Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet kızlar genel olarak ulaşılmaz erkeklerden hoşlanır. İnsan olarak da hep ulaşılmaza ilgi duymayız mı zaten? Birşeyi kolay elde ettiysek, o hep yanımızda ise çekiciliğini kaybeder, kıymetini bilmeyiz.

Bir de anlamadığım birşey var bu tür olaylarda niye hep erkeklerden bişey beklenir? Hep biz mi koşturmak zorundayız bazı şeylerin peşinden karşı tarafın eli armut mu topluyor?

Benden size tavsiye eğer birisini gerçekten seviyorsanız, onun hayalinizdeki kişi olduğunuza inanıyorsanız ona bir anda açılmayın derin önce onunla arkadaştan öte olun, sırdaş olun size tam anlamıyla güvenmesini sağlayın zamanı geldiğinde o da size ilgi duyuyorsa zaten sizin beraber olmayı kabul edecektir. İlgi duymuyorsa onun hayatından uzaklaşın derim eğer uzaklaşmaş da ona bağlanıp kalırsanız vay halinize derim.

Ben ondan kopmayı bir türlü beceremedim ne zaman kafam rahat olcak hiç bilmiyorum. Kısacası ben ettim siz etmeyin dostlarım
    Aga dediklerinin hepsini yaşadım son 1 ayda.Söyledim.Kaç gün oldu cevap bekliyorum =) Yarın pazartesi ya herro ya merro . Bunu senden bilmem.Kendimi ilk defa dünyaya pazarlıyorum ondada büyük firmayla çalışıyorum. Tut ki olmazsa yarın forumda beni bekle beraber birbirimize söveriz
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok Ufak Kardesim
      Tolga Bayram der ki ; Senin elinde değil seni seçmeleri.Karşına çıkar bir tanesi seni seçtim Pikaçu der.Bilmiyorum nasıl birisin ama erkeksin.İlla ki o poketoptan çıkacaksın )
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet kızlar genel olarak ulaşılmaz erkeklerden hoşlanır. İnsan olarak da hep ulaşılmaza ilgi duymayız mı zaten? Birşeyi kolay elde ettiysek, o hep yanımızda ise çekiciliğini kaybeder, kıymetini bilmeyiz.

Bir de anlamadığım birşey var bu tür olaylarda niye hep erkeklerden bişey beklenir? Hep biz mi koşturmak zorundayız bazı şeylerin peşinden karşı tarafın eli armut mu topluyor?

Benden size tavsiye eğer birisini gerçekten seviyorsanız, onun hayalinizdeki kişi olduğunuza inanıyorsanız ona bir anda açılmayın derin önce onunla arkadaştan öte olun, sırdaş olun size tam anlamıyla güvenmesini sağlayın zamanı geldiğinde o da size ilgi duyuyorsa zaten sizin beraber olmayı kabul edecektir. İlgi duymuyorsa onun hayatından uzaklaşın derim eğer uzaklaşmaş da ona bağlanıp kalırsanız vay halinize derim.

Ben ondan kopmayı bir türlü beceremedim ne zaman kafam rahat olcak hiç bilmiyorum. Kısacası ben ettim siz etmeyin dostlarım
        O hatayı bende yaptım. Daha doğrusu hata da demiyim aslında iyi olmuş.

Ne mal olduğunu anlamış oldum

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga Bayram der ki ; Senin elinde değil seni seçmeleri.Karşına çıkar bir tanesi seni seçtim Pikaçu der.Bilmiyorum nasıl birisin ama erkeksin.İlla ki o poketoptan çıkacaksın )
          Ya cikmazsam
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Ya cikmazsam
            Çıkmazsan Erdal Bakkal'dan seçmeler Vol 61.
            Bu Mahalleyi Yıkanın Annesi Babası Ölsün repliği gelecek

Demiyorum ki sonsuza dek veya çok uzun bir süre o kızla beraber olacaksın.Hep yanılmayız ama hep bilgi ediniriz.Seni seçenin veya birbirinizi seçtiğiniz kızın ve/veya +veya senin 4/4 olmadığın gerçeği var ortada.Çünkü dünyada 4/4'lük kimse yok.

Sen onu seçtiğinde ve/veya o seni seçtiğinde birbirinizle nasıl uyuşmanız olursa ona göre devam eder ilişki.Ben hayatım boyunca kısa sürecek ilişki yaşamak için bir karşı cinse teklifte bulunmadım.

Yukarda ki arkadaşın yazdıklarının çoğunu belkide hepsini yaptım.Karşımdakinin samimiyetinden ciddiyetinden emin olmak istedim.Bunları yaparkende kendimi soyutlamadım asla.Bazen amalarım keşkelerim oldu.Ama asla birinci plana çıkarmadım.

Çünkü bunları yapsaydım eminim hem o kızın günahını almışta olabilirdim ya da o benim günahlarımı almış olabilirdi.Hayatta inandığım sözlerden biri sevdiğin kadar sevilirsindir.

Bunu aşk olarak algılama.Annene-babana-takım arkadaşına-sınıf arkadaşına-bakkala-kasiyere hepsine.Çünkü onu o kadar tanıyorsun, o sana kendini o kadar tanıtmış ve o seni o kadar tanımış.

