Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devrim derken devrilmeyin gençler (!)

Yorum

• Devrim diye gezinen, aşk yok, palavra vs. diyen çoktan devrilmiş zaten.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Cem abi bu şarkı sana gelsin ;

Cengiz Kurtoğlu - Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün

Yorum

• Cem'e gidecek en güzel şarkı, " Aşığım yanmışım " olur Birtan.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ey gidi ya hepiniz beni mi bekliyordunuz
            Naber la devrik lider?
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cem'e gidecek en güzel şarkı, " Aşığım yanmışım " olur Birtan.

Cem abi'ye ne desek az be Dursun abi.

Yorum

• Ben ona diyeceğimi dedim merak etme.

Buradan yazamıyorum şimdi.

Yorum

• "Devrim derken devrilen lider Cem Akyüz baskılara dayanamayıp isyan etti.."
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• "Devrim derken devrilen lider Cem Akyüz baskılara dayanamayıp isyan etti.."
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Cem ava giderken avlandı
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Devrim derken devrilen lider Cem Akyüz baskılara dayanamayıp isyan etti.."
                        " Aşk yok demedim, aşık olunacak kız yok. " dedim açıklamalarıyla şok etkisi yaratan Cem Totti'nin evlilik için gün saydığı ifade ediliyor.

BMN Magazin Servisi

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          " Aşk yok demedim, aşık olunacak kız yok. " dedim açıklamalarıyla şok etkisi yaratan Cem Totti'nin evlilik için gün saydığı ifade ediliyor.

BMN Magazin Servisi

ççç

Yorum

• Metrobüsde sabahları başımdan geçenleri derlesem kitap yazarım herhalde ...

Daha bu sabah bindim Metrobüse acayip kalabalık öyle böyle deyil neyse bindim
                            Kapının önü acayip kalabalık ama öyle böyle deyil bir tane kız yüzü hafif makyajlı kafasında bere var gözleri mavi güzel bir kız tam benim yaşlarımda işte 19-21 arası bişeydi

ben otomatik kapının uzağındayım tmmı kızı orda sıkıştırdılar bunaldı kız biraz orda
                            ondan sonra durakda biri inerken kızın çantasını götürüyodu yanlışlıkla kız baya sinirlendi metrobüsün içinde söyleniyor ne gerizekalı insanlar var offf aptal fln, bağırıyor kız resmen.

Neyse bir anda yan tarafa döndü göz göze geldik bana bağırmaya başladı bir anda

Yaaa görmüyomusun yan tarafta boşluklar var ilerlesene iki tane ayının arısında sıkıştım burda görmüyomusun dedi.. ama bağırıyo resmen küfür etse daha iyi

neyse yan tarafa baktım önce iki metrobüsün birleştiği yerler varya karton gibi yan yana. ordada kimse yok küçük bir alan tutunulcak yer fln da yok metrobüs zaten duruyor ilerliyor sağa sola düşüyor herkez, ben oraya gitsem ölücem resmen .

kız bana bağırınca metrobüsün içinde bende sinirlendim tabi

--görmüymusun nere gidiyim oraya öliyiimmi orda dedim (yüksek ses tonuyla)

kız---ben burda iki tane ayının arasında ölmüyorum sen orda ölüceksin öylemi

-- senin gibiler ölmeyi hakediyor zaten dedi ama bağırıyor resmen

acayip sinirlendim varya elim titremeye başladı

--Bende ne ölücem lan bu genç yaşımda sen ölürsün işllah sabah sabah sinir ettin adamı metrobüsün içinde

baya sinirlendim metrobüs full dolu bağırdım neyse kız sustu....bu sefer raydan attım

Allah Allah ya ufluyorum pfluyorum tribe girdim resmen amcanın biri elini sırtıma vuruyor sen uyma ona fln neyse sakinledim

baktım gelmişim iniyodum neyse baktım kız da indi... kız bunalmış baya beresini çıkardı sapsarı düz saçları vardı parlıyodu resmen kafasını salladı şöyle bana bir kötü bakış attı ama varya imkanı olsa öldürecek kıpkırmızı olmuş gözlerinin içi

bir baktım aynı iş merkezine doğru gidiyoruz...

şimdi bu hikayeyi bu başlığa niye yazdım onuda bilmiyorum

metrobüsde sürekli görüyordum zaten kızı du bakalım neler olacak karşılarsam kusura bakma saçlarının o kadar güzel olduğunu bilmiyodum fln dersem affeder belki ama zannetmiyorum

Yorum

• En büyük aşkLar , nefret Le başLar
                              Dozer CemiL

Yorum

• uzman arkadaşların görüşlerini bekliyorum

Arkadaş varya bizim milletimizde tam pislik ya kızı sıkıştırdılar orda kız bunaldı bana çattı bende kıza çıkıştım yemin ederim çok kötü oldum ya
                                En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 13.10.2010, 13:37.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X