Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeşilçamda bile böyle mallar yok

Canberk atıyım la moralim bozuk gece gece gülelim

Yorum

• bekir cidden komikmiş.keşke o notu uzatmasaydın ona

Yorum

• Notu da yanımda getirebilirdim de Keşke karşıma oturmasaydı

Aşırı özgüvenli biri olarak,özgüvenimi yitirdim kız sağolsun.

Yorum

• Bekir bence çok kötü duruma düşmedin.Aksine kız o notu bilerek düşürdüyse,senden bir atak beklemiştir.
          Sen de yapmadın,o da bu durumda hayal kırıklığına uğramıştır.
          Sonuç olarak sen kazandın.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeşilçamda bile böyle mallar yok

Canberk atıyım la moralim bozuk gece gece gülelim
            Var artık ççç
            Yok olum atma dedik
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Ve ilk defa kız ile tek kelimelik de olsa konuştum ama bu işlerde çok mal olduğumu anladım

Sınav bitti eve gidiyoruz,kız önümde yürüyor,metrobüs durağına gelmeden kızın önenüne geçtim,gittim bir yerde durdum;
              Koskoca durakta Kız da gelip tam yanımda durdu,yan yana metrobüsü bekledik..

Sonra metrobüs geldi ilk ben içeri girdim,girişteki oturaklara oturmak yerine arka tarafa yöneldim 2-2 karşılıklı koltuklara oturdum,Kız ilk girişteki oturaklara oturuyordu,oturmadı Koskoca metrobüste onca boş yer varken tam karşıma oturdu,üstelik ters koltuğa oturdu

Sonra 45 dakika karşılıklı yolculuk,kızda kulaklık vardı,hiçbir şey söylüyemedim,arada sırada dizlerimizin çarpması dışında hiçbir şey olmadı

Son durağa geldik önce kız kalktı,Ben tüm metbobüs boşalınca kalktım;

Kız metrobüste notlarını düşürdü,bir tanesini aldı diğerini almadı,yerde kaldı,sonra nedendir anlamadım notu bırakıp,diğer kapıya yöneldi;
              Metobüste tek ikimiz vardık,ben eğilip notu aldım kıza uzattım,
              Teşekkür ederim dedi Ben de kısık sesle önemli değil dedim,sonra bir şey demeden yol aldım

Özet olarak ben bu kadar aptal olabiliceğimi tahmin etmiyordum..
              bunlar olduysa daha ne denirki ,
              Dünya bile istiyor artık konusmanı
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• @Sibel
                İyi de ben uzun zamandır böyle bir an bekliyordum,altında tepside sunulan fırsatı değerlendiremedim

İşin kötüsü okul da bitti,daha 3-4 ay göremiceğim kızı...

@Canberk

İşte bu hakaretten sonra resmi atarım ben

@Burak
                Ben de çok istiyorum ama olmuyo işte,yapamıyorum..

Yorum

• Bekir,kaderin ne zaman karşına ne çıkaracağı belli olmaz.Sıkma canını.

Yorum

• Bekir mavi ekran vermiş. Driver'ı güncellemek lazım olmadı format atcaz artık.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bizim Hürgün'ün muhabbeti buraya aktardın mı sen Canberk?

Yorum

• Kız : Ben senden hoşlanıom ola .

Bekir : Ben de , ama platonik takılacam .

Tebrikler Bekir , doğru hamle
                        Twitter Adresim

Yorum

• Onur doğru söylüyosun kendimi güncellemem lazım bu şekilde devam etmez

Ahmet zaten 45 dakika mal mal seyrettim Bundan büyük platoni mi var

Yorum

@Canberk

İşte bu hakaretten sonra resmi atarım ben

.
                            Kankaa

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekir mavi ekran vermiş. Driver'ı güncellemek lazım olmadı format atcaz artık.
                            Durum bu aynen.

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kız : Ben senden hoşlanıom ola .

Bekir : Ben de , ama platonik takılacam .

Tebrikler Bekir , doğru hamle :)
                            En son Canberk tarafından düzenlendi; 25.06.2011, 01:33.
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İyi gider ...

Yorum

• Kahramanımız 7 yıl önce deliler gibi aşık olduğu kız tarafından reddedilir.Oysa kızla sürekli beraber gezmektedir,her anı birliktedir,dışardan bakan herkes onları sevgili sanmaktadır.Daha sonra filmin erkek başrol oyuncusu başka şehirde çalışmaya gider.Gelir gene güzel vakit geçirmeye başlarlar ama o arada bayan karakter başka figüranlarla da iyi anlaşmaya başlamıştır.Sonra askerlik girer araya uzun bir süre göreşmezler.Tabi figüranlar hemen fırsatı değerlendirmeye çalışır.Kız onlara yüz vermemektedir.Aslında çok havalı olmadığı halde kız gayet seçici davranmaktadır.Asker dönüşü artık baya mesafe açılmıştır.Kız başka şehire gitmiştir.Erkek bunun üzerine yurt dışına çok uzaklara çalışmaya gider onu unutmak için.Orda 6 ay kalıp başka birine aşık olup tekrar ülkesine döner.Aslında bu ilk başta aşk olmadığı halde sonradan aşka dönüşür.Çok uzun bir süre birlikte güzel vakit geçiren çift kızın büyük bir darbe vurmasıyla sonlanır.Herşey biranda gerçekleşmiştir.Kimse ne olduğunu anlamamıştır.Ayrılmalarından uzun bir süre geçmesine rağmen etraflarındakiler olayın hala çok saçma oldugunu düşünmektedirler hala.Kahramanımız yeni yeni toparlanmaya başlamışken 7 yıl önceki bayanla tekrar görüşmeyi sıklaştırmıştır.İçindeki kıpırdanma gene başlamıştır.Belki de şuan tam zamanı olduğunu düşünmektedir ama aradaki mesafe ve daha önceden reddediliş çok korkutmaktadır.

Aşk ve aşık olmak müdavimlerinin görüş,öneri ve fikirleri beklenmektedir
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X