Bu işi çok ama çok uzatabilirim.Hayatım boyunca yaşadığım birikimleri aklıma geldiğince yazabilirim.Laf kalabalığı olur.Sen eğer istiyorsan doğruyu ara derim.Ama Mecnun gibi sürekli arayış içinde olda demem.Baktın olmuyor işin hızını azalt.

Başka şeyler de var hayatta bunları gör.Olursa burda hep beraber seviniriz birimiz mutluyuz diye.Umarım beraber üzülmeyiz.
            En son Tolga tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 19:17.
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hangi üniversiteymiş o ?

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamamen yalan yok öyle bişe, orada kendin halledecen herşeyi

ama çoğu arayış içinde diyebilirim
              Yanlız liselilerin tesellisi.. Çok dönüyor muhabbeti yazayım dedim.
              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 19:21.

Yorum

• Kimseyi Aramiyorum Kimseyi Istemiyorum Ben böyle mutluyum

Sadece Biraz daha Zamana Ihtiyacim var

Yorum

Kimseyi Aramiyorum Kimseyi Istemiyorum Ben böyle mutluyum

Tamam aga ne bağriysın.Esra Erol ettin beni
                  9 # Osvaldo'

Yorum

Tamam aga ne bağriysın.Esra Erol ettin beni
                    Eger birini bulsaydin ederdim seni Esra Erol

Tabi ASK bu sonucta elimizde olmayan sebeblerden birden dogabiliyor birden hayal kirikligiyla bitebiliyor Mümkünse Hazirana Kadar kapimi calmasin ASK

Yorum

Kimseyi Aramiyorum Kimseyi Istemiyorum Ben böyle mutluyum

Bir almanca siirimden bir satir yazayim sana, onu getirdin simdi aklima:

Du glaubst
                      du habest Zeit
                      doch sie ist dir wie die Liebe.

Tercümesini de yazalim:

Zamaninin oldugunu düsünüyorsun,
                      ama o (zaman) da aşk gibi sana.

.
                      En son Delibas tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 19:50.

Yorum

pikaçu poketopaa hiç girmiyoduki

demek o yüzden kız bizi fırlatamıyor. tavsiye için sağol, o topa giricem ve beni fırlatması(seçmesi) için elimden geleni yapıcam.

2 tane sarışın (sarışıncı olduğum klinik deneylerle %100 kanıtlanmıştır) ciglipuff ın peşindeyim hangisii olursa artık ama şarkı söyleyip uyutuyorlar yapamıyorum abi yaw çıldırıcam, okulda hiç olanak sağlamıyor haftada 2 gün okul mu olur 1 gün görüyom kızı ne ara gidip yavşıycam, yani yaklaşçam işte... zaten poketoptanda çıkmışlar lan kızın yanında kız arkadaşı olur etrafları erkek pokemon dolu yaklaşamıyorsunki ? illa şok mu vermek lazım alayına ? benimde böyle bir sorunum var işte çözemedim hala, zamana ihtiyacım var...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Olum gençsiniz, dünya bize güzel.

Bu yaşta ne yapacaksınız, kafa yapısı uyan kızı falan.
                          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olum gençsiniz, dünya bize güzel.

Bu yaşta ne yapacaksınız, kafa yapısı uyan kızı falan.
                            Aga stoklar tükeniyor.Herkes çoğumuzun anası babası gibi değil.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

Aga stoklar tükeniyor.Herkes çoğumuzun anası babası gibi değil.
                              Onu sonra düşünürsün, şimdi bakın keyfinize.

Öyle para falan da harcamaya gerek yok

Belediye bu işler için sahil yolları düzenliyor.
                              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

Aga dediklerinin hepsini yaşadım son 1 ayda.Söyledim.Kaç gün oldu cevap bekliyorum =) Yarın pazartesi ya herro ya merro . Bunu senden bilmem.Kendimi ilk defa dünyaya pazarlıyorum ondada büyük firmayla çalışıyorum. Tut ki olmazsa yarın forumda beni bekle beraber birbirimize söveriz
                                Hala ondan cevap alamadıysan aslında bu iyi birşey. Şöyle ki; ;Eğer seninle beraber olmayı hiç istemeseydi ilk başta sana hayır cevabını verip seni bu kadar bekletmezdi emin ol. Sanırım şu aralar kafası karışık, düşünüyor ne karar vereceğini, ölçüp tartıyordur kafasında bir nevi.

Ama hayır derse bu işin sonunda sakın kendini harcama kendini yıpratma derim kardeşim. Şöyle düşün dünyada kız mı yok anasını satayım istemezse istemesin de kendi kendine. Eğer arkadaş kalalım diyorsa bunu da kabul etme bence yine zarar gören sen olursun onunla her konuştuğunda kalbin acır

He bir de sakın ona ulaşılmaz olduğunu hissettirme bu seni onun gözünde değersiz yapar eskisi, gibi sana saygı duymaz.

Hayırlısı olsun kardeşim ne diyelim sövelim birbirimize ne olcak

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X