Baba şimdi resmiyeti yok öyle bir durumun , ayrıca bağlılık olmaz iki taraftada ama benim sorum çok daha genel neden beraber yaşıyoruz abi yani zorunlumuyuz birbirimize evlendik ne oldu ne oluyor evlenirken insan ne hayal kurar mesela "Her genç kız tellei duvaklı gelin olmayı vs....." neden ya ne var arkadaş deli gibi halay çekip ertesi gün diz dize oturuyoruz saf saf bir mantığı var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Ya bir saçmalamayın. Neden evlilikmiş?
İrdeleyecek başka şey kalmadı mı?21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yani "neden beraber yaşıyoruz" ? Birlikte yaşıyacaksın tabi ki fakat resmi olmasa ne olur cezası mı var ?
Senin sorunun evlilik ile değil, öncesi ve sonrası ile..
Şunu açık yüreklilikle soruyorum söyle evlat yapmak olmasa evlenir misin ben evlenmem benim için manası görünmüyor ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bir saçmalamayın. Neden evlilikmiş?
İrdeleyecek başka şey kalmadı mı?Sultan irdeleme konusunda Aykut'u aratmamaya başladı
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa aga şimdi ortalama olarak bundan sonra olacağı söylüyorum bundan sonra insanlar 30 gibi evlenecekler iş güç vesaire , genel ömrümüz taş çatlasın 60-70 ya şunu soruyorum ömrünün yarısı bir düzende düşünsene bir düzenin var ailenle cartınla curtunla tepeden tırnağa sen o düzeni boz yeni bir düzen kur.
Şunu açık yüreklilikle soruyorum söyle evlat yapmak olmasa evlenir misin ben evlenmem benim için manası görünmüyor ?21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHanımefendiye de açıkyüreklilikle söylüyor musunuz bunları
Çok zor ya annemin yemeklerini tutmaz la ben istemiyorumTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon mesajının son cümlesinden sonra sana yorum yapmıyorum daha...Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimlere evlilik saçma geliyor kimlere mantıklı ve nedenleri ?...
Rahat rahat yaşamak varken di mi yani?..
ve şu da var ki mutlu olamama korkusu da mevcut
ya herşey umduğun gibi olmazsa..
Unutmayın ki insanların herzaman bir ikinci yüzleri mevcut..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşık olduğunla , ömür sürmek gibisi var mı ?
Çok romantiğim bugün bana yaklaşmayın gençler .
Hepinize koca koca <3 <3
Hatta :* lerAşık olduğunla , ömür sürmek gibisi yok...
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet sağolsun hepimiz romantikleştik yaBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
Yorum