aşk yalan boş iş şu zamana kadar aşkın bi işe yaradığını görmedim tek yaptıgı gelıp uzup gıtmek artık ınsanın aska sevgıye ınananası gelmıyor ıcınden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Geçen hafta sonu Trabzon'a gittiğimde oradaki arkadaşlarla ( Fatih Balta, Uzunoğlu, Kutadgu, Egemen, Irmak) konuşurken, bu başlıktan haberim oldu.
Sohbetinizi bölmeyeyim. Küçük bir paylaşımda bulunayım:
"Eğer aşka bir ceza verebilseydim
Benim gibi onun da sevmesini isterdim"
Orhan Gencebay - Aşk Pınarı'ndan...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta sonu Trabzon'a gittiğimde oradaki arkadaşlarla ( Fatih Balta, Uzunoğlu, Kutadgu, Egemen, Irmak) konuşurken, bu başlıktan haberim oldu.
Sohbetinizi bölmeyeyim. Küçük bir paylaşımda bulunayım:
"Eğer aşka bir ceza verebilseydim
Benim gibi onun da sevmesini isterdim"
Orhan Gencebay - Aşk Pınarı'ndan...
Oldu mu şimdi bu abi ?
Biz aşktan uzaklaşırken sen bizi aşka mı sokmak istiyorsun ne yapıyorsun ?
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer debelenme da uzaklaşamazsın bu meletten ya , hem aşksız insan olumuymuş hiç ya sen mücahide bakma uzun bir terapi sürecinden sonra düzelecek o
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer debelenme da uzaklaşamazsın bu meletten ya , hem aşksız insan olumuymuş hiç ya sen mücahide bakma uzun bir terapi sürecinden sonra düzelecek o
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Ortamı zamanla öğrenirim Ömer'im...
Bizim medeniyetimiz SEVGİ üzerine kurulmuş. Sen uzaklaşmak istesen de insanı, doğası, mimarisi, türküsü, manisi...vs. sana hep SEVGİYİ hatırlatacak. Çıkmaz sokaktasın. O zaman kaçmayacaksın. Yüreğini açacaksın...
Tabiatta, boşluk olmaz; boşluk, bir şekilde dolar.
Hayırlısı olsun...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtamı zamanla öğrenirim Ömer'im...
Bizim medeniyetimiz SEVGİ üzerine kurulmuş. Sen uzaklaşmak istesen de insanı, doğası, mimarisi, türküsü, manisi...vs. sana hep SEVGİYİ hatırlatacak. Çıkmaz sokaktasın. O zaman kaçmayacaksın. Yüreğini açacaksın...
Tabiatta, boşluk olmaz; boşluk, bir şekilde dolar.
Hayırlısı olsun...
Ama dediğin gibi Sevgisiz olmuyor. Yani sen olmaz desende doğa gereği olamıyorsun
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam doğru yolu buldu bence benimde o yoldan gitmem lazım en kısa zamandaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum