Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kısa ama en güzel çözüm,Allah'tan hayırlısını dile ve zamanı akışına bırak bence...
    Akışına mı bıraksın

Bıraka bıraka hoş oldu bunun yaşındakilerin torunu var yahu
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akışına mı bıraksın

Bıraka bıraka hoş oldu bunun yaşındakilerin torunu var yahu
      Ahmet git öl
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Nereye el atsam kurutuyorum En canlı başlık bile söndü altlarda kaldı ben çıktım takılın siz
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Valla milletin aşkı hevesi içine kaçtı bi anda yaa
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Tövbe Birdaha
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Gelmeyecek sevgiliyi Beklemek İnan Ölüm Gibi,
              Dünya Untursa Dönmeyi,
              Rüzgar Unutursa Esmeyi,
              Ben Unutmam Seni Sevmeyi.

Sabahları Uyandığımda Hayalin Yanıbaşımda,
              Geceleri Yalnızlığımda,
              Elimde Bir Çiftli Sigara,
              Tek Dumanla Gelirim Sana.

Yorum

• Sigara öldürür aşk süründürür.
                Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• iste ask

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iste ask

Aynen
                    Demekki Bahsettigin Fotograf bu Mükemmel bence
                    Banada böyle birisi lazim
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Böyle birini bulmak sorun, hatalar yapmasam vardı belki de. Allah hepımızın gonlune gore versın renktaşlar
                      Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Aşk karşılıklı olmak zorunda değil sadece; "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşk budur işte.

Yorum

• Paylaştım Feys'te kardeşim... Harika yaa.
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Paylaştım Feys'te kardeşim... Harika yaa.
                            Gördüm .

Yorum

• Ben hala hediye alamadım la. 10 gün kaldı.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kahramanımız 7 yıl önce deliler gibi aşık olduğu kız tarafından reddedilir.Oysa kızla sürekli beraber gezmektedir,her anı birliktedir,dışardan bakan herkes onları sevgili sanmaktadır.Daha sonra filmin erkek başrol oyuncusu başka şehirde çalışmaya gider.Gelir gene güzel vakit geçirmeye başlarlar ama o arada bayan karakter başka figüranlarla da iyi anlaşmaya başlamıştır.Sonra askerlik girer araya uzun bir süre göreşmezler.Tabi figüranlar hemen fırsatı değerlendirmeye çalışır.Kız onlara yüz vermemektedir.Aslında çok havalı olmadığı halde kız gayet seçici davranmaktadır.Asker dönüşü artık baya mesafe açılmıştır.Kız başka şehire gitmiştir.Erkek bunun üzerine yurt dışına çok uzaklara çalışmaya gider onu unutmak için.Orda 6 ay kalıp başka birine aşık olup tekrar ülkesine döner.Aslında bu ilk başta aşk olmadığı halde sonradan aşka dönüşür.Çok uzun bir süre birlikte güzel vakit geçiren çift kızın büyük bir darbe vurmasıyla sonlanır.Herşey biranda gerçekleşmiştir.Kimse ne olduğunu anlamamıştır.Ayrılmalarından uzun bir süre geçmesine rağmen etraflarındakiler olayın hala çok saçma oldugunu düşünmektedirler hala.Kahramanımız yeni yeni toparlanmaya başlamışken 7 yıl önceki bayanla tekrar görüşmeyi sıklaştırmıştır.İçindeki kıpırdanma gene başlamıştır.Belki de şuan tam zamanı olduğunu düşünmektedir ama aradaki mesafe ve daha önceden reddediliş çok korkutmaktadır.

Aşk ve aşık olmak müdavimlerinin görüş,öneri ve fikirleri beklenmektedir
                                Biraz karışık bir durum......

Birinci kıza x ikincisine y deyip açıklamaya çalışırsak....

1- Eğer x le aranızda zannettiğiniz kadar yakınlık oluşmamaış. Belki hoşlanma belkide alışkanlık ama bence aşk değil bunun adı.. Çünkü iki taraftada o yoğun duygular görünmüyor... Sen onu unutmuşsun başkasıyla ilişkiye başlamışsın filan.....

2- Y son zamanlarda sıkça karşılabilen bir türdür... Muhtemelen aynı anda bir kaç kişi ile çıkmaktadır. Ve sizde önceki kız arkadaşınızdan bahsetmişsinizdir bu ve başka nedenlerle seçimini belkide yanlış olarak sizi aniden terketmekle bulmuştur.... İstatistikler gösteriyorki bu tipteki düşünceler ömür boyu ikilem yaşamaya mahkumdur . Y den ayrıldığınıza üzülmeyin aksine sevinin.....

3- X le yeniden başlama meselesine gelince. Aynı durum benimde başıma gelmişti. Biraz can sıkıcı ve klasik olucak ama kırılan camlar tekrar bardak olmuor maalesef.... Ömür boyu iki tarafında acaba neden gitti şimdi neden geldi deyip biribirinizi bilerek ya da bilmeyerek hırpalamakla geçicek zamanınız...

Şimdiki uyumlu görünmenizin ardında aslında ayrı olmanız ve artık birbirinizi kıracak bir konu kalmamasıdır aslında....

Ama bazı büyük sevdalarda dinlemiştim. Seneler sonu evlenip ayrılmalarda olsa yeniden buluşulup mutlu olunabilen.... dilerim seninkiside bundandır...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X