Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cihat, Cem abi ile görüş bu konuyu.

Yorum

• Böyle kalabalık ortamlarda yüksek sesle konuşan insanlardan nefret ederim.

O kızı orda rahatsız eden hayvanlara söylenecek sözde yok zaten. Milletimizde abazalık hat safada.

Kızı her gün görüyor musun sen ? Ya da kızdan hoşlanıyo musun ?
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle kalabalık ortamlarda yüksek sesle konuşan insanlardan nefret ederim.

O kızı orda rahatsız eden hayvanlara söylenecek sözde yok zaten. Milletimizde abazalık hat safada.

Kızı her gün görüyor musun sen ? Ya da kızdan hoşlanıyo musun ?
        Kızı hemen hergün görüyorum ama hoşlanmak deyilde suçluluk psikolojisi oluştu bende

aslında suçluda deyilim ne bilim işte anlamadımki

Yorum

• valla bişe diyim mi bana birisi yüksek sesle bağırsın ilk durakta inerim ççç çünkü benim sinirlerim erkeği kadını ayırt edemiyo

Bence bu işler sakin ortamlarda daha sağlıklı olur cihat
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Kıza bir özür dilemen şart olmuş

Ne bilim metrobüsden indikten sonra iş merkezine doğru yürürken kıza seslenip "geçen gün sert konuştuğum için özür dilerim bende sinirliydim" tarzı cümle kurulabilir.

Ha aşk olayı mı o da sana kalmış
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Kendini affettirmek için yemeğe davet et.

Yorum

• Ne yemeği lan !

Aç.
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• Hadi len.

Yorum

• Cihazöztürk,benim anlamadığım kız ayılar diye bağırırken yanındakiler hiç üzerlerine alınmadı mı,tepki vermediler mi?

Yorum

• abi ayılar hiç tepki vermedi indiler..

zaten adamlara sapık demek haksızlık olur senin ne işin var o adamların arasında orasıda var

neyse serdar ersoy abinin dediği gibi yapabilirsem ne ala..

yemek fln olmaz o işler zaten kızın adını bilmiyorum la ne yemeği
                      En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 13.10.2010, 16:26.

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi ayılar hiç tepki vermedi indiler..

zaten adamlara sapık demek haksızlık olur senin ne işin var o adamların arasında orasıda var

neyse serdar ersoy abinin dediği gibi yapabilirsem ne ala..

yemek fln olmaz o işler zaten kızın adını bilmiyorum la ne yemeği
                        Anladım.

Bence de yemek olayı anlamsız.Hergün görüyorsan o da seni göz aşinası olarak biliyordur.Metrobüs olayı için özür dileme derken işyerine kadar yürürsünüz(İnşallah işyeri yakın değildir).Ağzın laf yapıyorsa kızın da çıktığı yoksa bu iş olur.
                        En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 13.10.2010, 16:32.

Yorum

• Kaç gündür ne olaylar dönüyor burda bu Emirhan nerde arkadaş.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaç gündür ne olaylar dönüyor burda bu Emirhan nerde arkadaş.
                            Aşka gelip pc'yi kırdıççç

Bir süre garantide takılacak..
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Gökhan market konusunda yardım istersen burdayım.

Yorum

• Dursun bende burdayım siz fikirlerinizi söyleyin Bursa'ya gelince uygulucam. Benim durum acayip ya. Kız kasanın başında sürekli. Sürekli müşteri oluyor. Yada ürünleri poşete koyan biri oluyor. Geçen mesela kasanın başına geldiğimde hemen arkamdan biri daha geldi.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X