Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben sevdigim kiz ilen evlenirsen , yalan konusmim.. Ölüm bile ayiramaz bizi..

Bu basliga her girdigimde birine asik olmus olarak giriyorum..

En son mesajdan 7-8 ay gecmisdir herhalde..

Evet yine asik oldum

Yorum

• Ben gülüşüne öldüm,O ölüşüme güldü.Farklıydık işte...
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alınacağını biliyordum liseli kısmı değil şarkı kısmı sana

Valla diyorum diyorum herkes saçmalama diyor evlilik çok zor bu iş bugün cumanın hutbeside evlilikti hoca zor dedi yani kolay iş değil .

Her 5 evlilikten 2 si boşanma ile sonuçlanıyormuş ne diyorsunuz bu işe ?

Ya bu 2 evlilikten birisi sizinkisi olur ise ?
        Evlilige bende sicak bakmiyorum, belkide sirf bu yüzden hicbir iliskim 2 ayi gecmedi, belli bir düzene girdigi an, mono bir hal aldiktan sonra bitiriyorum. Evlenenlere bakiyorum, keske biraz daha hec evlenseydik diyorlar, gec evlenenlerde hic evlenmeseydik diyorlarlar.. Ne biliyim aga, zor is

İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        70 Milyar tutuyormus masraflari Ben cimri herifim Evlenmem Arkadas O kadar para nere gider

Saka bir tarafa Evleneip Aile Kurmak Insallah Herkeze Nasip Olur
        En Kisa zamanda Bizde evleniriz
        Eindhovene ondan gelmiyon demi monaco doom

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben gülüşüne öldüm,O ölüşüme güldü.Farklıydık işte...
        Güldürmedi. Demedin mi?
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Gelmiyom Ulan
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Seviyoruz Ulannnnn !

Yorum

• Yapmaaaa ...
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ahanda budur.

*

Birikti her acı içimde, kendime yer kalmadı.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• 14 şubatta geliyor sevgili aşıklar ne düşünüyorsunuz bu konuda
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşıklar cevaplasın

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aşıklar cevaplasın
                      Tamam be arkadaş yalnızlara da soralım ne yapacaksınız la üzülmeyin bak Eve felan kapanmayın diyecem ama sokaklarda bir sürü elinde gül olan robotlar göreceksiniz tiksinç görüntüler gerçekten
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İşte olurum büyük ihtimallen ben. Çok pis sövesim geldi bak.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          14 şubatta geliyor sevgili aşıklar ne düşünüyorsunuz bu konuda
                          14 Şubat ne oluyor ki Sultan ?
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bence 14 Subat fazla abartiliyor ki Ben Olsam hediye Almam Sevgilime Ki gecen Sene 14 Subatta Sevgilim vardi da Almadim

Egerki Seviyorsam Sürekli Ayda bir hediye alirimm Ne var ki bundan Bu konularda biraz cömert insanimdir

Not : Sevgilim Yok Olmasinda

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence 14 Subat fazla abartiliyor ki Ben Olsam hediye Almam Sevgilime Ki gecen Sene 14 Subatta Sevgilim vardi da Almadim

Egerki Seviyorsam Sürekli Ayda bir hediye alirimm Ne var ki bundan Bu konularda biraz cömert insanimdir

Not : Sevgilim Yok Olmasinda
                              Belkide gecen 14 subatta hediye almadigin icin sindi hediye alabilecegin bir sevgilin yok?
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Belkide gecen 14 subatta hediye almadigin icin sindi hediye alabilecegin bir sevgilin yok?
                                Hayir Farkli Sebeblerimiz Vardi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X