Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kredi kartı şifresi yazan kağıt kitabın içindemiymiş sonra ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Baktım ben birşey yoktu.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Kız gerçekten kredi kartını kaybetmiş olamaz.

Çünkü hiç bir insan kredi kartının şifresinin yazdığı kağatı kendinin sahip olmadığı bir kütüphane kitabının arasına koymaz.

Ayrıca senin ismini soyismini bilmemesine rağmen seni eklemesi sence de enteresan değil mi ?

Bu kadar detaycı bir kız ismini ya sağlam bir aracıdan yada kütüphanede isim yazılıp imza atılan yerden almıştır.

Bence bayan sana resmen "Seninle tanışacağım al işte buda bahanesi " demiş. Ama bence tabi sonuçta bayanı gören,gözlerinin içine bakan,haraketlerini gören sensin buna en son sen karar vereceksin ben sadece durum değerlendirmesi yaptım

Birde okuduğu kirabın ismini söylersen

Yorum

• Vallahi beni nasıl bulduğunu sormak istemedim utanır diye. Oldukça merak etmekteyim yoksa

Ben de öyle demiş olmasını ümit ediyorum vallahi. İlk görüşte aşk gibi bişey olacak resmen Normalde hayatta öyle cesaret edemezdim ben gidip bi kızla direk konuşmaya falan. Birden gaz geldi nasıl olduysa

Kitap " Dünyada görülmesi gereken en güzel doğa harikaları " Öküz gibi bir kitap. Kız gidince hamallığıma yanmıştım boşuna eve kadar taşıyacağım diye
          - Eomer -

Yorum

• Kural 43 -) Kızlar utanması gerektiği hiç birşeyi yapmazlar,plansız,programsız ve sonunu düşünmedikleri bir şeye asla başlamazlar.

Vallahi kitabın ismi de gayet olumlu bence bu kitabı okuyan birinin ruh halini az çok bilmen lazım söylemeyim ben anladın sen onu

Ama şunu söyleyeyim bu konuda hep kendimi bayan yerime koymuşumdur çünkü hep bizim isyanımızdır "Ya arkadaş bir kerede kızlar teklif etsin" Eee ama hiç birimiz kendimize dönüp sormadık bir kız bize teklif ettiğinde biz nasıl davrandık %99 böyle dedi "Ya kıza bak resmen bana teklif etti,ne ayak bu ya çözemedim" bu düşünce ilerleyen ilişkide kızların aşşalanması ile devam etti ve erkeklerden nefret eden bir sürü kızları biz yarattık.

Tek önerim şudur eğer bayan sana bir şekilde yanaşmaya çalışıyorsa,bunu çok iyi değerlendir ve en ufak şekilde kırıcı olacağını düşüneceğin birşeyi yapma.

Ama aklına gelen diğer herşeyi yap çünkü zaman geçmiş olabilir o gün o sözü diyemedin diye zaman çoktan geçmiş olabilir. Benim hayatımı üzerine kurduğum bir cümledir belkide ama olay şudur.

"Yapmadım diye pişman olacağıma,yapar rezil olurum."

Yorum

• bir yorum patlatıcam yakında
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bekliyoruz baba.

Kitap bahane olabilir Ömer. Sende aynı kitabın içine bişiler sıkıştır ver kıza.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekliyoruz baba.

Kitap bahane olabilir Ömer. Sende aynı kitabın içine bişiler sıkıştır ver kıza.
                  Bekliyoruza da katiliyorum, kitabin bahane olmasina da )
                  Simdiden hayirli olsun doktor Ömer

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen gün kütüphanede bir kızla tanıştım. Sırada önümdeydi, kızı beğenince elindeki kitaba bakabilir miyim diyerekten muhabbete girdim, biraz konuştuk, sonra kız kitabı iade etti, ben aldım. Kız gitti
                    Çapkınnn.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dalga geçmeyin ula

Gece rüyamda gördüm, parmağında yüzük vardı ne yazık ki

İnşallah olur bu iş. Reelde bir randevu istemek ve facebookta muhabbete devam etmek arasında kaldım ama. Ne yapsam? Kime sorsam bir süre uzak dur, ilgilenme diyor

Emirhan yok ben öyle düşünmem merak etme Kızın karşısındakine ilgisini göstermesi değerini düşürmez bence.
                      - Eomer -

Yorum

• Oğlum neler dönmüş burda ya

Ömer iyisin
                        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dalga geçmeyin ula

Gece rüyamda gördüm, parmağında yüzük vardı ne yazık ki

İnşallah olur bu iş. Reelde bir randevu istemek ve facebookta muhabbete devam etmek arasında kaldım ama. Ne yapsam? Kime sorsam bir süre uzak dur, ilgilenme diyor

Emirhan yok ben öyle düşünmem merak etme Kızın karşısındakine ilgisini göstermesi değerini düşürmez bence.
                          Dogrudur, uzak durup ilgilenmezsen kizin daha da ilgisini cekersin )))

Yorum

• champions usta o kadar laf ettik aşka meşke ama pat diye benim kapımı da çaldı vallahi.

ilk görüşte aşk var mı ne?

@Seda

İyi de ne saçma bişeydir bu yahu? Uzak durunca neden bir kızın ilgisini çekeyim ki? Alem şu kızlar vesselam
                            - Eomer -

Yorum

• E bunu bilmeyen mi var artik =)
                              Ben bile bizi anlayamiyorum bazen, sen hic anlamaya calisma - sadece mantigin sana ne söylerse tersini yap

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oğlum neler dönmüş burda ya

Ömer iyisin
                                Adam yere bakan yürek yakan oğlum. Olamaz mı yaneeeeeee? Kızlar ona bakmayacak da sana bana mı bakacak?

--

Şaka bir yana Ömer'im, msnde denkleşirsek ben sana 1-2 yol gösterebilirim.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X