Devrim derken devrilmeyin gençler (!)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi ya hepiniz beni mi bekliyordunuz21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem'e gidecek en güzel şarkı, " Aşığım yanmışım " olur Birtan.
Cem abi'ye ne desek az be Dursun abi.
- Alıntı
Yorum
-
Cem ava giderken avlandı21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Devrim derken devrilen lider Cem Akyüz baskılara dayanamayıp isyan etti.."
BMN Magazin Servisi
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle" Aşk yok demedim, aşık olunacak kız yok. " dedim açıklamalarıyla şok etkisi yaratan Cem Totti'nin evlilik için gün saydığı ifade ediliyor.
BMN Magazin Servisi
ççç
- Alıntı
Yorum
-
Metrobüsde sabahları başımdan geçenleri derlesem kitap yazarım herhalde ...
Daha bu sabah bindim Metrobüse acayip kalabalık öyle böyle deyil neyse bindim
Kapının önü acayip kalabalık ama öyle böyle deyil bir tane kız yüzü hafif makyajlı kafasında bere var gözleri mavi güzel bir kız tam benim yaşlarımda işte 19-21 arası bişeydi
ben otomatik kapının uzağındayım tmmı kızı orda sıkıştırdılar bunaldı kız biraz orda
ondan sonra durakda biri inerken kızın çantasını götürüyodu yanlışlıkla kız baya sinirlendi metrobüsün içinde söyleniyor ne gerizekalı insanlar var offf aptal fln, bağırıyor kız resmen.
Neyse bir anda yan tarafa döndü göz göze geldik bana bağırmaya başladı bir anda
Yaaa görmüyomusun yan tarafta boşluklar var ilerlesene iki tane ayının arısında sıkıştım burda görmüyomusun dedi.. ama bağırıyo resmen küfür etse daha iyi
neyse yan tarafa baktım önce iki metrobüsün birleştiği yerler varya karton gibi yan yana. ordada kimse yok küçük bir alan tutunulcak yer fln da yok metrobüs zaten duruyor ilerliyor sağa sola düşüyor herkez, ben oraya gitsem ölücem resmen .
kız bana bağırınca metrobüsün içinde bende sinirlendim tabi
--görmüymusun nere gidiyim oraya öliyiimmi orda dedim (yüksek ses tonuyla)
kız---ben burda iki tane ayının arasında ölmüyorum sen orda ölüceksin öylemi
-- senin gibiler ölmeyi hakediyor zaten dedi ama bağırıyor resmen
acayip sinirlendim varya elim titremeye başladı
--Bende ne ölücem lan bu genç yaşımda sen ölürsün işllah sabah sabah sinir ettin adamı metrobüsün içinde
baya sinirlendim metrobüs full dolu bağırdım neyse kız sustu....bu sefer raydan attım
Allah Allah ya ufluyorum pfluyorum tribe girdim resmen amcanın biri elini sırtıma vuruyor sen uyma ona fln neyse sakinledim
baktım gelmişim iniyodum neyse baktım kız da indi... kız bunalmış baya beresini çıkardı sapsarı düz saçları vardı parlıyodu resmen kafasını salladı şöyle bana bir kötü bakış attı ama varya imkanı olsa öldürecek kıpkırmızı olmuş gözlerinin içi
bir baktım aynı iş merkezine doğru gidiyoruz...
şimdi bu hikayeyi bu başlığa niye yazdım onuda bilmiyorum
metrobüsde sürekli görüyordum zaten kızı du bakalım neler olacak karşılarsam kusura bakma saçlarının o kadar güzel olduğunu bilmiyodum fln dersem affeder belki ama zannetmiyorum
- Alıntı
Yorum
-
uzman arkadaşların görüşlerini bekliyorum
Arkadaş varya bizim milletimizde tam pislik ya kızı sıkıştırdılar orda kız bunaldı bana çattı bende kıza çıkıştım yemin ederim çok kötü oldum yaEn son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 13.10.2010, 13:37.
- Alıntı
Yorum
Yorum