Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O hatayı bende yaptım. Daha doğrusu hata da demiyim aslında iyi olmuş.

Ne mal olduğunu anlamış oldum
    Ne mutlu ki sonunda sen üzülmemişsin. Evet karşı tarafı kusursuz sanarız onu yeterince tanımadığımız zaman. Ama tanıdıkça sana ters gelen hareketlerini, davranışlarını da görmüş olursun. Bu böyledir her zaman

Yorum

• Başlıkta şöyle bir geçmişe yolculuk yaptım. 2 buçuk sene önce hayatımın aşkıyla karşılaştığım anları yazmışım, ilk buluşma dönemini yazmışım. Ne çok kişinin de katkısı olmuş, etkisi olmuş. O zaman yazanların pek çoğu şimdi bmn'ye girmiyor bile..

Benim adıma sevinenlere bir kez daha teşekkür ederim. Ne kadar samimi bir ortam vardı o zaman. BMN'nin eski halini hatırlıyorum da canlı bir ortam vardı. Serbest kürsü daima dolu olurdu. Şimdi bu yazdığımı benden başkası okuyacak mı merak ediyorum açıkçası.

Neyse. Velhasılı kelam 2 buçuk sene olmuş ben bu başlığa oldu sanırım benim iş yazalı. Ne çok zaman olmuş. Ya biz büyüdük ya bmn küçüldü..

Hepinizi seviyorum.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başlıkta şöyle bir geçmişe yolculuk yaptım. 2 buçuk sene önce hayatımın aşkıyla karşılaştığım anları yazmışım, ilk buluşma dönemini yazmışım. Ne çok kişinin de katkısı olmuş, etkisi olmuş. O zaman yazanların pek çoğu şimdi bmn'ye girmiyor bile..

Benim adıma sevinenlere bir kez daha teşekkür ederim. Ne kadar samimi bir ortam vardı o zaman. BMN'nin eski halini hatırlıyorum da canlı bir ortam vardı. Serbest kürsü daima dolu olurdu. Şimdi bu yazdığımı benden başkası okuyacak mı merak ediyorum açıkçası.

Neyse. Velhasılı kelam 2 buçuk sene olmuş ben bu başlığa oldu sanırım benim iş yazalı. Ne çok zaman olmuş. Ya biz büyüdük ya bmn küçüldü..

Hepinizi seviyorum.
        Bu başlığa çok nadir giriyordum demek ki bu mesaj beni başlığa çekti.

Aynen Ömer'im, bu geriye dönük söylemler bu aralar tepki toplasa da gerçek değişmez.

Eskiden çok daha candan bi ortam vardı, kıpır kıpırdı site, okey muhabbetleri filan.

Nerde o eski muhabbetler.:s
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ömer Sevinç Duygusala bağlamışsın sakin ol sıralıyorum

!-) Biz büyüdük eşşek kadar olduk
          2-) Bizim yerimize gelen ergen arkadaşlar süpersonik bir teknolojiye doğdukları için buraya gelip yazmak yerine çok daha farklı şeyler yapıyorlar olaylar olaylar yani
          3-) Twitter denilen bir zıkkım çıktı göz kırptığını bile oraya yazan milyonlarca insan var
          4-) Birileri geliyor birileri gidiyor hayat böyle işte hayatımızda da böyle birileri giriyor birileri çıkmıyor mu normal yani bence hayatın düzeni bence eskiden hayat bile daha güzeldi şimdi giderek sıkıcılaşıyor.
          5-) Site aynı site bir değişiklik yok demek ki insanlar değişmiş diye bir çıkarsama yapıyorum
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet kızlar genel olarak ulaşılmaz erkeklerden hoşlanır. İnsan olarak da hep ulaşılmaza ilgi duymayız mı zaten? Birşeyi kolay elde ettiysek, o hep yanımızda ise çekiciliğini kaybeder, kıymetini bilmeyiz.

Bir de anlamadığım birşey var bu tür olaylarda niye hep erkeklerden bişey beklenir? Hep biz mi koşturmak zorundayız bazı şeylerin peşinden karşı tarafın eli armut mu topluyor?

Benden size tavsiye eğer birisini gerçekten seviyorsanız, onun hayalinizdeki kişi olduğunuza inanıyorsanız ona bir anda açılmayın derin önce onunla arkadaştan öte olun, sırdaş olun size tam anlamıyla güvenmesini sağlayın zamanı geldiğinde o da size ilgi duyuyorsa zaten sizin beraber olmayı kabul edecektir. İlgi duymuyorsa onun hayatından uzaklaşın derim eğer uzaklaşmaş da ona bağlanıp kalırsanız vay halinize derim.

