Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir İnsanın Güveni Nasıl Kazanılır ?
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir İnsanın Güveni Nasıl Kazanılır ?
      Karşıdaki kız ise kazanılamaz
      Twitter Adresim

Yorum

bi insana nası güvenilir?
        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Bilmiyorum Ama Bazı Hatalarım Yada Ona Göre Hatalarım Yüzünden Güvenmiyor Bana Ne Yapmam Lazım AnlamıyoruM Artık..
          Canım Yanıyor Her Gün

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• Güven konusu çok zor bir konu.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Farkındayım..
              Zaman Zaman Zaman.. Ama Sıkıldım Beklemekden..
              Çok Seviyorum Oda Seviyor..
              Önceden Ne Dersem Oydu.. Artık İsteklerimi Yapmayı Bırakın.. İstediğini Yapıyor.
              Ama Seviyor. Bunda Şüphem Yok..
              Güvenmediği İçin Böle Olduğunu Biliyorum. Kendiside Dedi..

Ancak Nasıl Üstesinden Gelcem Bilmiyorum.. Daha Önce Hiç Birinin Güvenini Kazanmak İçin Uğraşmadım

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

Farkındayım..
                Zaman Zaman Zaman.. Ama Sıkıldım Beklemekden..
                Çok Seviyorum Oda Seviyor..
                Önceden Ne Dersem Oydu.. Artık İsteklerimi Yapmayı Bırakın.. İstediğini Yapıyor.
                Ama Seviyor. Bunda Şüphem Yok..
                Güvenmediği İçin Böle Olduğunu Biliyorum. Kendiside Dedi..

Ancak Nasıl Üstesinden Gelcem Bilmiyorum.. Daha Önce Hiç Birinin Güvenini Kazanmak İçin Uğraşmadım
                Güvenini nasıl kaybettiysen o yoldan çözüm yolları ara . Anladığım kadarıyla kız sana güveniyordu ve her dediğin oluyordu ama şimdi güvenini kaybetmişsin ve bu da aranıza girmiş . Ne olduysa o soruna göre hareket etmeye çalış .
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güvenini nasıl kaybettiysen o yoldan çözüm yolları ara . Anladığım kadarıyla kız sana güveniyordu ve her dediğin oluyordu ama şimdi güvenini kaybetmişsin ve bu da aranıza girmiş . Ne olduysa o soruna göre hareket etmeye çalış .
                  Ne Oldu Biliyormusun. ?
                  Türkiye Kupasını Aldığımız Gün Taksime Gitmişdim Kutlamaya..
                  Bu Sorun Yarattı Tartıştık Sinirlendim Bitti Dedim Bugunde Adamın Canını Sıkıyorsun..
                  Sonra Başka Kızla Sinemaya Gittim Ama Sade Film İzledik.. Sonra Pişman Oldum O Olay Onun İçin Aldatma Olarak Kaldı Öyle. Sonra Barışdık Ama Unutmadı .
                  İşin Özü Bu.. Aynı Yoldan Nasıl Güven Kazanılırki

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

Aslında çok zor..çokta basit..yani güven kazanmak için öyle uçuk bir şey yapmaya gerek yok..anlamıcan basit bir şey bir jest bir söz karsındakinin bakış açısına göre etkili olabilir...Bir örnek vereyim...

Bir bayan vardı ulaşılması zor...Etrafında cok dolasan var ama ulasan sayılı..güvenmiyor kimseye....Bir gün kesişti yolumuz...o kadar muhabbet sohbet telefonlasmalar felan derken baya ilerledik ama sadece muhabbet sohbet...ne desem boş..güvenemiyorum diyor kimseye...ugraşmadım düşünmedim çaba sarf etmedim zamana bıraktım....

Bir gün izmire gittim...ona msj atmıştım yoldayım gidiyorum bir günlük gelicem şu gün diye....Hayırlı yolculuklar görüşürüz dikkat et kendine yavas git fln....

İzmire iner inmez sabah ona yazdım...
                    "Günaydun....İndim sag salim İzmirdeyim..iyiyim..kahvaltı yapıp uyicam...."
                    cevap
                    "teşekkür ederim iyi uykular"
                    msj
                    "Uyandım dışardayım kuzenle kordon felan bir yerleri gezdiriyor bana"
                    cevap
                    "hmm e senin telefon elinde banamı yazıyorsun...oranın kızları güzeldir nasiplerini kapatma..etrafı izle"
                    işte bomba mesajım
                    "Hepsi güzel olsa ne yazarki...benim bedenim burda aklımda kalbimde samsunda...burda günü birlik elli güzele bakmaktansa samsundaki güzelime 1 dakika bakarım ömür boyu hapis yatarım"
                    cevap
                    "Sen ne zaman geliceksin?"

akabini söylemiyorum artık ondan sonrası bana özel

yani bunu neden anlattım...Güven kazanmak için illaki ona kendini güvenilir bir kişi olarak ıspatlamak zorunda degilsin...işin özü şudurki...

