Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz karışık bir durum......

Birinci kıza x ikincisine y deyip açıklamaya çalışırsak....

1- Eğer x le aranızda zannettiğiniz kadar yakınlık oluşmamaış. Belki hoşlanma belkide alışkanlık ama bence aşk değil bunun adı.. Çünkü iki taraftada o yoğun duygular görünmüyor... Sen onu unutmuşsun başkasıyla ilişkiye başlamışsın filan.....

2- Y son zamanlarda sıkça karşılabilen bir türdür... Muhtemelen aynı anda bir kaç kişi ile çıkmaktadır. Ve sizde önceki kız arkadaşınızdan bahsetmişsinizdir bu ve başka nedenlerle seçimini belkide yanlış olarak sizi aniden terketmekle bulmuştur.... İstatistikler gösteriyorki bu tipteki düşünceler ömür boyu ikilem yaşamaya mahkumdur . Y den ayrıldığınıza üzülmeyin aksine sevinin.....

3- X le yeniden başlama meselesine gelince. Aynı durum benimde başıma gelmişti. Biraz can sıkıcı ve klasik olucak ama kırılan camlar tekrar bardak olmuor maalesef.... Ömür boyu iki tarafında acaba neden gitti şimdi neden geldi deyip biribirinizi bilerek ya da bilmeyerek hırpalamakla geçicek zamanınız...

Şimdiki uyumlu görünmenizin ardında aslında ayrı olmanız ve artık birbirinizi kıracak bir konu kalmamasıdır aslında....

Ama bazı büyük sevdalarda dinlemiştim. Seneler sonu evlenip ayrılmalarda olsa yeniden buluşulup mutlu olunabilen.... dilerim seninkiside bundandır...
    Yanlış anlaşılma olmuş Faik biz hiç sevgili olmadık zaten
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Peki ilk bayan arkadaş 7 yıllık süre zarfında ne yapmış ne etmiş?
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış anlaşılma olmuş Faik biz hiç sevgili olmadık zaten
        Anladım galiba.....

Gezdiniz vakit geçirdiniz ama duygusal anlamda bir şey olmadı en azından karşılıklı bir şey olmadı.....

Bu durumda Viktor Hugonun güzel bir lafı var.....

"Kadınlar kötü erkeklere aşık olurlar, iyi erkeklerle dertleşirler. "

Seninkide o dönemde böyle bir şey oldu heralde.....

İkinci vatandaşta bir şeyden dolayı senden soğumuştur nednesiz neden gitsinki çok mantıksız... Gerçi bazı bayanların davranışlarında mantık aranmıyor ya neyse

Şimdi belki zaman ikinizide olgunlaştırmıştır ama birde şöyle bir durum var... Birlikte vakit geçirmek çok ayrı bir şey birlikte yaşamak ayrı şey....

Yani birisi çok iyi ibr arkadaşın olabilir..Gezersin eğlenirsin dertleşirsin ama seveceğin bir insanın özellikleri onda varmı ya da onunkiler sende varmı işte asıl sorun bu.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ciğerim yanıyor,İçim kanıyor,Sevmiştim Babam,ZOR GELİYOR!!!...
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki ilk bayan arkadaş 7 yıllık süre zarfında ne yapmış ne etmiş?
            Metin aman diyeyim bunu ben düşünmeye cesaret edemiyorum bile
            İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anladım galiba.....

Gezdiniz vakit geçirdiniz ama duygusal anlamda bir şey olmadı en azından karşılıklı bir şey olmadı.....

Bu durumda Viktor Hugonun güzel bir lafı var.....

"Kadınlar kötü erkeklere aşık olurlar, iyi erkeklerle dertleşirler. "

Seninkide o dönemde böyle bir şey oldu heralde.....

İkinci vatandaşta bir şeyden dolayı senden soğumuştur nednesiz neden gitsinki çok mantıksız... Gerçi bazı bayanların davranışlarında mantık aranmıyor ya neyse

Şimdi belki zaman ikinizide olgunlaştırmıştır ama birde şöyle bir durum var... Birlikte vakit geçirmek çok ayrı bir şey birlikte yaşamak ayrı şey....

Yani birisi çok iyi ibr arkadaşın olabilir..Gezersin eğlenirsin dertleşirsin ama seveceğin bir insanın özellikleri onda varmı ya da onunkiler sende varmı işte asıl sorun bu.....
            Bu sefer gayet iyi çözdün işte Olacak bişey değil benimki zaten.İki hafta sonra bir İstanbul ziyareti yapıp buluşacağız zaten bakalım artık

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ciğerim yanıyor,İçim kanıyor,Sevmiştim Babam,ZOR GELİYOR!!!...
              Umut Bulut Toulouse'de.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut Bulut Toulouse'de.
                çççççç Sen ne biçim bir adamsın ya
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Taktikten nemalanan var mı?
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Mustafa abi sen konuşma feysden ekle benim taktiği yap bak valla diyorum olur.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Bu sefer gayet iyi çözdün işte Olacak bişey değil benimki zaten.İki hafta sonra bir İstanbul ziyareti yapıp buluşacağız zaten bakalım artık
                      En iyisi ne biliyormusun...

Buluştuğunuzda içindeki her şeyi açıkça konuş.... İçindeki her şeyi açıkca sor ona....

Ben ayrıldığım kız arkadaşımla bir kaç sene sonra yine bir ortamda karşılaştığımda bunu O ' na sormuştum..... Aldığım cevabın beni tatmin ettiğini söyleyemem..... Ama bunca seneden sonra hala dürüst olmadığını anlamama yetmişti ve içimde zaten çok az olan pişmanlık duygusu tamamen kaybolmuştu....

iyide olur.. her zaman açık konuşmayı sevmişimdir o anda seni yaralasa bile ileride çok mutlu olursun.. en azından çok mutsuz olmazsın öyle diyelim.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut Bulut Toulouse'de.
                        El insaf yahu...

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çççççç Sen ne biçim bir adamsın ya
                          İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          El insaf yahu...
                          Yahu niye şaşırıp kızıyorsunuz şimdi adamın sayılı mutlu olma sebeplerinden bir tanesi damara bağlayınca söyleyeyimde mutlu olsun dedim
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa abi sen konuşma feysden ekle benim taktiği yap bak valla diyorum olur.
                            Hacı ben buralarda yeniyim senin feys taktiğini bilmiyorum

Yorum

• Çirkinlerin taktiğe ihtiyacı vardır Mustafa da epey çirkin Onur sen konuş şunla
                              Twitter Adresim

Yorum

Hacı ben buralarda yeniyim senin feys taktiğini bilmiyorum
                                baba bırak taktiği, nargile-mangal-rakı üçlüsünün arasına koyalım, derdi neyse bülbül gibi şakır
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X