Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baba şimdi resmiyeti yok öyle bir durumun , ayrıca bağlılık olmaz iki taraftada ama benim sorum çok daha genel neden beraber yaşıyoruz abi yani zorunlumuyuz birbirimize evlendik ne oldu ne oluyor evlenirken insan ne hayal kurar mesela "Her genç kız tellei duvaklı gelin olmayı vs....." neden ya ne var arkadaş deli gibi halay çekip ertesi gün diz dize oturuyoruz saf saf bir mantığı var mı ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nasıl yani "neden beraber yaşıyoruz" ? Birlikte yaşıyacaksın tabi ki fakat resmi olmasa ne olur cezası mı var ?

Senin sorunun evlilik ile değil, öncesi ve sonrası ile..
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• En kötüsü deliler gibi sevıp dunyadan kopman ama bu duydugun aşkın platonik olması yıllar once bende olan bişeydı
        61

Yorum

• Ya bir saçmalamayın. Neden evlilikmiş?

İrdeleyecek başka şey kalmadı mı?
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl yani "neden beraber yaşıyoruz" ? Birlikte yaşıyacaksın tabi ki fakat resmi olmasa ne olur cezası mı var ?

Senin sorunun evlilik ile değil, öncesi ve sonrası ile..
            Ya aga şimdi ortalama olarak bundan sonra olacağı söylüyorum bundan sonra insanlar 30 gibi evlenecekler iş güç vesaire , genel ömrümüz taş çatlasın 60-70 ya şunu soruyorum ömrünün yarısı bir düzende düşünsene bir düzenin var ailenle cartınla curtunla tepeden tırnağa sen o düzeni boz yeni bir düzen kur.

Şunu açık yüreklilikle soruyorum söyle evlat yapmak olmasa evlenir misin ben evlenmem benim için manası görünmüyor ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya bir saçmalamayın. Neden evlilikmiş?

İrdeleyecek başka şey kalmadı mı?
              Sorma Doktor Sultan irdeleme konusunda Aykut'u aratmamaya başladı
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya aga şimdi ortalama olarak bundan sonra olacağı söylüyorum bundan sonra insanlar 30 gibi evlenecekler iş güç vesaire , genel ömrümüz taş çatlasın 60-70 ya şunu soruyorum ömrünün yarısı bir düzende düşünsene bir düzenin var ailenle cartınla curtunla tepeden tırnağa sen o düzeni boz yeni bir düzen kur.

Şunu açık yüreklilikle soruyorum söyle evlat yapmak olmasa evlenir misin ben evlenmem benim için manası görünmüyor ?
                Hanımefendiye de açıkyüreklilikle söylüyor musunuz bunları
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hanımefendiye de açıkyüreklilikle söylüyor musunuz bunları
                  Söylüyorum baba valla yok yani düşüncem bu yani samimiyletle bu evlat olayı olmasa kimse evlenmez mesela insanlar farklı şekilde dünyaya gelse ne bileyim porlanarak felan kesin evlenmezdik.

Çok zor ya annemin yemeklerini tutmaz la ben istemiyorum

Yorum

• Son mesajının son cümlesinden sonra sana yorum yapmıyorum daha...
                    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                    #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son mesajının son cümlesinden sonra sana yorum yapmıyorum daha...
                      Acıdın dimi la bana ? Oğlum bana düğün yapmanın mantığını anlatsana sanki şampiyonluk kutluyoruz 12 saat halay çek ertesi gün "Bir bardak su getirsene" "Kalk kendin al lan" Bunun içinmiydi la

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimlere evlilik saçma geliyor kimlere mantıklı ve nedenleri ?
                        Ben evlenmiyorum Baba...
                        Rahat rahat yaşamak varken di mi yani?..
                        ve şu da var ki mutlu olamama korkusu da mevcut
                        ya herşey umduğun gibi olmazsa..
                        Unutmayın ki insanların herzaman bir ikinci yüzleri mevcut..
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Aşık olduğunla , ömür sürmek gibisi var mı ?

Çok romantiğim bugün bana yaklaşmayın gençler .

Hepinize koca koca <3 <3

Hatta :* ler
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aşık olduğunla , ömür sürmek gibisi var mı ?

Çok romantiğim bugün bana yaklaşmayın gençler .

Hepinize koca koca <3 <3

Hatta :* ler
                            Yok ula yok Aşık olduğunla , ömür sürmek gibisi yok...
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Oooo herkes romeo bu gece ahmet çok romantiksin

Yorum

• Ahmet sağolsun hepimiz romantikleştik ya
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X