"EGER GERÇEKTEN GÜVENİLİR BİR İNSANSAN..KARŞINDAKİ KİŞİNİN BİR GÜN BİR ŞEKİLDE GÜVENİNİ KAZANIRSIN..."
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Ömer Abi yaş farkı çok önemli o mesajı 18 yaşında birine atsan , kro diye bile nitelendirilebilirsin ...

Herkes özellikle 16-19 bizim yaş aramızda her insana bir mod yükleme havası var .

Ama güven meselesi kazanılacak bir şey değil özellikle bu yaşlarda

Hele kaybetti isen En ufak senin için masum bir duyguyu bile kötüye çekecektir gör bak ..

100 gün çok güvenilir ol , 1 gün anlık bir hatan olsan . Adın Güvenilmez olur yine
                      Twitter Adresim

Yorum

• Girerim araya ...
                        Ahan da girdim.

Mesaj da şudur;

"Sevdaluk eyi şeydur"

Ahan da kanıt!

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında çok zor..çokta basit..yani güven kazanmak için öyle uçuk bir şey yapmaya gerek yok..anlamıcan basit bir şey bir jest bir söz karsındakinin bakış açısına göre etkili olabilir...Bir örnek vereyim...

Bir bayan vardı ulaşılması zor...Etrafında cok dolasan var ama ulasan sayılı..güvenmiyor kimseye....Bir gün kesişti yolumuz...o kadar muhabbet sohbet telefonlasmalar felan derken baya ilerledik ama sadece muhabbet sohbet...ne desem boş..güvenemiyorum diyor kimseye...ugraşmadım düşünmedim çaba sarf etmedim zamana bıraktım....

Bir gün izmire gittim...ona msj atmıştım yoldayım gidiyorum bir günlük gelicem şu gün diye....Hayırlı yolculuklar görüşürüz dikkat et kendine yavas git fln....

İzmire iner inmez sabah ona yazdım...
                          "Günaydun....İndim sag salim İzmirdeyim..iyiyim..kahvaltı yapıp uyicam...."
                          cevap
                          "teşekkür ederim iyi uykular"
                          msj
                          "Uyandım dışardayım kuzenle kordon felan bir yerleri gezdiriyor bana"
                          cevap
                          "hmm e senin telefon elinde banamı yazıyorsun...oranın kızları güzeldir nasiplerini kapatma..etrafı izle"
                          işte bomba mesajım
                          "Hepsi güzel olsa ne yazarki...benim bedenim burda aklımda kalbimde samsunda...burda günü birlik elli güzele bakmaktansa samsundaki güzelime 1 dakika bakarım ömür boyu hapis yatarım"
                          cevap
                          "Sen ne zaman geliceksin?"

akabini söylemiyorum artık ondan sonrası bana özel

yani bunu neden anlattım...Güven kazanmak için illaki ona kendini güvenilir bir kişi olarak ıspatlamak zorunda degilsin...işin özü şudurki...

"EGER GERÇEKTEN GÜVENİLİR BİR İNSANSAN..KARŞINDAKİ KİŞİNİN BİR GÜN BİR ŞEKİLDE GÜVENİNİ KAZANIRSIN..."
                          Güzelmiş Valla Anlıyorum Zaman Herşeyi Çözer Ah Şu Beklemek oLmasa Ama.. Sabırsızım 2 3 Hafta oLdu Hergün Daha Zor Geliyor Bana.. Tam olurken Sinirlenyrm Triplere Giriyorum

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            100 gün çok güvenilir ol , 1 gün anlık bir hatan olsan . Adın Güvenilmez olur yine
                            En Doğru Tespit Bu.. 100 Gün Sana Tapsa 1 Gün Şaşır Dalgınlığına Gelsin Bitiosun O Anda .. Nasıl Canlılar Bunlar Ya..

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

En Doğru Tespit Bu.. 100 Gün Sana Tapsa 1 Gün Şaşır Dalgınlığına Gelsin Bitiosun O Anda .. Nasıl Canlılar Bunlar Ya..
                              Bu konular zaman ister.. Ne kadar çabuk olsun istersen o kadar uzar. Bencede zamana bırak. Yanlış yapma.

Yorum

• Ahmet ve Özge,

Konuşmalarımızı burda görmek istemiyorum ona göre.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X