Bu başlığı okumak sıkmaya başladı problem nerede acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
-
.....
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadın erkek ayrımı yapmaktan vazgeçelim. Herkes kendini yoklasın.
Allah sevgisi ve Allah korkusu olmayandan aşk da beklemeyiniz hiç bir şey de...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Başkasının Allah sevgisi, Allah korkusu hiç kimseyi alakadar etmez, herkes kendini yoklasın, kendi işine, kendi aşkına, sevgisine, inancına, neyine bakacaksa artık kendinde baksın, bir başkasının gönlünü, yüreğini yargılamak hiç kimsenin haddine değil.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığı okumak sıkmaya başladı problem nerede acaba ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlıkta muhabbet iyi gidiyor bence sorun sendeBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi mutlu bir birlikteliğimiz yok ondan galiba . Özeniyoruz sultaan.Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi mutlu bir birlikteliğimiz yok ondan galiba . Özeniyoruz sultaan.Oda olur bizde ağladık çok depresyona girdik çokda mutlu olduk yeniden depresyona girebiliriz yeniden mutlu olabiliriz hayat böyle birşey oluruna bırakmak lazım
Ben burada okuduklarımda arkadaşların yazdıklarını hissediyorum açıkcası geçmişte yaşadığım hissettiğim hiç birşeyi unutmadım.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasipte kısmetteyse olur arkdaşlar nasipte yoksa çok istesenizde olmaz
zaman herşeyin ilacı bence....
nasibin peşinden gitmenin ya da nasibi beklemenin bi derecesi var mı, varsa neresidir?Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasipse olur değilse olmaz elbette ama, böyle söyleyip düşünüp de hiçbir şey yapmadan bekleyip, nasılsa nasipse olur diyip beklemek mi lazım yani?
nasibin peşinden gitmenin ya da nasibi beklemenin bi derecesi var mı, varsa neresidir?
(bu benim düşüncem)
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkasının Allah sevgisi, Allah korkusu hiç kimseyi alakadar etmez, herkes kendini yoklasın, kendi işine, kendi aşkına, sevgisine, inancına, neyine bakacaksa artık kendinde baksın, bir başkasının gönlünü, yüreğini yargılamak hiç kimsenin haddine değil.
Bu evleneceğin kişiyse bal gibi de eder.
Ayrıca tabi ki herkes kendinden sorumludur ve düzeltmeye önce kendinden başlamalıdır ya da kendini sorgulamalıdır ama evleneceğim kişiyi seçiyorsam ben bakarım.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkasının Allah sevgisi, Allah korkusu hiç kimseyi alakadar etmez, herkes kendini yoklasın, kendi işine, kendi aşkına, sevgisine, inancına, neyine bakacaksa artık kendinde baksın, bir başkasının gönlünü, yüreğini yargılamak hiç kimsenin haddine değil.BordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl alakadar etmez ya ?
Bu evleneceğin kişiyse bal gibi de eder.
Ayrıca tabi ki herkes kendinden sorumludur ve düzeltmeye önce kendinden başlamalıdır ya da kendini sorgulamalıdır ama evleneceğim kişiyi seçiyorsam ben bakarım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen biraz daha sakin olmalısın , bence ..
- Alıntı
Yorum
Yorum