Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dursun ABi Senin gibi Ask adamin kalbi Bosmu yani Ciddi Olamazsin
    Valla yok olum.

Aşk adamı buralardaymış dün gece. ( livera61 )
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sabah sabah sınava gitmeden şu Başlığı okuyım da biraz neşeleniyim dedim;

Ama Ahmet yine ortalığı dağıtmış

Kardeşim kendin platonik seviyosun diye Herkesi niye Platoniye teşvik ediyorsun

Yorum

• İlk olarak AYAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne Ahmet'i tanırım ne Bekir'i ama bir aşkın başlamadan yok olmasına gönlüm razı olmadı valla

Çok platonik yazmış Ahmet, güzel de. Ya bir gün metroya bindiğinde kızın yanı dolu olursa? Ya hep aynı kişiyle dolu olursa?

Yanının dolma riskini almaktansa, çaprazında da oturamama riskini almayı yeğlerim hem belli mi olur, hayır da gelse. Onu evete çevirmek senin elinde
        Başlamadan bitmeyecek ki . Onun yanı dolsa bile Bekir diyecek ki ulan kıza açılmadım kızın suçu yok diyecek ve aşkı devam edecek . Bir gün yanı boşaldığında Bekir yine çarprazında olacak .

Platoniklik o kadar güzel ki ne umut bitiyor ne sevgi azalıyor . Hem teklif ettin kabul etmedi net bir şekilde hayır dedikten sonra evete çevirmek filmlerde olur olmaz öyle .

Aşkın doğacağı varsa kız da gelir beli eder gerekirse o teklif eder . Benim için farketmez böyle bir aşk varken teklifini kabul etmem ama , Bekir kabul edebilir ona kalmış

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sabah sabah sınava gitmeden şu Başlığı okuyım da biraz neşeleniyim dedim;

Ama Ahmet yine ortalığı dağıtmış

Kardeşim kendin platonik seviyosun diye Herkesi niye Platoniye teşvik ediyorsun
        Olm çok ii lan

Bak kıza platonikliğim 5 yıldır var ve tek bir şey yapmadım , şu an bizim sınıfta . Ve hiç bir şeyi ben ayarlamadım . Tesadüf valla her gün ayrı şok oluyorum yahu

Kızın kafası kocaman , kilolu yüzü falan da güzel değil ama benim için ulaşılmaz acayip bir şeyy yaa oyyy

Allah herkese nasip etsin
        Twitter Adresim

Yorum

• Cem abinin buraya uğraması hiç normal değil. Birşeyler olabilir.

Yorum

• Ahmet benimkide cita gibi birseydi.. kafasi arda gibi.. vücüdü kafasi ilee uyusmuyur.

Ama kalp iste.. seye de konur cirkinede

Bende sevdim

Yalniz sen acilip'da ret alirsan.. Kurtulamazsin daha

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet benimkide cita gibi birseydi.. kafasi arda gibi.. vücüdü kafasi ilee uyusmuyur.

Ama kalp iste.. seye de konur cirkinede

Bende sevdim

Yalniz sen acilip'da ret alirsan.. Kurtulamazsin daha
              Benim açılırsam ret almayacağım kesin gibi bir şey kız arkadaşlarına falan benden bahsediyormuş . Ortak arklarımız var .

Ama böyle yapması beni soğutuyor . Ondan dolayı arkaaşlarına rica ettim , ahmet güvenilmez biri deyin beni kötüleyin de benden soğusun dedim .

Hem teklif etmeyeceğim için ret alamam . Durduk yere hayır mı diyecek
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim açılırsam ret almayacağım kesin gibi bir şey kız arkadaşlarına falan benden bahsediyormuş . Ortak arklarımız var .

Ama böyle yapması beni soğutuyor . Ondan dolayı arkaaşlarına rica ettim , ahmet güvenilmez biri deyin beni kötüleyin de benden soğusun dedim .

Hem teklif etmeyeceğim için ret alamam . Durduk yere hayır mı diyecek
                Sen acilmadan, sana gelip

"Bakma lan bana öyle"
                "Ne tip sin"
                "5 senedir bana baka baka bahtimi karartin.."
                "Bidaha bana bakarsan, abimi cagiririm"

Böyle sözler ederse sasirma

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen acilmadan, sana gelip

"Bakma lan bana öyle"
                  "Ne tip sin"
                  "5 senedir bana baka baka bahtimi karartin.."
                  "Bidaha bana bakarsan, abimi cagiririm"

Böyle sözler ederse sasirma
                  5 senedir kızı yılda gördüğüm en fazla 3 tür . Bu sene sınıfıma düştü
                  Twitter Adresim

Yorum

• Yok yok bu uşak harbi deli ççç

Hunili resimlerini bekliyoruz Başkaya ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ahmet geberttin lan beni ççç
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Askmis gidinla baska isiniz yok mu?
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ne demişler,,aşk bir pencere,açarsan havanı alırsın

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne demişler,,aşk bir pencere,açarsan havanı alırsın
                            Kapali tut sende
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kapali tut sende
                              Kapalı zaten.

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne demişler,,aşk bir pencere,açarsan havanı alırsın
                                ççç

Tesekkürler..

Sayende cözdüm neden olmadigini bizim isin..

Kapiyida acik birakirsan benim gibi ceyranda kalip carpilirsin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X