İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
eskiye dönüp bakıyorsun, evliliklerin çoğu görücü usulü. boşanma oranı diye birşey yok ortada boşanan yok

günümüze bakıyoruz, boşanma oranı yüksek. bunun çeşitli sebepleride var tabi, bilindik şeyler işte... artık görücü usulü diye birşey kalmadı diyebiliriz (geri kalmış kırsal kesimleri saymazsak) millet kafasına uygun birini buldu mu zamanı geldi diyip evliliğe yelken açıyor. bu tabiki daha iyi bir seçenektir, görücü usulü çok saçma birşey bence. tanımıyorsun etmiyorsun biri ailesiyle geliyor seni istiyor ne saçma birşey. sonuçta bir ömür o kişiyle birlikte olacaksın, tanımadan biriyle bu büyük adımı atmak... akla mantığa aykırı bir durum ama eskiden böyleydi işte. ne kadar saçma dimi

insanın mutlu olacağı kişiyi seçmesi lazım ama bu durumda gittikçe zorlaşıyor bilmiyorum katılacak mısınız ama kızların genlerinde bir değişim oldu pokemon gibi evrim mi geçiriyorlar birşey oluyor bunlara, değişik bir tür oldular çıktılar. bunları mutlu etmek artık imkansız, benim çevremdekiler mi böyle bilmiyorum ama çok canavarımsı birşey oldular. mutlu olacağın birini bulmak harbi çok zorlaştı.
Yorum