Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aşk yalan boş iş şu zamana kadar aşkın bi işe yaradığını görmedim tek yaptıgı gelıp uzup gıtmek artık ınsanın aska sevgıye ınananası gelmıyor ıcınden
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Şimdiki devirde aşk dedikleri şey gönül eğlencesi olmuş.

Gerçekten saf ve halis duygularıyla seven insan sayısı çok az.

Ben böyle birisini bulsam daha ne isterim ki

Yorum

• nerde eski aşklar...

Yorum

• Eski aşklarda yok eski aşıklarda.

Hey gidi günler

6.sınıfta futbol turnuvasında gol attıktan sonra öpücük yollamışım hiç haberim yok şimdi olsa hayatta yapmam

Yorum

• Geçen hafta sonu Trabzon'a gittiğimde oradaki arkadaşlarla ( Fatih Balta, Uzunoğlu, Kutadgu, Egemen, Irmak) konuşurken, bu başlıktan haberim oldu.

Sohbetinizi bölmeyeyim. Küçük bir paylaşımda bulunayım:

"Eğer aşka bir ceza verebilseydim
            Benim gibi onun da sevmesini isterdim"

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı'ndan...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen hafta sonu Trabzon'a gittiğimde oradaki arkadaşlarla ( Fatih Balta, Uzunoğlu, Kutadgu, Egemen, Irmak) konuşurken, bu başlıktan haberim oldu.

Sohbetinizi bölmeyeyim. Küçük bir paylaşımda bulunayım:

"Eğer aşka bir ceza verebilseydim
              Benim gibi onun da sevmesini isterdim"

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı'ndan...

Oldu mu şimdi bu abi ?

Biz aşktan uzaklaşırken sen bizi aşka mı sokmak istiyorsun ne yapıyorsun ?

Yorum

• Ömer debelenme da uzaklaşamazsın bu meletten ya , hem aşksız insan olumuymuş hiç ya sen mücahide bakma uzun bir terapi sürecinden sonra düzelecek o
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ömer debelenme da uzaklaşamazsın bu meletten ya , hem aşksız insan olumuymuş hiç ya sen mücahide bakma uzun bir terapi sürecinden sonra düzelecek o
                  Adam doğru yolu buldu bence benimde o yoldan gitmem lazım en kısa zamanda

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ömer debelenme da uzaklaşamazsın bu meletten ya , hem aşksız insan olumuymuş hiç ya sen mücahide bakma uzun bir terapi sürecinden sonra düzelecek o
                    Tabi insan istemiyorda değil hani. Her insan ister bunu ya

Yorum

• Ortamı zamanla öğrenirim Ömer'im...

Bizim medeniyetimiz SEVGİ üzerine kurulmuş. Sen uzaklaşmak istesen de insanı, doğası, mimarisi, türküsü, manisi...vs. sana hep SEVGİYİ hatırlatacak. Çıkmaz sokaktasın. O zaman kaçmayacaksın. Yüreğini açacaksın...

Tabiatta, boşluk olmaz; boşluk, bir şekilde dolar.

Hayırlısı olsun...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortamı zamanla öğrenirim Ömer'im...

Bizim medeniyetimiz SEVGİ üzerine kurulmuş. Sen uzaklaşmak istesen de insanı, doğası, mimarisi, türküsü, manisi...vs. sana hep SEVGİYİ hatırlatacak. Çıkmaz sokaktasın. O zaman kaçmayacaksın. Yüreğini açacaksın...

Tabiatta, boşluk olmaz; boşluk, bir şekilde dolar.

Hayırlısı olsun...
                        Estağfurullah abi ne haddimize

Ama dediğin gibi Sevgisiz olmuyor. Yani sen olmaz desende doğa gereği olamıyorsun

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam doğru yolu buldu bence benimde o yoldan gitmem lazım en kısa zamanda
                          Dükkanı az daha uzunsokağa taşı , doğru yol orası yani o yoldan geçiyor hep doğrular
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Üniversite açılınca buralar şenlenir gibime geliyor

Yorum

• Kadın kocasının, delikanlılıkta sevgilisi, olgun çağda arkadaşı, ihtiyarlıkta da hasta bakıcısıdır. BACON

Kadın, insanın gölgesi gibidir; kovalarsanız kaçar, kaçarsanız kovalar. CHAMFORT

Yorum

• Ey aşk,geldiysen üç kere vur!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X