Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığı okumak sıkmaya başladı problem nerede acaba ?
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadın erkek ayrımı yapmaktan vazgeçelim. Herkes kendini yoklasın.
      Allah sevgisi ve Allah korkusu olmayandan aşk da beklemeyiniz hiç bir şey de...
      Fazla söze gerek yok bu söylediğinin üstüne.

Yorum

• Başkasının Allah sevgisi, Allah korkusu hiç kimseyi alakadar etmez, herkes kendini yoklasın, kendi işine, kendi aşkına, sevgisine, inancına, neyine bakacaksa artık kendinde baksın, bir başkasının gönlünü, yüreğini yargılamak hiç kimsenin haddine değil.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu başlığı okumak sıkmaya başladı problem nerede acaba ?
          Başlıkta muhabbet iyi gidiyor bence sorun sende
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başlıkta muhabbet iyi gidiyor bence sorun sende
            Senin gibi mutlu bir birlikteliğimiz yok ondan galiba . Özeniyoruz sultaan.
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

umutluyuz, mutlu da oluruz Allah.ın izniyle
              Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

Hayat bu daha çok seneler var önünde Oda olur bizde ağladık çok depresyona girdik çokda mutlu olduk yeniden depresyona girebiliriz yeniden mutlu olabiliriz hayat böyle birşey oluruna bırakmak lazım Ben burada okuduklarımda arkadaşların yazdıklarını hissediyorum açıkcası geçmişte yaşadığım hissettiğim hiç birşeyi unutmadım.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• nasipte kısmetteyse olur arkdaşlar nasipte yoksa çok istesenizde olmaz

zaman herşeyin ilacı bence....

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasipte kısmetteyse olur arkdaşlar nasipte yoksa çok istesenizde olmaz

zaman herşeyin ilacı bence....
                    nasipse olur değilse olmaz elbette ama, böyle söyleyip düşünüp de hiçbir şey yapmadan bekleyip, nasılsa nasipse olur diyip beklemek mi lazım yani?

nasibin peşinden gitmenin ya da nasibi beklemenin bi derecesi var mı, varsa neresidir?
                    Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nasipse olur değilse olmaz elbette ama, böyle söyleyip düşünüp de hiçbir şey yapmadan bekleyip, nasılsa nasipse olur diyip beklemek mi lazım yani?

nasibin peşinden gitmenin ya da nasibi beklemenin bi derecesi var mı, varsa neresidir?
                      eğer sevdiğin kişinin O kişi olduğundan eminsen beklemek yanlış tabi;ama şunu da unutmamak gerekir ki nasipteyse öyle veya böyle bulur seni
                      (bu benim düşüncem)

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkasının Allah sevgisi, Allah korkusu hiç kimseyi alakadar etmez, herkes kendini yoklasın, kendi işine, kendi aşkına, sevgisine, inancına, neyine bakacaksa artık kendinde baksın, bir başkasının gönlünü, yüreğini yargılamak hiç kimsenin haddine değil.
                        Nasıl alakadar etmez ya ?

Bu evleneceğin kişiyse bal gibi de eder.

Ayrıca tabi ki herkes kendinden sorumludur ve düzeltmeye önce kendinden başlamalıdır ya da kendini sorgulamalıdır ama evleneceğim kişiyi seçiyorsam ben bakarım.

Yorum

• Herşey olacağına varır dert etmeyin bu kadar.Yüce Allah'ın isminide bence bu başlıkta paylaşmayın.Konu sapmasın.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkasının Allah sevgisi, Allah korkusu hiç kimseyi alakadar etmez, herkes kendini yoklasın, kendi işine, kendi aşkına, sevgisine, inancına, neyine bakacaksa artık kendinde baksın, bir başkasının gönlünü, yüreğini yargılamak hiç kimsenin haddine değil.
                            Sen biraz daha sakin olmalısın , bence ..
                            BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıl alakadar etmez ya ?

Bu evleneceğin kişiyse bal gibi de eder.

Ayrıca tabi ki herkes kendinden sorumludur ve düzeltmeye önce kendinden başlamalıdır ya da kendini sorgulamalıdır ama evleneceğim kişiyi seçiyorsam ben bakarım.
                              Ben yüreğine, kişiliğine bakarım, inancına bakmam ve inancından yola çıkarak da kendimi o insandan üstün bir yere yerleştirerek, bu insandan sevgi ve sevgi dışında da hiçbir şey beklenmez diye bir yanlış düşünceye de kapılmam. Uzatmaya gerek yok konuyu, anlayan anladı ne demek istediğimi.

Yorum

Sen biraz daha sakin olmalısın , bence ..
                                Ben sakinim. O şekilde cevap vermemin de bir nedeni var, öylesine yazmadım, bunu muhatabım gayet iyi anlamıştır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X