Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Affetmek kolay değildir. Fakat özgürleşmek için gereklidir.
    Ben aslında yine de affederdim() ama yaptıkları o ihtimali ortadan kaldırdı . Sırf kendini rahatlatmak için üste çıkma çabaları bana gerçek yüzünü göstermesine yardımcı oldu .

Kısaca kaş yapayım derken göz çıkarttı ama kendi bilir ben pişman değilim kararımdan
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana affetmek yakışır, yakışır diyorlar.
      Niye affetsin ki Sultan konuları az çok biliyorum Canberk sonuna kadar haklı.Aynı suda 2 kere yıkanılmaz.Benim anlamadığım niye hep erkek tarafı alttan almak zorunda.Bittiyse bitmiştir daha zorlamanın bir anlamı yok bence
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?feature...=fz5SMUxXkR4#!

Yalan dolan argadaşlar bu aşk meşk falan filan olayları. Seni ister, elde eder, eğlenir, canı sıkılır, gider.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fz5SMUxXkR4#!

Yalan dolan argadaşlar bu aşk meşk falan filan olayları. Seni ister, elde eder, eğlenir, canı sıkılır, gider.
          Tamda Adami Söyledi bunlari
          "Birak gitsin severse senindir, dönerse senindir, dönmezse hic senin olmamistir
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aşkla ilgili yazabileceğim her şeyi alkollü kafayla yazman benim mi onların mı suçu? Yoksa suçlu yokta biz suçlu mu arıyoruz.. En güzeli aşksız hayat yani yalansız!

Yorum

• bazen şems'in dediği gibi demek gerek; ''OLDUĞU KADAR,olmadığı KADER.''

Yorum

• Oh oh oh, I feel the energy between you and me,
                baby it s so right

Oh oh oh, I feel the energy just taking over me, over me

Lala lalalalalala lalalalalalala loveeeeeeeeeeeeee ♥♥♥

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İşte bizim farkımız. Bir yanda Şemsi Tebriziler, Mevlanalar, Yunus Emreler, Aşık Veyseller Karacaoğlanlar,
                  öte yanda ouu bebegim enerjini hissediyorum, oh oh oh yeah

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte bizim farkımız. Bir yanda Şemsi Tebriziler, Mevlanalar, Yunus Emreler, Aşık Veyseller Karacaoğlanlar,
                    öte yanda ouu bebegim enerjini hissediyorum, oh oh oh yeah

o saydığın isimlere saygımız sonsuz ancak ''günümüze'' bakacak olursak... bu isimlerin sözleri face sayfalarında paylaşılmaktan öteye gitmiyor demek istediğimi anladın dimi renktaş. artık ''enerjini hissediyorum, lalalala lovee'' lu sözler aşkı anlatıyor, yapacak birşey yok ...
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o saydığın isimlere saygımız sonsuz ancak ''günümüze'' bakacak olursak... bu isimlerin sözleri face sayfalarında paylaşılmaktan öteye gitmiyor demek istediğimi anladın dimi renktaş. artık ''enerjini hissediyorum, lalalala lovee'' lu sözler aşkı anlatıyor, yapacak birşey yok ...
                      İnsanlar anlamaktan kaçıyor ve anlamaya üşeniyorlar diyelim
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• 45 yıldır;
                          Ailesini,eşini bırakıp deplasmana giden mi ararsın,hayatını sana adayıp evlenmemiş insanları mı ararsın... Kimisi tek kız kardeşinin düğününe maç saatine denk geldi diye gitmedi(babam)Kimisi okuyamadı senin yüzünden...Çok ters saatlere denk geldi okul dediler. Seni seçtiler... Kimileri çalışamadı vardiyalar denk gelmiyor diye...Herkes hayatını karınca kararınca tamamlamaya çalışırken, herşeyini sana verdi.Kimisi canını,kimisi beynini verdi, Kimisi cezaevlerine girdi onuruna, gururuna laf getirtmemek için. Bölüşmeyi bilmiyenler senle öğrendi paylaşmayı.Ağlarken öğrettin güldürmeyi.
                          Adanmış hayatların tek umudusun, TrabzonSpor'um ♥ lan en çok seni sevdim bee...
                          Arma uğruna yıprattık hayatımızı esmerler,sarışınlar kıskansın bu büyük AŞKIMIZI...
                          1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Sevgiliyi ağlatmak , var mıdır bundan daha kötü kendinden soğutan bi durum ?
                            Twitter Adresim

Yorum

• Burdaki yorumlari okuyorumda erkekler sadece kendi acilarindan bakiyor birde Bayanlar tarafindan bakmayi deneyiniz:
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Vardır oda sevgiliyi ağlattıkdan sonra ağlamasını kesememektir, normal tripleri ile bile bizi tav ederlerken sen düşün ki ağladıklarında neler olur dünyadan soğur insan. Hadi evlat git ve gönlünü al çünkü arka sokaklarda ağlamakda gülmekde ekip işidir.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X