Ben ondan kopmayı bir türlü beceremedim ne zaman kafam rahat olcak hiç bilmiyorum. Kısacası ben ettim siz etmeyin dostlarım
            Aynen katılıyorum.
            Bende dediğin gibi açılma evresini biraz uzun tutuyorum, şuan açılma aşamasındayım Bakalım, sonuç ne olacak? Büyük ihtimalle senin düştüğün duruma düşebilirim.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen katılıyorum.
              Bende dediğin gibi açılma evresini biraz uzun tutuyorum, şuan açılma aşamasındayım Bakalım, sonuç ne olacak? Büyük ihtimalle senin düştüğün duruma düşebilirim.
              Hayırlısı olsun kardeşim inşallah olur diyelim. Olmazsa fazla takma, önemseme. Bağlanıp kalırsan zarar görürsün hele ki bir umut beni sevebilir belki dersen kendini en büyük kötülüğü yaparsın umut kötü birşeydir gönül olaylarında Biliyorum zor birşey ama bazen bırakıp gitmek gerekir daha fazla yormadan, daha fazla bıktırmadan. İnan o seni zerre düşünmez

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başlıkta şöyle bir geçmişe yolculuk yaptım. 2 buçuk sene önce hayatımın aşkıyla karşılaştığım anları yazmışım, ilk buluşma dönemini yazmışım. Ne çok kişinin de katkısı olmuş, etkisi olmuş. O zaman yazanların pek çoğu şimdi bmn'ye girmiyor bile..

Hepinizi seviyorum.
                İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu başlığa çok nadir giriyordum demek ki bu mesaj beni başlığa çekti.

Aynen Ömer'im, bu geriye dönük söylemler bu aralar tepki toplasa da gerçek değişmez.

Eskiden çok daha candan bi ortam vardı, kıpır kıpırdı site, okey muhabbetleri filan.

Nerde o eski muhabbetler.:s
                efsane sene 2007-2008...

Yöneticilerin Ganita'ya gelip "biraz da genele yazın oraya kimse ilgi göstermiyor" diye uyarı yaptığı zamanlardı.
                Özkan SÜMER

Yorum

Ne mutlu ki sonunda sen üzülmemişsin. Evet karşı tarafı kusursuz sanarız onu yeterince tanımadığımız zaman. Ama tanıdıkça sana ters gelen hareketlerini, davranışlarını da görmüş olursun. Bu böyledir her zaman
                  Sonunda üzülmedim ama hızlı bir giriş yaptığım için ondan sonra baya bi üzülmüştüm. Derslerle irtibatımı kestim yemeden içmeden kesildim o derece yani.
                  Ama şükürler olsun gerçek yüzünü gördüm ve iyi ki böyle olmuş diyorum.

Söylediğiniz çok doğru. Karşındakini iyice tanıyıp öyle birşeyler yapacaksın...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sonunda üzülmedim ama hızlı bir giriş yaptığım için ondan sonra baya bi üzülmüştüm. Derslerle irtibatımı kestim yemeden içmeden kesildim o derece yani.
                    Ama şükürler olsun gerçek yüzünü gördüm ve iyi ki böyle olmuş diyorum.

Söylediğiniz çok doğru. Karşındakini iyice tanıyıp öyle birşeyler yapacaksın...
                    Ah kardeşim bilmez miyim o tatsız tutsuz geçen günleri hala da kurtulamadım. Ne güzel ki sen kurtulmuşsun

Yorum

• herşey karşılıklı bence de

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Pazartesi oldu.Telefonlara çıkmıyor.Ders çıkışları kayıp.Henüz kapıya dayanmadım dayanmayacağım da.Burdan sonrasına katırlarla devam ediyorum =) Keyfi bilir.Kısmet değilmiş aga . . .
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Aslinda biz büyüdük
                          SImdiki gencler Daldan Dala konuyor biri bitince zaten sevmiyordum ki sevgilim olsun diye yapmisdim diyor Ask Cocuklarin elinde Oyuncak Olmus
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Ah kardeşim bilmez miyim o tatsız tutsuz geçen günleri hala da kurtulamadım. Ne güzel ki sen kurtulmuşsun
                            O zamanlara bakıyorum da çok kafasızlık yapmışım. Değemeyecekler için bu kadar üzüntü neden...

O olay beni çok olgunlaştırdı.

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pazartesi oldu.Telefonlara çıkmıyor.Ders çıkışları kayıp.Henüz kapıya dayanmadım dayanmayacağım da.Burdan sonrasına katırlarla devam ediyorum =) Keyfi bilir.Kısmet değilmiş aga . . .
                              hakkında hayırlısı olsun usta. herşeyin hayırlısı.

Şimdi olmasını çok istediğin şeye ilerde olmadığı için dua ediyor olabilirsin.

Yorum

• O zaman başlığa bir soru daha sorarak konuyu açalım bakalım.

Görücü Usulü yada Kişinin kendi eşini kendi bulması seçenekleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangisini seçmeyi düşünüyorsunuz? Neden ? Seçmediğiniz seçeneği neden seçmediniz ?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X