Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen beni ne zaman ekleyeceksin Acele et la yoksa kızı seçerim ççç
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk , Pazartesi öğrenemedim ama şimdi oh be diyorum 11.11.11'de beklediğim olmamış, sevinsem mi üzülsem mi
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 17.11.2011, 22:59.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• olm şu işi temiz şekilde halledelim sonra seni zevkle ekleyecem arkadaş listeme tasalanma sen sıradan biri olsa bu kadar fantazi yapmaya gerek kalmazdı biliyon durumu yani, çakmaması lazım durumu o yüzden sen yokmuşun gibi davranıyorum

hacı o değilde senle beşikdüzünde buluştuğumuzu düşün, buda orada bizi sobelese... ne güzel olur dimi ççç
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canberk , Pazartesi öğrenemedim ama şimdi oh be diyorum 11.11.11'de beklediğim olmamış, sevinsem mi üzülsem mi
          Sevin sevin

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olm şu işi temiz şekilde halledelim sonra seni zevkle ekleyecem arkadaş listeme tasalanma sen sıradan biri olsa bu kadar fantazi yapmaya gerek kalmazdı biliyon durumu yani, çakmaması lazım durumu o yüzden sen yokmuşun gibi davranıyorum

hacı o değilde senle beşikdüzünde buluştuğumuzu düşün, buda orada bizi sobelese... ne güzel olur dimi ççç
          O beni bi sobelese varya ççç Olum bu kız o kız değil sobeleyemez
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Uzun zamandır uğramıyordum maçtan sonra buralardayım bir kaç birşeyler yazma vakti geldi sanırım...
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Töbe Ettim 25 Yasima Kadar Sevmeyecegim Kimseyi
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ...
                Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman,
                meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer.
                Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman,
                beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer.
                ...

Yorum

• Mahmut, aynen katılıyorum uzunca bir süre kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum, kimsenin hayatına girmek de istemiyorum.

Ve illa biri olmalı diye düşünmüyorum da ben zaten arkadaşlarımla dışarı çıkıp gezebiliyorum, bu benim hayatım ve bu aralar böyle yaşamak istiyorum.

Arkadaşlarımla birlikte maç izlemek, dışarı çıkmak, konserlere gitmek vs.vs. ama bunları arkadaşlarımla yapmak istiyorum.

Evimde doyasıya vakit geçirmek ( ki son zamanlarda yaptığım gibi ) yerli/yabancı dizileri takip etmek...

Şuan hayatım iş ev pes dostlarla dışarı çıkmak...

Sanırım uzun bir süre böyle olacak...
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mahmut, aynen katılıyorum uzunca bir süre kimsenin hayatıma girmesini istemiyorum, kimsenin hayatına girmek de istemiyorum.

Ve illa biri olmalı diye düşünmüyorum da ben zaten arkadaşlarımla dışarı çıkıp gezebiliyorum, bu benim hayatım ve bu aralar böyle yaşamak istiyorum.

Arkadaşlarımla birlikte maç izlemek, dışarı çıkmak, konserlere gitmek vs.vs. ama bunları arkadaşlarımla yapmak istiyorum.

Evimde doyasıya vakit geçirmek ( ki son zamanlarda yaptığım gibi ) yerli/yabancı dizileri takip etmek...

Şuan hayatım iş ev pes dostlarla dışarı çıkmak...

Sanırım uzun bir süre böyle olacak...
                    Serdar Ayni Seyleri Dusunuyoruz
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serdar Ayni Seyleri Dusunuyoruz
                      Facede paylasmisin olm

Forumdaki bayanlara bi sorum var
                      Gecmisi capkin olan biri size busefer ciddiyim derse ve bunu bir sekilde gösterirse inanirmisiniz?
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzun zamandır uğramıyordum maçtan sonra buralardayım bir kaç birşeyler yazma vakti geldi sanırım...
                        Aşk bir sudur iç iç kudur..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• mahmut ve serdar kardeşim.

ikinizin yaşıda biraz genç.şu yaşa kadar şu vakit kadar aşık olmayacağım derken bir şeyin farkında olmalısınızinsan hayatı kadere endekslidir.aşk meşk gönül işlerine hazırlık yapma gibi bir şansınız yok.karşına çıktımı reddedemezsinyok öyle yağma
                          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 03.12.2011, 11:03.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir insana sonradan aşık olunabilir mi ? 2 Yıldır nerdeyse her günümü beraber geçirdiğim insana aşık oluyorum sanırım . O da uzun bir ilişkiden çıktı ama duygularını gizlemiyo .

Şu an yapılacak en mantıklı şey nedir ? Var mı başından geçen veya yorumu olacak biri . Bu aşk mıdır ? Sevgi yoğunluğu mu ? Uzun zaman sonra biriyle konuşurken heyecanlanıyorum . Bilmiyorum .
                            Oldu bu iş galiba ha ? Sevmek güzel şey uzun süre sonra , özlemişim bu duyguyu .

Darısı diğer sevdalık çekenlerin başına
                            En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 18.12.2011, 13:26.
                            Twitter Adresim

Yorum

• dikkat ele ahmet sevduğunun bobası görmesun

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oldu bu iş galiba ha ? Sevmek güzel şey uzun süre sonra , özlemişim bu duyguyu .

Darısı diğer sevdalık çekenlerin başına
                                Ve sonundaaa.Canım kardeşim çok tatlısınız,mutluluklar
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X