Uzay boşluğunda kütle numaran ben – değerlilik yükü sen olsan ikimizi toplasalar keşke ama orbitallere ayırmasalar dayanamam yapamam hangi orbitali seveceğimi bilemem,en iyisi kovalent bağım ol ayaklarıma hiç çözülmeyen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzay boşluğunda kütle numaran ben – değerlilik yükü sen olsan ikimizi toplasalar keşke ama orbitallere ayırmasalar dayanamam yapamam hangi orbitali seveceğimi bilemem,en iyisi kovalent bağım ol ayaklarıma hiç çözülmeyen.aşka gelmiş birisi
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Hasan 3 sene önce dershanede yazdığım bir yazıdan alıntı şimdi baştan okudumda çok fena ya paylaşacağım buradaemirhan abini bir şeyler mi kıpraştı içinde taa 3 sene evvele dönmüşsün
44 gözle bekliyorum yazının bütününü
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzay boşluğunda kütle numaran ben – değerlilik yükü sen olsan ikimizi toplasalar keşke ama orbitallere ayırmasalar dayanamam yapamam hangi orbitali seveceğimi bilemem,en iyisi kovalent bağım ol ayaklarıma hiç çözülmeyen.
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzay boşluğunda kütle numaran ben – değerlilik yükü sen olsan ikimizi toplasalar keşke ama orbitallere ayırmasalar dayanamam yapamam hangi orbitali seveceğimi bilemem,en iyisi kovalent bağım ol ayaklarıma hiç çözülmeyen.
Ya artık bir yerden hayata sarılmalıyız. sev sev nereye kadar hayatımız gitti. Bundan sonra forever happy
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevmek yetmez evlenin
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlum eskiler bizim yaşımızda Anne-Baba oluyordu. Bu kadar büyütmeyin korkmayın
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElini sallasan ellisiArayan mevlasınıda belasınıda bulur
ama iş hayırlısını bulmakta. zaten biz ne kadar uğraşsakta zamanı gelmediyse o iş olmuyor
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum