olduğu için kadınlar tarafından tercih edilen birini görmedim çevremde.

Tüm kadınlar böyledir demiyorum ama çoğu böyle.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eylemleri ve söylemleri uyuşmuyor genelde. En azından benim gördüklerim böyle.

Erkeğin iyisi kadın için pek önemli değil. Kadın ne kadar çok acı çekerse, aşağılanır hor görülür, itilip kakılırsa erkeğine o kadar çok bağlanır.

Ben henüz çok iyi bir erkek olduğu için kadınlar tarafından tercih edilen birini görmedim çevremde.

Tüm kadınlar böyledir demiyorum ama çoğu böyle.
          Olaya farklı bir bakış aŞısı kazandırayım o zaman.Buradaki iyi erkekten kastın ne hocam ?
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Kadınların hayalindeki erkek iyi erkek. Hani şöyle olsun böyle olsun dedikleri erkek tipi.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadınların hayalindeki erkek iyi erkek. Hani şöyle olsun böyle olsun dedikleri erkek tipi.
              Tamam, tüp elimde patladı İyi Erkek'leri yanlış anladım.Kaç kişi bir kadını sadece iyi olduğu için sevmiş ki diyecektim ?
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Şu sayfayı bir okuyayım dedim, kızlardan soğuttunuz beni
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu sayfayı bir okuyayım dedim, kızlardan soğuttunuz beni

1 ay herhangi bir hatunla cik zaten sogursun
                  en iyisi kimseyle cikmamak, sevmemek, inanmamak, adanmamak
                  aziz yildivimin dedigi gibi "s****m böyle fenevbahceyi"
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Sevdigim kiz bugun en iyi arkadasina bir fotograf yollamis. Fotografta bir oglana sarilmis. Soyle yazmis yanina: ben bu cocuga cidden asigim.. (birbirlerini 1 hafta taniyorlar).. Acayip moralim bozuldu.. Kafam cok karisik..
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Sormadan etmeden aşık olunmaz renktaş Yoksa sen kaybedersin . . .
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sormadan etmeden aşık olunmaz renktaş Yoksa sen kaybedersin . . .
                        Renktas, aramizda son donemlerde ciddi ciddi guzellikler vardi.. Hersey guzel giderken bir anda boyle oldu.. Birbirimizi seviyorduk. Kullanilmis hissediyorum kendimi, hic beklemezdim ondan. 8 ay taniyorum onu, 1 hafta tanidigi cocuga nasil asik olur ya.. Hayret birsey.. Bundan boyle ask mask'a inanmiyorum.. Hepsi palavra, yalan..
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Dün eski okuluma, liseme ziyarete gittim beden eğitimi hocamla koyu sohbet ettik ve şu lafı söyledi bana;"Oğlum Onur az o koca kafanı çalıştır ben senin abinim şunu söylüyorum, 34 yaşındayım çok şey yaşadım şunu anladım bir kadının ağzından çıkana inanmayacaksın. Ağzı farklı söyler kalbi farklı."

Çok doğru bir laf benim eski biten ilişkime bakınca da bunu görüyorum. O kızın o laflarından sonra bitmesi gibi birşey imkansızdı ama bir anda silip attı ortada birşey yokken. Üzülüyor muyum? Hayır. Tecrübe oldu diyip geçiyorum. Sizde öyle yapın güvenmeyin, onun üstüne planlar kurmayın yeter.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Yeryüzünde şeytandan daha şeytan varsa o da kadınlardır.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Senin kız şeytan çıktı diye , bizim kızı şeytan etmeyeydin panpa

Melek la benimki nazar değmesin oyy Bu işler böyle malesef , seveceksin ama fazla ciddiye almayacaksın . Hele bu kız benden ayrılamaz , bu kız beni çok seviyo falan gibi düşünceler hep boş gelir bana . 30 yıllık ilişkiler bitiyo bu mu bitmeyecek .

Ama bi kız için ne kızları şeytan yapmaya gerek var ne de tüm kızları Melek .

Biz erkekler çok mu düzgünüz ?

Yapmayın
                              Twitter Adresim

Yorum

• Sırf kilo vermek için aşık olabilirim
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X