Canberk cocuk sisirmis kollari balon gibi ama ici bos!! Artis takmis bide gözlü.. Facebook delikanlisi yani.. Cocugu bir dürttüm .. Daha geri dürtemedi ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiz 1 mayista gel xam cerceve ne varsa indirelim demek istemis yani.. Kiza yazmisdim.. Ulan karakolluk olacan yanina adam ariyorsun.. Sana iyi eylencer ...
Mahmut Mahallede bir kiz görmüsdüm.. Türk'e benzetmisdim.. Bügün komsu dedi.. O binada Antepli oturuyor diye... 1-2 ay dinleneyim .. Bakacagizn anteplimi fizanli mi?!?
Cio senin isim ne bu arada?! Bu aralar benim tek tesellim Bordo -Mavi..
Ben sana demedimmi iddaaya girelim diye?!? Belki girseydik su an 2 mizde sevgilimizlen forumu geziyor olacakdikEn son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 00:24.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanberk cocuk sisirmis kollari balon gibi ama ici bos!! Artis takmis bide gözlü.. Facebook delikanlisi yani.. Cocugu bir dürttüm .. Daha geri dürtemedi ççç
Şişirme demek vay artis yaaBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntepli Haberlerini EN kisa zamanda Bekkliyoruz
Aslinda ben böyle kari kiz pesinde kosan bir tip degilim..
Yalniz sokta gördügüm her 5. Bayandan hoslaniyorumo da öyle birsey herhalde..
Birine hafif gülümsedim oda bana kolu montag etti gitti..
Ben capkin degilim.. Ama tahtam noksan galiba
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cio senin isim ne bu arada?! Bu aralar benim tek tesellim Bordo -Mavi..
Ben sana demedimmi iddaaya girelim diye?!? Belki girseydik su an 2 mizde sevgilimizlen forumu geziyor olacakdik
İsim Cihat abi .
Burak Yılmaz ile çıkıyorum abi ben zaten .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dürtüyorsun elin uşağını yaa ççç
Şişirme demek vay artis yaa
Böyle önemli bir isin arifesinde ettine bakarmisin?!?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ya.. Onda ciddi degilim.. Saka yaptim.. Ben 2011 i böyle bitiririm artik..
Aslinda ben böyle kari kiz pesinde kosan bir tip degilim..
Yalniz sokta gördügüm her 5. Bayandan hoslaniyorumo da öyle birsey herhalde..
Birine hafif gülümsedim oda bana kolu montag etti gitti..
Ben capkin degilim.. Ama tahtam noksan galibaGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaş tuhaflık Ben de mi Siz de mi
Açın Face'inizi,sıra ile tüm kız arkadaşlarınıza bakın,mantıklı yorumda bulunan kız oranı %1 bile değildir..
Kızların neredeyse hepsi arkadaşı seviyesinde bi insana kollara bak kollara diye yorum yapabilcek çapta düşük zekaya sahiptir..
Bence yanlış bir durum yok,normal bir kız...
- Alıntı
Yorum
-
mehmet sen dua etki, kiz senin ismini google'da aramasin, hemen ücüncü link bu baslik ve hemen sen onun yüzünden cektiklerini görecek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş tuhaflık Ben de mi Siz de mi
Açın Face'inizi,sıra ile tüm kız arkadaşlarınıza bakın,mantıklı yorumda bulunan kız oranı %1 bile değildir..
Kızların neredeyse hepsi arkadaşı seviyesinde bi insana kollara bak kollara diye yorum yapabilcek çapta düşük zekaya sahiptir..
Bence yanlış bir durum yok,normal bir kız...
Oysa bir kac resminde o...luk olsada iyi efendi kiza benziyordu..
O kol varya o kol bütün isin icine etti.. Birde zamanim yoktu demesi.., sanki hergün biri teklif ediyorda önemsemiyor artik.... Aceba ediyor mu ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet sen dua etki, kiz senin ismini google'da aramasin, hemen ücüncü link bu baslik ve hemen sen onun yüzünden cektiklerini görecek
InsAllah ismimi felan aramaz diye googlede...
Artik görse ne olur diyecemde bu is kötü oldu ya?!?
Es adaylarim ailecek beni googleden ararsa kaybettik...
Ya tanidikler görürse??
Bu isten nasil kurtulurum !?
Edit: bu arada 1. Ve 3. Mehmet benim.. Ekonomiylen felan alakam yok..En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 00:52.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun farkina bende vardim..
InsAllah ismimi felan aramaz diye googlede...
Artik görse ne olur diyecemde bu is kötü oldu ya?!?
Es adaylarim ailecek beni googleden ararsa kaybettik...
Ya tanidikler görürse??
Bu isten nasil kurtulurum !?
- Alıntı
Yorum
-
Bilgili arkadaşlara bir sorum olacak :''Bir kıza ''seviyorum seni'' derseniz ve kız size sarhoşmusun sen derse cevabınız ne olur''..Mehmet'inki de normal değilmiş ben de diyorum tüm anormaller beni mi buluyor
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
Yorum